- Konu Sahibi papatyaaa00
arkadaşlar çok çaresizim.daha önce bi kaç konu paylaşmıştım.ama bu sorunum hepsini solladı geçti.uzun zamandır hiç huzurum yok arkadaşlar ben ne yapacağımı bilmiyorum.yarı görücü yarı konuşarak nişanlanmıştım.düğünüme 3 ay kaldı.nişanlım beni çok seviyor,ilgili,alakalı,beni mutlu edeceğine inandığım bir insan.her ne kadar nişanlılık döneminde sorunlar olsada halledilebilir diye düşünüyorum ama bu aralar hiç iyi değilim.gitmekle kalmak arasındayım bunun nedenide nişanlımı fiziksel olarak beğenmediğimi farketmem.daha önce bunu önemsememiştim diğer sorunlarla uğraşmaktan üzerinde durmamıştım.şu an ne yapacağımı bilmiyorum.onu görünce hiç heyecanlanmıyorum.sürekli oturuşuna kalkışına giyimine falan karışıp duruyorum.bunu artık o da farketti.birşey diyemedim.çok büyük bir aşk yok ama seviyorum.sevsem böyle olmazdı diyor bi ses içimden.bi ses hayır takılma tipine sonra düzelir alışır beğenirsin diyo.böyle seveni bulamazsın diyor.arkadaşlar ne yapmam doğru olur bana yol gösterin içim daralıyor çok huzursuzum.onuda kendimide mutsuz etmek istemiyorum.ama bunu ona nasıl derim böyle bişeyden nasıl ayrılırım bu yakışmaz ki.ama bu beğenmemek içimdeki acı beni öldürecek.Allahım bu nasıl bir derttir.