Herkese merhaba 24 yaşındayım ve artık hayattan çok sıkıldım. Hiç bir şey yolunda gitmiyor. Ne ilişkilerim olumlu sonuçlanıyor ne akademik olarak istediğim yerdeyim. Aylar önce bir ilişkim vardı atanamadığım için ayrıldık baştan beri biliyordu atanamadığımı işler ciddiye gidince bu konu sürekli gündeme gelmeye başladı söz için gün belirlemişken hem de... Geçen yıl bi kurumda memurluk için uğraştım durdum her şey harikaydı ama olumsuz oldu sonuç maalesef torpilim yoktu. Yani bu yıl hem kpss çalışıyorum hem polislik için spor yapıyorum. Ne aşk ne iş hiç bir şey yolunda değil. Artık tükendiğimi hissediyorum ne zaman düzelecek benim hayatım çok yoruldum.
İş meselesinde sonuna kadar haklısınız, sıkılmamak bunalmamak elde değil. İnşallah en hayırlısı sizi bulur. Rızkınızı, hayalinizi aramaya devam edin pes etmeden.Ama farkında mısınız, eş konusunda zaten hayırlı bir şey yaşamışsınız. Bir belanız defolmuş. Belki iş bulamamanızın sebebi sizin kötü bir evlilikten korunuyor olmanızdır. Belki dedim ama kesin öyleHerkese merhaba 24 yaşındayım ve artık hayattan çok sıkıldım. Hiç bir şey yolunda gitmiyor. Ne ilişkilerim olumlu sonuçlanıyor ne akademik olarak istediğim yerdeyim. Aylar önce bir ilişkim vardı atanamadığım için ayrıldık baştan beri biliyordu atanamadığımı işler ciddiye gidince bu konu sürekli gündeme gelmeye başladı söz için gün belirlemişken hem de... Geçen yıl bi kurumda memurluk için uğraştım durdum her şey harikaydı ama olumsuz oldu sonuç maalesef torpilim yoktu. Yani bu yıl hem kpss çalışıyorum hem polislik için spor yapıyorum. Ne aşk ne iş hiç bir şey yolunda değil. Artık tükendiğimi hissediyorum ne zaman düzelecek benim hayatım çok yoruldum.
Atanamadığım için beni de istemeyen bir baba olmuştu. Adam yıllarca çalışmamış, hiçbir sosyal güvencesi yok oğlunun eline bakıyordu. Atanamamış gelin demek, kendi gelirinde düşüş demekti. Önce üzüldüm, sonra vardır hayır dedim. Çünkü işte, eş de nasip. Olmayınca olmuyor.Bunu bilmeyen insanlarla uğraşılmaz zaten. Duyduğum kadarıyla baba yakın zamanda vefat etmiş, en büyük hayali oğlunun mürveteni görmekti ama çocuk da hala bekarmış.Herkese merhaba 24 yaşındayım ve artık hayattan çok sıkıldım. Hiç bir şey yolunda gitmiyor. Ne ilişkilerim olumlu sonuçlanıyor ne akademik olarak istediğim yerdeyim. Aylar önce bir ilişkim vardı atanamadığım için ayrıldık baştan beri biliyordu atanamadığımı işler ciddiye gidince bu konu sürekli gündeme gelmeye başladı söz için gün belirlemişken hem de... Geçen yıl bi kurumda memurluk için uğraştım durdum her şey harikaydı ama olumsuz oldu sonuç maalesef torpilim yoktu. Yani bu yıl hem kpss çalışıyorum hem polislik için spor yapıyorum. Ne aşk ne iş hiç bir şey yolunda değil. Artık tükendiğimi hissediyorum ne zaman düzelecek benim hayatım çok yoruldum.
Sorun da paramın olmaması olsa zaten gezip tozacam da iş de bulamıyorum. Nereye elimi atsam kuruyorBu yaşta evlenilirmi? Önce biraz gez toz, çesitli insanlari tani. Parani istediğin şekilde harca. Hayati tani. Birçok insan hayati tanimadan, aslinda ilişkilerden, erkeklerden beklentiletirini ne olduğunu bilmeden evleniyorlar.
O adamla evlenseydin çok mutsuz olurdun. Seni, sen olduğun için seven biri ile beraber ol. Bak güzel tecrübe oldu erken yaşta. Başkalari o tecrübeyi öyle denyo ile evlenerek, ancak 30larina geldiklerinde gözü açilinca ediniyor.
Sorun da paramın olmaması olsa zaten gezip tozacam da iş de bulamıyorum. Nereye elimi atsam kuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?