Hayata küstüm,mutlu olamıyorum

beyazh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
90
1
36
Isparta
ne yapsam mutlu olamıorum içimden bişey gelmiyor ne gülebiliyorum ne ağlayabiliyorum yanlız ve sessiz susmak istiyorum sizce depresyonamı girdim odun gibi oldum aşık olamıyorum sevemiyorum sizede böyle bişi oldumu duygusuz kaldım

canm her insanın zaman zaman hayatında böyle dönemler olur..

hayat zevk vermez, herşey anlamsız gelir ama kısa zamanda geçer gider tabiki belli bir neden yoksa..

senin bu durumun ne zamandır devam ediyor? ve altında bir neden, yaşadığın ve etkilendiğin bir olay var mı?

Canım bence depresyondasın gibi gözüküyor yani hiç bişey yapmak istememek önceden yapmaktan zevk aldığın şeylerden artık zevk almamak gündelik işlerini yapmamak veya yapamamak örneğin diş fırçalamak bile zor geliyorsa yapmıyorsa bi insan depresyonda olduğunun bazı belirtileri olduğunu psikiyatrlar söylüyor. Bana kalırsa vakit kaybetmeden bir psikolog veya psikiyatra gitmelisin. Bende ara ara senin gibi oluyorum çok uzun zaman ilaç kullandım artık kullanmıyorum ama depresyondan kurtulamadım bi türlü bişey yapmak istemesemde onu yapmak için kendimi zorluyorum çözüm bunda buldum bende

aslında yaşadığım köt
olaylar oldu okul sitresi felen diyer açtım konudada var ama şuan hiç bişeyi takmaz oldum
ve okadar boşumki herşey boş ne ağlıyorum ne gülüyorum donuk gibiyim insanlar yanlış anlıyorlar suratsız gibi oldum arkadaşlarımdan bile kaçıyorum herlkezden kaçıyorum cümlelerimi toparlayamıyorum hep uyumak istiyorum ama uyuyamıyorumda burdayım ama yokum aklımda dolu deil bi haftadır böyleyim bide durduk yerde içim sızlıyor bişey yokken

çok temizidm şuan odama giremessiniz ben bardak durutmazdım şimdi odama besmeleyle girersiniz ve hala odun gibiyim bu ben değilim

sende söylüyorsun daha 20 yaşındasın hayatının baharında. bu yaşlar bir daha geri gelmiyor. gez toz keyfine bak. hayat güzel canım. 20 yaşıma geri dönsem neler yapmazdım ki :80:

mutlaka bişeyler olmalı ki bu duruma gelmişsin... geçen sene ünv son sınıftayken ben de yaşadım benzer şeyleri. normalde çok titiz bi insanım hasta derecesinde ama okulun ağırığı mezun olma kaygısı evlilik falan derken iyice boşvermiştim herşeyi... hiçbirşeyi takmaz olmuştum.. haytımda olmazsa olmaz olan temizlik bile yoktu..çevremde çok fazla arkadaşım vardı ama şuraya gidelim buraya gidelim dediklerinde bile gitmek istemezdim hep yatağımda olmak istiyordum.. içimden birşey yapmak gelmezdi.. yaklaşık 1 ay kadar sürdü bu öyle ve sonra kendime geldim mezun da oldum herşey bir şekilde oldu gtti. bence kendini bu sorunu sadece sen yaşıyormuşsun gibi üzme. herkesin hayatında dönem dönem oluyor bu tarz şeyler.umarım seninki de geçici bi durumdur..biraz kendinle konuş telkinler yap kendi içinde ve değerli olduğunu düşün.. ne yapıyorsan kendin için yap. ben byle dağınık bir odada yaşamayı haketmiyorum de kendi kendine..ve yarından itibaren odanı düzenlemekle başla işe ve ne yaşadıysan bi kenara bırak.. kendini ve hayatını düzenlemelisin yaşın da 20 daha çok geçnsin bu yaşlarda insanlar daha kolay bezginlik yaşarlar. ben yaşadığın bu durumun geçici olduğunu düşünüyorum ve depresyon olarak adlandırmıyorum... geçici bişey ve düzelecek böyle düşün...

Son düzenleme:
sanırım üni bitmesine yaklaşırken insanda hep böyle oluyor okulda bitiyor nolucak iş nasıl olcak evlencekmiyim evlenmekten korkuyor insan böyle bi nolcak korkusuna giriyor yanlış yapmaktan korkuyor bu düşünceler sonunda böyle oldum üni bitme bunalımıı sanırım bende üçüncü sınıfım

evet canm bence de bu yüzden yaşıyorsun bunları.. çok iyi anlıyorum seni ben son sınıfta nişanlıydım mezun olamazsam evlilik zor olacaktı okul bitmeden. hep kafamda bunları düşünür kendi kendime kurardım ve tabi böylece insan çıkmaza sürükleniyor. fazla düşünmemek gerek elimizden geleni yapıp yaşayıp görmek en güzeli. ben bunu anladım artık:) ünv gerçekten insan hayatında bir dönüm noktası ama sonrası da zor emin ol. hayatın her evresinde zorluklar var bunlara alışıp yaşamak lazım canm. ama deddiğim gibi durumun kesinlikle geçici bir durum üzme kendini bi bakmışsın mezun olmuşsun herşey yoluna girmiş...

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim yorumların için öyle çıkmaza girdimki çok bunalımdayım nolcak nolcak üni sonrası daha zor biliyorum ondan çelişkilerdeyim erkek arkadaşımlada cidi düşünüyoruz çok sorun yaşadık hemde çok şimdi beni kaybetmemk için uğraşıyor ama içim çok soumuş hiç bişey hisetmiyorum bi kez seni seviyorum demeyen insan bana kahvaltı hazırlıyor çiçeek alıyor kafam darma duman hiç bişey hisetmiyorum evlenmekten çok zor ya keşke hep üni bitmese

rica ederim canm.. umarım biraz rahatlamışsındır.. özel hayatında da sorunlar varsa iyice zorlaşıyor gerçekten. umarım halledersiniz canm, herşey yoluna girer...

inşalah ama artık düzelmek istiyorm ne eve gitmek istiyorum nede burda kalmak hep ikilem inşallah bu geçici bir durumdur

iyide seni doven hakaret eden hatta beraber oldugun bir sevgilin vardi
sanirim ayrildiniz.. onun bunalimi olabilir.. boslugu..
ama ayrilmaniza sevindim sahsen cunku cidden seni bunalima sokacak bir tipti..
ayrica asik olamiyorum dedinde ne bu acele? daha ne kadar oldu ayrildin?

valla bende hayata deli küsüm hemde barismayi dusunmuyorum keske ölsem

Mune son zamanlarda yillar once acilan konulari hortlatma sevdasi sarmis uyeleri. Bir terslik yok mu bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…