hayati akbaş !

jivaluna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
294
0
66
İzmir
samsunda hayati akbaşa burun estetiği olan arkadaşlarr duyun sesimi memnunmusunuzz ?:18: halinizden..lütfenn acele yazınn...!!!

bitanem burda bi arkadasimiz nicki sessiz477 oda hayati akbasa ameliyat oldu samsunda onunla bi gorus istersen mucuks....

Üzerinden Bayağı geçmiş sorunun ama ben isim vermeden Samsun'daki çok Tanınmış bir estetik cerraha yaptırdığım ameliyat sürecini anlatmak istiyorum geçen yıl ameliyat oldum Ameliyat sonrası kanamam vardı kanamam olduğu biline biline tamponlar ve alçım alındı hatta ilk kanamam gece Yarısı olduğunda doktorumu aradığımda beni devlet hastanesine yönlendirdi ilk kanama durdu bi iki gün sonra yeniden kanama başladı bu kez burnuma kocaman Boğaz Kontrolü için kullanılan çubuklarla doktorun kendisi tampon bast-ı burun kemiği daha kaynamadığı için haliyle Şekli tamamen bozuldu ona rağmen hala kanı durdurmadılar başka özel bi hastaneye apar topar götürdüler orda kbb ci önce lokal ile Kanı durdurmaya çalıştı tabi o da tampon üzerine tampon bastı ben artık burnu geçtim canımın derdine düştüm lokalle de kanamayı durduramadılar ameliyata aldılar çıktığımda dayanılmaz ağrım vardı yeniden burnum alçıya alınmıştı aynı süreçleri yeniden yaşadım tampon Alçı derken tabi ikinci ameliyattan sonraki burnum berbattı neyse taburcu oldum doktor bey sorunluluğu üzerinden atmak için Ankara gazide tüm kan alt değer tahlillerini yaptır Sen de faktör 13 eksikliği olabilir dedi gaziye gittim tüm tahlillerimi yaptırdım hepsi gereğinden fazla temiz çıktı yaşadıklarımı anlattım gazideki doktora kendisi kanamanın cerrahi işlemden kaynaklandığına dair rapor yazdı ben de raporu estetik cerrahıma watsaptan gönderdim tabi bu arada berbat bi burunla bir yıl dolaştım tek tesellim yeniden ameliyat Olacağım ve düzeleceğiydi estetik cerrahım çünkü kendine çok güveniyordu takma kafana hallederiz diyordu ikinci kez hata yapıp burnumu neticede o iyi tanıyor diye revizyon ameliyatı için yine aynı cerraha gittim yine kanama oldu Allahtan bu kez orada bulunan başka bir estetik Cerrahı kanamayı tamponlara gerek kalmadan durdurdu o kadar risk alarak girdiğim ameliyattan yine hüsranla karşılaştım doktorun ameliyata gitmeden önce burnumla ilgili yaparız dediği hiç bşyi hemen hemen yapmamıştı daha da kötü bir burunla karşılaştım psikolojim bozuldu estetik cerrahım bu da yetmiyormuş gibi tüm ameliyatlardan önceki burnumla karşılaştırma yapıp önceki burnundan güzel idare et gibisinden Konuşmalar yaptı bu yetmedi watsaptan attığım msjlara Karşılık hakaretler etti bı da yetmedi daha kanama riskim devam ediyorken beni hastaneden kovdu anlattığım her şey doğru hatta fazlası yok eksiği var anlattıklarımda iyice araştırıp öyle ameliyat olun arkadaşlar Tüm bu anlattıklarıma dair elimde kanıtlar da mevcuttur

Back
X