Bence mutlaka gitmelisin.Hem aslında diploman var hem iş geçmişin var hemde öğretmenlik kazanmışsın.Ayrıca bu durumu bölüm hocalarına bahsedersen devamsızlık konusunda sana ciddi anlamda destek olurlar.Öğrencilerin hiç biri rahat ve lüks içinde yaşamıyor.Çoğu okulda maddi durumlarından dolayı bir kaç kişi eve çıkmak adına ilanlarla ev arkadaşı arayanlar bulucaksın.Yani büyük ihtimalle aylık 200 TL'ye konaklayabiliceğin bir evin bir odan olucaktır.İş bulmak konumun dolayısıyla hiç zor değil.Ek olarak söylediğim gibi,hocalarına bahsedersen mutlaka devamsızlık konusunda sana yardımcı olucaklardır.Ben daha ''Çalışıyorum hocam ailemden destek almıyorum bu yüzden işi aksatamam'' dendiğinde ''Beni ilgilendirmez'' diyenini görmedim.Kimi derse geç girebilme iznini veriyor.Kimi tümüyle devamsızlık mecburiyetini kaldırıyor.Dönem içinde en fazla 5-6 dersin olucağından çok fazla hocaylada bu anlamda muhattap olup derdini anlatmak durumundada kalmazsın.Yapılmicak bişey değil.Üstelik bu tür örnekleride çok gördüm.Bu şekilde mezun olanınıda tabiiki.Yerinde olsam mutlaka giderdim.