Mutlulugun paylasilmamasi gerektigini belirtmek icin girdim... herseyden once haset ve nazarli gozlerden hislerden korumak icin mutluluk paylasilmamali... senin bebek haberini okuyan derbeder ve perisan bir insanin kotü enerjisini almani istemem... verdigim ornekteki gibi..bir seker hastasinin karsisinda baklava yeme mutlulugunu paylasamazsin.. o sadece senin hazzın olur...
Lutfen kizma gucenme... benim gibi perperisan ve her sayfayi okuyan kadinlarin ruh halini cok iyi bilirsin...
Sevgiler.....
bak yine söyluyorum evet seni anlıyorum.. yaşadıklarını çok iyi biliyorum. ama cidden çok yanlış düşünüyorsun..
şekerli hasta baklava örneği nedirki?? sen sakat yürüyemeyen bi insanın yanından geçerken napıyorsun???kendini yere atıp onun geçmesini mi bekliyorsun?? şeker baklava örnegi basit kalır böyle çok daha kötü örneklerin yanında...
Allahımıza şükürler olsun ki sağlıklıyız. Rabbimde herkesin durumuna göre acil şifa versin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. ama burdan yazılanlardan nazar edicek insan olduguna inanmıyorum. binlerce arkadaşımız burada hamile kalıyor paylaşıyor doguruyor valla burdan kk dan nazara geleni hiç görmedim.
ayrıca nazara haset gözlere inanan inancı tam olan biriysen zaten Rabbimin bir bildiği vardır bi vakti zamanı vardır diye düşünmen gerekir.. buraya doğum sayfasına girip bunları okuyup kendini perperişan ediceğine diğer bölumleri oku veya git biraz daha dua oku daha çok işe yarar..
ev dekarosyan bilmemne bölümleri var milletin eve eşya alıcak durumu yok oraya gidip onlara paylaşma diyemez, burda saç bakım konusu olan bi topiğe bi insan gidip benim saçlarım yok bunları paylaşmayın demez sonuçta. senin psikolojinden dolayı boyle düşündüğünü varsayıyorum. umarım gerçek hayatındada bu denli kıskanç mutsuz milletin mutluluklarından mutsuz olan biri değilsindir.
sahi çocuk istediğine göre evlisin.. düğünün oldumu senin?? yoksa mutlulk paylaşılmaz diyip yalnızca 2 kişi gidip nikahmı kıydın?? sosyal medyada hesabında yoktur herhalde bir yere gezmeye vs gidip bişeyi ne bileyim gülerkenki resmini vs paylaşmıyorsundur herhalde.. her ağladığındamı resmini çekip atıyorsun?? çunku senin düşüncene göre mutluluk paylaşılmaz ancak mutsuzluk sonuna kadar paylaşılır...
düşünce yapını değiştirmeni öneririm daha pozitif bakabilirsin hayata. bu senide etrafındakileride daha mutlu eder.
eğer seni rahatsız ediyrsa bu tarz topikleri okumamanı öneririm.
Rabiim inşallah seninde kucağını boş bırakmasın. diliyorum Rabbimden bu sayfaya girip doğum hikayeni yazmak sanada nasip olsun.