hayatım dilimden çıkıcak bir kelimeye bağlı ve ne yapacağımı bilmiyorum.yardım edin..

papatyaaa00

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
96
0
16
Afyon
arkadaşlar çok çaresizim.daha önce bi kaç konu paylaşmıştım.ama bu sorunum hepsini solladı geçti.uzun zamandır hiç huzurum yok arkadaşlar ben ne yapacağımı bilmiyorum.yarı görücü yarı konuşarak nişanlanmıştım.düğünüme 3 ay kaldı.nişanlım beni çok seviyor,ilgili,alakalı,beni mutlu edeceğine inandığım bir insan.her ne kadar nişanlılık döneminde sorunlar olsada halledilebilir diye düşünüyorum ama bu aralar hiç iyi değilim.gitmekle kalmak arasındayım bunun nedenide nişanlımı fiziksel olarak beğenmediğimi farketmem.daha önce bunu önemsememiştim diğer sorunlarla uğraşmaktan üzerinde durmamıştım.şu an ne yapacağımı bilmiyorum.onu görünce hiç heyecanlanmıyorum.sürekli oturuşuna kalkışına giyimine falan karışıp duruyorum.bunu artık o da farketti.birşey diyemedim.çok büyük bir aşk yok ama seviyorum.sevsem böyle olmazdı diyor bi ses içimden.bi ses hayır takılma tipine sonra düzelir alışır beğenirsin diyo.böyle seveni bulamazsın diyor.arkadaşlar ne yapmam doğru olur bana yol gösterin içim daralıyor çok huzursuzum.onuda kendimide mutsuz etmek istemiyorum.ama bunu ona nasıl derim böyle bişeyden nasıl ayrılırım bu yakışmaz ki.ama bu beğenmemek içimdeki acı beni öldürecek.Allahım bu nasıl bir derttir.

bence de sevsen böyle olmazdı:ssz:
kararını iyi ver ne kendi hayatını ne de nişanlının hayatını mahvetme:31:
hakkında hayırlısı olsun iyice düşün taşın, Allah yardımcın olsun.

Bana psikoloğum demişti ki " bir ilişkinin sürmesi için beraber olduğun insanı çirkin bulmaman şart. Baktığında çok yakışıklı demeyebilirsin ama çirkin dememen gerekir". Bilmiyorum ne kadar doğru...

yani saçı başı giyiniş tarzı falansa hoşuna gitmeyen değiştirebilirsin evlendikten sonra. ama adamın kaşına gözüne bakıp bu ne diyosan içinden o zor yani, asla düzelmez, sonradan hoşuna gider mi, bence gitmez.

bence sorun begenıp begenmemenden önce acaba sevıyomuyum demende acaba sevıyomuyum dıyen bı ınsanın tam anlamıyla gercekten karsısındakını sevdıgıne ınanmıyorum acıkcası yada evlenıcek hayatını onunla paylasıcak kadar sevdıgıne dıyım. benı bu kadar seven bırını bulamam dıyosun bence buda bencıllık o senı mutlu edıcek ama sen onu edebılıcekmısın sevmedıgın halde sırf senı mutlu etsın dıye yanında kaldıgın ınsanı.bence ıyı dusun tasın ve kararını ver inşallah pişman olacagın bırsey yapmazsın.

ben de gorustugum birine bu sebepten evet diyememistim pismanligim bazen ortaya cikiyo onun beni el ustunde tutmasi ilgi alakasi falan her zaman bulunacak seyler degil malesef

suan ayrilirsan ilerde pisman olursun diye düsünüyorum..
onun degerini simdi degil ilerde baskasiyla mutsuz olunca anlayacaksin..
Ayrica onu degistirmek senin elinde :)

bence de sevsen böyle olmazdı:ssz:
kararını iyi ver ne kendi hayatını ne de nişanlının hayatını mahvetme:31:
hakkında hayırlısı olsun iyice düşün taşın, Allah yardımcın olsun.

cevapladığınız için tşk ederim.telefonda konuşurken çok seviyorum ses tonu düşünceleri hayata bakış açısı bana karşı tutumu.ama gel gör ki yüz yüze gelince içimde bişeyler oluyo.

herşey fizik değil be güzelim . bak beni çok seven biri vardı zamanında boyu kısa diye çocuğu istemedim . bizimde görücü usulü gibi birşeydi o şekilde tanıştık . çıktık gezdik her dediğimi yapıyordu bir dediğimi iki etmezdi . prenses gibi davranırdı bana . çok değer verdi . ben ne yaptım boyu kısa hoşlanamadım fiziksel olarak beni çekmiyor dedim bıraktım çocuğu . sonra hep yanlış insanlar çıktı karşıma zerre değer görmedim . üç kuruşluk insanlar beni adam yerine koymadı . hep kötü beklentiler içinde oldular . şimdi şimdi anlıyorum aslında önemli olan değer görmek . yakışıklılık falan geçici şeyler . seni seviyor sana değer veriyorsa hiç düşünme evlen gitsin . sonra pişman olabilirsin benim gibi

Bana psikoloğum demişti ki " bir ilişkinin sürmesi için beraber olduğun insanı çirkin bulmaman şart. Baktığında çok yakışıklı demeyebilirsin ama çirkin dememen gerekir". Bilmiyorum ne kadar doğru...

