S suavea Guru Kayıtlı Üye 22 Ocak 2007 689 5 296 İzmir 4 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi suavea #1 Kahvenin yanına bisküvi isteyenlere: Sıcak sıcak mısır yemek için, mısır tutacağı: İşyerinde başkaları kullanmasın diye delikli, kilitli bardak: Poşeti tam istediğiniz kadar suda tutan saat ayarlı penguen: Ekmek yanmasın diye içi görünen ekmek kızartıcı: Ellerinize bulaşmasın diye tereyağı kesici: Düz bir çizgi halinde kesmek için lazerli makas: Güneş mi gölge mi istersiniz? El arabası gibi kolayca taşınan bank: Yabancı ülkelerde kaybolmaya son! Bu tşörtü giyip o an istediğiniz şeyi tşörtte parmağınızla gösterip sonra da ortadaki soru işaretine işaret edin:
Kahvenin yanına bisküvi isteyenlere: Sıcak sıcak mısır yemek için, mısır tutacağı: İşyerinde başkaları kullanmasın diye delikli, kilitli bardak: Poşeti tam istediğiniz kadar suda tutan saat ayarlı penguen: Ekmek yanmasın diye içi görünen ekmek kızartıcı: Ellerinize bulaşmasın diye tereyağı kesici: Düz bir çizgi halinde kesmek için lazerli makas: Güneş mi gölge mi istersiniz? El arabası gibi kolayca taşınan bank: Yabancı ülkelerde kaybolmaya son! Bu tşörtü giyip o an istediğiniz şeyi tşörtte parmağınızla gösterip sonra da ortadaki soru işaretine işaret edin:
Eylul Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2007 6.137 13 156 46 İstanbul 4 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi suavea #2 çok ilginç buluşlar paylaşımın için teşekkürler ..
Zehra73 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2008 28 0 86 Tekirdağ 4 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi suavea #3 süper buluşlar................
Geveze Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2007 1.540 1 116 Diğer 4 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi suavea #4 Hepsi ilginç ve güzel buluşlar emeğine sağlık canım
Deryacik ...KUAFÖR OLDUM BEN... Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2007 7.731 10 156 38 İstanbul 4 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi suavea #5 Hpsine bayıldım süperler valla. Hele başkaları kullanmasın diye anahtarlı fincan çok hoştu