hayatı doya doya yaşamak...

neselicadi1616

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
80
27
18
31
önceki konularımdan herkes bilir şiddetli geçen bir nişanlılık dönemi ve atılan nişan sonrası kendimi toparlamaya devam ediyor olmam...
burda konu açtığımda herkes çok yardımcı olmuştu herkese teşekkürler.. günden güne iyileştiğimi hissediyorum, şiddet yok küfür yok hakaret yok kavga yok hırpalanmak yok bu zamana kadar neden katlanmışım diyorum kendime ne kadar yanlış davranmışım kimseye değil kendime yapmışım en çok kendime eziyet etmişim.. böyle bir dönemi atlatıpta eski neşesine kavuşup kendi hayatına yön verenler varmıdır? tavsiyeleriniz neler..

Eski neşenize dönebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var biraz da güçlü olmaya. Güçlü durmaya ve 7/24 bu nişan olayını aklınızda tutmamaya buraya sürekli attığınız nişan ile ilgili konu açmayarak başlayabilirsiniz çünkü size verilmesi gereken tavsiyeler zaten

nişanı attım bundan sonrası ?
nişan atıldı.. ama hiç iyi hissedemiyorum kendimi..

başlıklı konularınız da verilmişti. Tavsiyelere uyun ve nişan atıp kurtulduğunuz için şükredin. Bu kadar sıkta aklınıza getirmeyin, kendinize meşgale bulun, hayatınıza bakın yapacak bir şey yok nasılsa geçecek ve yeniden aşık olacaksınız

galiba haklısınız, burda konuşarakta sürekli akılda tutmak gerekiyor.. ama işte insan içinden çıkartıp atamıyor hemen herşeyi zaman diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…