- Konu Sahibi gamzelim2012
evet beni sevmiyosun demek bi sıkıntı var biter dedi. fotoğraf çekinirken neden güldün ben bunalıyorum zaten diye kızdıDaha ilk gecedenmi bitti dedi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet beni sevmiyosun demek bi sıkıntı var biter dedi. fotoğraf çekinirken neden güldün ben bunalıyorum zaten diye kızdıDaha ilk gecedenmi bitti dedi?
Hanımefendi bu eş kişisi elbetteki doğru davranmıyor ama oğlu kadar da değerin yoksa demenizi hiç doğru bulmadım.İnsanın eşi başının tacıdır elbetteki oğlu da canı kanıdır ikisini karıştırmak karşılaştırmak çok tehlikeli olur eşlerin ilişkisi açısındançocuk yapmadan ayrıl psikolojini bozmaya değmez.2. evliliği olmasa biraz daha savaş derdim de.kendi oğlu kadar değerin bile yoksa durma.
Kim ne derse desin, 2. Evliliğini yapan erkeğe onyargili yaklasacaksin çok net. Cocugu olan kadın oyle kolay kolay boşanma kararı veremiyor, bu sitede okuyoruz iste. Eski esi bu kararı vermek için nelerle savaştı kimbilir. Belki senin hatan var, gözüne perde indi, belki kocan iyi bir oyuncu sana oynadı. Ama şu anlattıkların kadınlık onurunun kaldıracağı şeyler değil. Durmadan da bitti diyormuş utanmadan! Bitse olan ona olur. 2 kadını bıktırıp kacirtan sorunlu adama çıkar adı. Sizde biraz cesaretinizi toplayip kafa tutsanız fena olmaz. Şehirden gelen sizsiniz, ilk evliliğini yapan sizsiniz, onu geçmişiyle kabul eden sizsiniz. Ama eziliyorsunuz. Anlamak mümkün değilmrb kızlar ben evleneli 11 ay oldu ama hiç mutlu olmadım ilk ay bile hep bi garipti soğuk mesafeli. kendini kral sanıyo bende onun hizmetçisi gibiyim. öyle yetiştirilmiş hiç hayır denmemiş bi bardak suyunu bile almamış herşeyi benden bekliyo emrivaki konuşuyo aileside hastalıklı gibi annesi ve ablası ona tapıyolar yanlışta olsa onun söylediği yaptığı herşey doğru. annesine sen napıyosun diye sordum nasıl sen dersin diye çıkıştı bana anneme uğruycaksın gideceksin yapacaksın diye emirler verir. ben büyükşehirden sırf onun için küçük bi ilçeye geldim ama saygısız bencilin teki çıktı. üstelik onun 2. evliliği bide oğlu var çok kıymetli, yani herkes benden kıymetli kendimi çok değersiz hissettiriyo bana bu bi tatktik mi yoksa kadınamı değer vermiyo ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum. işin ilginç yanıda dışarda mükemmel herkese o kadar saygılı o kadar iyi ki asla tahmin etmezdim böyle davranıcanı. daha evlendiğimiz ilk geceden başladı bitti demeye her tartışmada bitti ayrılıyoruz der. ona surat asmaya kızmaya of demeye hakkım yok bu ilişki sürer mi böyle neyi bekliyorum neye dayanıyorum bilmem daha biçok şey var eksik bile anlattım ama içimi dökmek birileriyle paylaşmak istedim. hiç bu kadar mutsuz olucamı böyle kötü bi evlilik yapıcamı tahmin etmezdim.
