- Konu Sahibi berceste00
bi tane kız doğum gününü sevgilimin çalıştığı yerde kutladı bir sürü kız açık saçık giyinmeler sevgilime yavşamalar falan benim bunlardan sonradan haberim oldu tabi hemde çok kıskanç biri olduğum için sevgilim benden saklamıştı tabi ben bunu öğrenince bitirdim ilişkimi sonra dan affettim artık benden hiç bişey saklamıyor ama benim kıskançlığım 2 kat daha arttı güvensizliğim 2 kat daha arttı ben o kızı buldum bir güzel dövdüm rahatladım amaan üstünden çok zaman geçti zaten boşverdim gitti zaten kendini affettirdi bana o kaybettiğim güvenimi yeniden verdi :)
Bu kadar kıskançlık yaparsan sevgilin bunalır haberin olsun

Öncelikle genel olarak yakınlarımızı kaybettikten sonra köklü değişmeler yaşadığımız konusunda bi kanıya vardım
Ne yazık ki mayıs ayında dayımı kaybettim. Ve daha sonrasında çok fazla bi kaybetme korkusu çöktü üzerime.. Erkek arkadaşımı, annemi, babamı, kardeşimi. Aradığımda açmasalar yada normalin dışında bi şekilde onlara ulaşamadığımda çıldırıyorum aklıma kötü şeyler geliyor. Küs kalamıyorum çünkü ben onlarla küsken yada kızgınken onlara bişey olacak diye aklım çıkıyor...
Evet aynen öyle,, Artık annem babam telefonu açmazlarsa aradığımda kafayı yiyorum bir şey mi oldu diye
Kimseyle küs kalamıyorum özellikle de sevgilime küsmüyorum hiç ya biz küsken ona bir şey olur diye