• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım film gibi

Cocol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
5
1
1
45
Dort yillik evliyim obur ay bosanma davasi var esim çalışmayı sevmeyen calismayan ailemden para isteten icki icince canavara donen ilgisiz biriydi uc yasinda oglum var hep oglumla evde yanliz kalirdik kafasina gore gezer son model araba kiralar para bitince benim varligimi hatırlardi daha once calistigjm isyerindeki mesai arkadasim bana abla hayırlı cumalar filan diye msj atti diebeni dovdu yuzumu patlattı alti dikis var hemen dava acip şikayet ettm alti ay oldu mahkeme obur ay ve suan cezaevinde bir aydir oglumu gorcem pismanim die alti ay arada parkabiraktim gorsun die veen son gorduunde silahla bacagimdan yaraladi

Ve siz bunlara rağmen o mahluktan eşim diye bahsediyorsunuz.
E bize de mutluluklar dilemek düşer.

Allah yardımcınız olsun dünyada mümin mümini bulur onun bu kadar kötü halleri sana haram lütfen gözünü aç ve yolunu çiz zor günler yaşamışsınız daha beterini yaşatmasın yaradan.

Hala cezaevinden yetisio bana sayfa sayfa mektup gonderiyo almiyo iade edioyorum daha cezasi belli deil ama bacaktan vurduu icin fazla cezasi yokmus oglumu getir ziyaretime gel dicek kadar rahat orda parasiz olmak zormus bana yaziyoki ben cok merhametli olduum icin kaybettim hep yine merhamet edip kıyafet oara yollayıp oglani yanina goturup beni kabdrcani sanio allahim bana yardim etsin cikinca napcam bilmiyorum korkuyorum

Back
X