yoo bitti artık taviz vermiyorum davayı açtık mahkeme gününü bekliiyorum. bu kadar sabretmemin sebebi arada normale dönüp sarılıp öpmesi sevmesiydi herzaman kötü değildik yani ama dengemi bozdu. her an bişeye bozulabiliyodu.neyse bitti hiçte umursamadı alttan almadıKim ne derse desin, 2. Evliliğini yapan erkeğe onyargili yaklasacaksin çok net. Cocugu olan kadın oyle kolay kolay boşanma kararı veremiyor, bu sitede okuyoruz iste. Eski esi bu kararı vermek için nelerle savaştı kimbilir. Belki senin hatan var, gözüne perde indi, belki kocan iyi bir oyuncu sana oynadı. Ama şu anlattıkların kadınlık onurunun kaldıracağı şeyler değil. Durmadan da bitti diyormuş utanmadan! Bitse olan ona olur. 2 kadını bıktırıp kacirtan sorunlu adama çıkar adı. Sizde biraz cesaretinizi toplayip kafa tutsanız fena olmaz. Şehirden gelen sizsiniz, ilk evliliğini yapan sizsiniz, onu geçmişiyle kabul eden sizsiniz. Ama eziliyorsunuz. Anlamak mümkün değil
Terbiyesiz. Hayırlısı olmuş öyleyse boşverin. O kendi çok pişman olur da siz kurtulduğunuza şükredersiniz. Allah kolaylıklar versinyoo bitti artık taviz vermiyorum davayı açtık mahkeme gününü bekliiyorum. bu kadar sabretmemin sebebi arada normale dönüp sarılıp öpmesi sevmesiydi herzaman kötü değildik yani ama dengemi bozdu. her an bişeye bozulabiliyodu.neyse bitti hiçte umursamadı alttan almadı
ama kıyaslıyodu daha kıymetlidir diyerek bu da çok yanlıştır ayrıştırır nefret yaratır. ikisininde yeri farklı evlat elbet kıymetli amabunu göze sokmaya gerek yok.Hanımefendi bu eş kişisi elbetteki doğru davranmıyor ama oğlu kadar da değerin yoksa demenizi hiç doğru bulmadım.İnsanın eşi başının tacıdır elbetteki oğlu da canı kanıdır ikisini karıştırmak karşılaştırmak çok tehlikeli olur eşlerin ilişkisi açısından
Elbetteki öyle insanın eşinin kendisini başkasıyla kıyaslayıp onun daha değerli olduğunu gözüne gözüne sokması üçüncü şahsa karşı antipati uyandırır.Akıllı adamların eşleriyle bütün herkes arasında(anne bana evlat kardeş)dengeyi iyi sağlaması gerekir ki ilişkiler sağlıklı yürüsün.Boşanma konusunda da Allah hakkınızda hayırlısını versin .ama kıyaslıyodu daha kıymetlidir diyerek bu da çok yanlıştır ayrıştırır nefret yaratır. ikisininde yeri farklı evlat elbet kıymetli amabunu göze sokmaya gerek yok.
Eee bitsin madem öyle. Neyi bekliyorsunuz gerçekten.mrb kızlar ben evleneli 11 ay oldu ama hiç mutlu olmadım ilk ay bile hep bi garipti soğuk mesafeli. kendini kral sanıyo bende onun hizmetçisi gibiyim. öyle yetiştirilmiş hiç hayır denmemiş bi bardak suyunu bile almamış herşeyi benden bekliyo emrivaki konuşuyo aileside hastalıklı gibi annesi ve ablası ona tapıyolar yanlışta olsa onun söylediği yaptığı herşey doğru. annesine sen napıyosun diye sordum nasıl sen dersin diye çıkıştı bana anneme uğruycaksın gideceksin yapacaksın diye emirler verir. ben büyükşehirden sırf onun için küçük bi ilçeye geldim ama saygısız bencilin teki çıktı. üstelik onun 2. evliliği bide oğlu var çok kıymetli, yani herkes benden kıymetli kendimi çok değersiz hissettiriyo bana bu bi tatktik mi yoksa kadınamı değer vermiyo ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum. işin ilginç yanıda dışarda mükemmel herkese o kadar saygılı o kadar iyi ki asla tahmin etmezdim böyle davranıcanı. daha evlendiğimiz ilk geceden başladı bitti demeye her tartışmada bitti ayrılıyoruz der. ona surat asmaya kızmaya of demeye hakkım yok bu ilişki sürer mi böyle neyi bekliyorum neye dayanıyorum bilmem daha biçok şey var eksik bile anlattım ama içimi dökmek birileriyle paylaşmak istedim. hiç bu kadar mutsuz olucamı böyle kötü bi evlilik yapıcamı tahmin etmezdim.
konu sahibi de benim gibi düşünüyor bu konuda hem birebir durumu yasayan oHanımefendi bu eş kişisi elbetteki doğru davranmıyor ama oğlu kadar da değerin yoksa demenizi hiç doğru bulmadım.İnsanın eşi başının tacıdır elbetteki oğlu da canı kanıdır ikisini karıştırmak karşılaştırmak çok tehlikeli olur eşlerin ilişkisi açısından
dedim ve bitti.Keşke biraz da sen bitti desen adama.
böyle mutsuz evliliği olan kendini hizmetçi gibi esir gibi hisseden var mı
Ayrıldınız midedim ve bitti.
Evet gecen hafta bosandik bitti.Ayrıldınız mi
Ailemde bende böyle davranicani bilemezdik. Gorucu usulü sayılır herkes cok övdü dısarda cok efendi iyidir.Vardır kesin.
Ailen seni nasil verdi buna?
Evet gecen hafta bosandik bitti.
Evet gecen hafta bosandik bitti.