- 23 Mart 2015
- 481
- 533
- 23
- 34
- Konu Sahibi nomunomuchua
Gecenin bir yarısı 4.ayına giren oğlumun açılma sesine uyandım . onu emzirdim güzelce gazını çıkarttım tekrar uyuttum . yatagimin diğer tarafı boş eşim nöbette . diger odada 800 km yol katedip yanıma gelen kardeşim var . burada surekli takip ettiğim konu için girmiştim oysa siteye . bdv ye girmek için tiklamamistim . sonra sizin konunuzu gordum . hic tanımıyorum sizi eski Konularınıza da bakmadim aslında ama kendime çok yakın hissettim . bende sırf eşimin işi içi hiç bilmediğim bir şehre geldim . üni . mezunuyum . okurken en büyük hayalim hem iş kadını hem iyi bir anne olmaktı şuan iş hayatım yok . hep esimle bu konuda dertlestigim olur . sadece tüketici olmak bana yakışmaz derim . siz ne güzel uretici kismindasiniz. Benimde burada edindiğim bir kac kisi var . ama nedense onlarla tatmin olamıyorum . catkapi değiller çünkü . birbirimizle gorusmrk için günler öncesinden haberlesiyoruz pasta börek vs şeyler yapıp sadece bunların ana konu olduğu şeyleri konuşuyoruz oysa ben bunlardan hoslanmiyorum . cunku bu sadece arkadaşlık benim için . ben dost istiyorum kendime . dediginiz gibi dost edinmek bir yaştan sonra çok zor. Bu aralar bende sorgulamadayim. Herşeyi sorguluyorum . yoruluyorum . gucum kalmıyor . zatrn çokta güçlü biri sayılmam. Ayri anne bbaa çocuğuyum. Bencil bir babam var konu ozetiyle . hayatla mücadele edip yorulan ve artık dayanamayan ve mecbur evlenmek zorunda kalan bir annem . ikisi de beni çok yıprattı . bazen söylerim anne ve babama çok düşkün degilimdir. İnsanlar bunu duyunca tuhaf tuhaf bakar ama içimdeki firtaniyi ben bilirim . evlilig gelince bir anda gelişti herşey. Hastalikli bir ilişkiden cikmistim çünkü evliliğe hazır olduğumu eşimin gözlerinde gordum . Esim . evet yetiştiriliş tarzma çok uzak biri . onunla birlikte olmak için çok fedakarlık yaptım . bazen bunu da sorguluyorum aslında degiyor mu diye . ama hep destek sağolsun .kendisi gozlerimden anlar sıkıntim olduğunu . ilgilidir ama bazı şeyler yine tatmin etmedi beni sanırım bu kilometrelerce her seferinde yüzüne tokat gibi çarpıyor insanın . nr kadar aileme kizsamda huzursuz bir ortamları olsada doğup büyüdüğü yerden ayrılması çok kolay değil insanın . icimi döktüm çok tesekkur ederim . bebegim uyandı onu doyurayim tekrar . cumlelerimi toparlayabilmisimdir umarım.