tşk ederim cevabınız için.çirkin demiyorum ama yakışıklıda diyemiyorum.beğendiğim yerlerinden çok beğenmediğim bi kaç bir şey var oraya takılıyorum ve mutsuz oluyorum.

yani saçı başı giyiniş tarzı falansa hoşuna gitmeyen değiştirebilirsin evlendikten sonra. ama adamın kaşına gözüne bakıp bu ne diyosan içinden o zor yani, asla düzelmez, sonradan hoşuna gider mi, bence gitmez.

tşk ederim.giyimdede var sorun diğer şeylerdede yani şöyle söyleyeyim saçları az seyrek birde kulakları biraz yelken kulak tibi boyu posu falan istediğim gibi değil.bunları ifade ederken bile utanıyorum nasıl insan oldum diye.onuda Allah yarattı ama gözüme batmaya başladı işte.çok kötüyüm allak pullak

mantık evliliği değil ki bu öyle olsa seni seven,sayan biriyle evlen deriz.evlenmek için bir zorunluluğun yok.nişan adı üstünde tanıma evresi.elini tutmayı,yüzüne bakmayı istemediğin bir insan var karşında.evet iyi bir insanmış ama sana birşey hissettirmiyor.etrafındaki diğer erkeklerdenden bir farkı yok.kendini sırf aileler arasında yüzük takıldı diye mecbur hissetme.aşk çok kıymetli.ve onun kadar insanı mutlu eden bir duygu yok.bu duyguyu sende zamanı gelince yaşayacaksın.demek ki zamanı gelmemiş henüz.:))

evlenmeden önceki flörtlerimde cok yasadim bu durumu
ve hepsi ayrilmayla sonuclandi
esimi ilk gördügümde cok begenmistim
sadece fiziksel özellikten bahsediyorum
evlilikte sorunlarimizda oldu kavgalar vs hersey
ve ne olursa olsun gözümde her gecen gun daha yakisikli bir adamdi
insanlik hali olan bazi seyler bile bana sevimli geliyor
4 yil olacak hala öyle
kötü giyince kötü görünse bile gözümde muhtesem bir adam
evlilikte bu sart arkadasim
yoksa hicbirseyi icin almaz
evliligi iyi düsün
dogru karar ver
henuz evlenmemissin

onunla aynı yatağa girdiğini düşün eğer bir çekim varsa olabilir ama hayır ben bu adamla çocuk yapamam ona dokunamam dıyorsan sakın evlenme

gerçi nişanlanmışsın sanmıyorum ben bu adamla öpüşemem diyip ayrılabileceğini...

bence sorun begenıp begenmemenden önce acaba sevıyomuyum demende acaba sevıyomuyum dıyen bı ınsanın tam anlamıyla gercekten karsısındakını sevdıgıne ınanmıyorum acıkcası yada evlenıcek hayatını onunla paylasıcak kadar sevdıgıne dıyım. benı bu kadar seven bırını bulamam dıyosun bence buda bencıllık o senı mutlu edıcek ama sen onu edebılıcekmısın sevmedıgın halde sırf senı mutlu etsın dıye yanında kaldıgın ınsanı.bence ıyı dusun tasın ve kararını ver inşallah pişman olacagın bırsey yapmazsın.

tşk ederim.çok haklısınız dua edin gerçekten çok çaresizim.ne vazgeçmek istiyorum ne devam etmek

zorla mı nişanlandın ? yani belli ki baştan beri çekim yok, neden nişanlandığını merak ettim.

herşey fizik değil be güzelim . bak beni çok seven biri vardı zamanında boyu kısa diye çocuğu istemedim . bizimde görücü usulü gibi birşeydi o şekilde tanıştık . çıktık gezdik her dediğimi yapıyordu bir dediğimi iki etmezdi . prenses gibi davranırdı bana . çok değer verdi . ben ne yaptım boyu kısa hoşlanamadım fiziksel olarak beni çekmiyor dedim bıraktım çocuğu . sonra hep yanlış insanlar çıktı karşıma zerre değer görmedim . üç kuruşluk insanlar beni adam yerine koymadı . hep kötü beklentiler içinde oldular . şimdi şimdi anlıyorum aslında önemli olan değer görmek . yakışıklılık falan geçici şeyler . seni seviyor sana değer veriyorsa hiç düşünme evlen gitsin . sonra pişman olabilirsin benim gibi

tşk ederim.baştan çekici gelmeseydi bu kadar takılsaydım belki bırakırdım ama imdi iş evleilik boyutuna geldi.ciddiye bindi.daha çok şey yaşandı paylaşıldı aileler falan ah almaktan çok korkuyorum.

tşk ederim.çok haklısınız dua edin gerçekten çok çaresizim.ne vazgeçmek istiyorum ne devam etmek

hakkında hayırlısı canım. bence kendıne bıraz zaman ver bu durum ne zamandan beri boyle bazen ınsanlar boyle bosluga duserler yanı olmuycak seyler dusunup olmuycak seyler yaparlar hıc yapmıycakları seyler ne zamandır berı boyle dusunuyorsun ?

Back
X