Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam küf yeşiliEğer henüz üniversiteye başlamadıysan evet biraz yaşlanmışsın
Herkes dalga geçmiş ama senin yaşlarındaki ben de bu tarz şeyler düşündüğümü hatırlıyorum.hayallerini gerçekleştiremeyeceğinin, yaşamak istediklerini yaşayamayacağın stresi ve umutsuzluğu oluyor üzerinde.düşündükçe hatırlıyorum.hatta ben bu yaşa geldik daha adam gibi sevgilim olmadı diye ağlamıştım.ee bilmiyorsun ileride de olmazsa böyle bomboş yaşamış olursam diye korkuyorsun.bilinmezlik korkutuyor.20 yaşına kadar yaşanabilecek şeyler de var.tam da senin gibi olmuşum ben de aslında.ama çözüm ne dersen gönlünü ferah tutmaya çalışmaktan başka yol yok.daha çok gencim elbette istediklerimi yaşayacağım, gerekli tecrübeleri edineceğim, önümde çok uzun bir yol var, elbet yaşamak istediklerimi yaşayağım diye kendine telkinde bulunacaksın.ben 30 yaşına girdim.gerçekten daha huzurluyum.yaşayacaklarını yaşamanın verdiği huzur geliyor.yaşaman gerekenler de bir şekilde karşına çıkıyor illaki.merak etme.Güzel düşünceniz için teşekkür ederim yaş takıntım yok sadece daha güzel şeyler yaşayabilirdim dediğim gibi 20 yaşıma kadar.
35 36 dan sonra bi çöküş başlıyor bünyede ya, hayatın ikinci leveli başlıyo sanki.Kendimde giricem bu yıl napalım karalar mı baglayalım.Hayatın kanunu bu yaş üstüne yaş gelicek ama 30 yaş yaşlı değil zaten olgunluk artık biraz daha üst seviyyeye ulaşıyorsun.
Ama bu üye kesinlikle bağlar 30 yaşında ayrı bir konu açar.![]()
Merak etme 10 sene bir anda geçer 30 yaşına bastığın zaman düşünürsünÇok yakında 20 yaşıma giriyorum ve kendimi çok yaşlanmış hissediyorum. 20 yaşından önce yapacağım onca şey varken ben çoğu hayalimi gerçekleştiremedim. 20 yaşındayım dost diyebileceğim herhangi bir insan bile yok denilebilir yaşıtlarım çok tuhaf ve ayak uyduramadığımı düşünüyorum.Terapiste gitmek istiyorum ama şuan onu verebilecek maddi bir imkanım bile yok kafam ufak tefek şeylerden dolayı aşırı karışık.2 ay sonra da sınava gireceğim ama hevesim bile kalmadı doğru düzgün.
Daha çok gençsin, istediğin herşeyi yapabilirsin. Üniversite okumak istiyorsan çalışıp kazanabilirsin. Gidince bir sürü arkadaşın olur istemediğin kadar. Ya da okuyorsan Erasmus work&travel düşünebilirsin. Yepyeni bir dünya açılır önünde. Okumak istemiyorsan ilgi alanını tespit edip, kurslara gidebilirsin. Part time bir işe girersin ordan kazandığınla kendi bütçeni oluşturabilirsin. AB gençlik programlarını araştırabilirsin. Herşeyi yapabilirsin. Arkadaş çok önemli değil sen zaten bir yola girince etrafında bir sürü arkadaşın olacaktır. Şimdi ders çalışıyorsun bir amacın var evde vakit geçiriyorsun. Şuanda sosyalleşme zamanı değil çalışma zamanı. Her devrin kendine özel şartları var kabullenirse kafan da rahat eder.Çok yakında 20 yaşıma giriyorum ve kendimi çok yaşlanmış hissediyorum. 20 yaşından önce yapacağım onca şey varken ben çoğu hayalimi gerçekleştiremedim. 20 yaşındayım dost diyebileceğim herhangi bir insan bile yok denilebilir yaşıtlarım çok tuhaf ve ayak uyduramadığımı düşünüyorum.Terapiste gitmek istiyorum ama şuan onu verebilecek maddi bir imkanım bile yok kafam ufak tefek şeylerden dolayı aşırı karışık.2 ay sonra da sınava gireceğim ama hevesim bile kalmadı doğru düzgün.