Canım bence depresyondasın gibi gözüküyor yani hiç bişey yapmak istememek önceden yapmaktan zevk aldığın şeylerden artık zevk almamak gündelik işlerini yapmamak veya yapamamak örneğin diş fırçalamak bile zor geliyorsa yapmıyorsa bi insan depresyonda olduğunun bazı belirtileri olduğunu psikiyatrlar söylüyor. Bana kalırsa vakit kaybetmeden bir psikolog veya psikiyatra gitmelisin. Bende ara ara senin gibi oluyorum çok uzun zaman ilaç kullandım artık kullanmıyorum ama depresyondan kurtulamadım bi türlü bişey yapmak istemesemde onu yapmak için kendimi zorluyorum çözüm bunda buldum bende
aslında yaşadığım köt
olaylar oldu okul sitresi felen diyer açtım konudada var ama şuan hiç bişeyi takmaz oldum
ve okadar boşumki herşey boş ne ağlıyorum ne gülüyorum donuk gibiyim insanlar yanlış anlıyorlar suratsız gibi oldum arkadaşlarımdan bile kaçıyorum herlkezden kaçıyorum cümlelerimi toparlayamıyorum hep uyumak istiyorum ama uyuyamıyorumda burdayım ama yokum aklımda dolu deil bi haftadır böyleyim bide durduk yerde içim sızlıyor bişey yokken
sanırım üni bitmesine yaklaşırken insanda hep böyle oluyor okulda bitiyor nolucak iş nasıl olcak evlencekmiyim evlenmekten korkuyor insan böyle bi nolcak korkusuna giriyor yanlış yapmaktan korkuyor bu düşünceler sonunda böyle oldum üni bitme bunalımıı sanırım bende üçüncü sınıfım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?