cok haklisin cnm bende degistirmek istiyorum bu konuda kendimi...tek disari cikayim gezeyim bos zmnimi iyi degerlendireyim...aslinda cok sey yapmak istiyorum ama yapmaya gelince hep erteliyorum:)off cok uyuz oluyorum kendime yaa nasl bi varligim ben bolene güzel bak bugün çalışmıyormuşsun...geldik c.tesi de olsa
çalışıyoruz...ahh diyorum ben de şu c.tesileri çalışmayaydım,
neler yapardım neler...zaman yetmiyor...hava güzel ama ben
takılıyorum bir koşturma içinde her şey yarımçalışsaydın daha
kıymetli olurdu...Allah dert keder vermesin gerçekten,çoğu zaman
şükür bilmediğimiz için mutlu olamıyoruz...şart mı biri,hava çok
güzel..çık tek başına sahilde bir yerde kahvaltı yap...yada sen donat
bir sofra ,ardından bir kahve keyfi...sonrasında yine çıkıp gez...
Mevsimsel bi durum da olabilir bence.Ben de bütün gün oturuyorum boş boş,sürekli çikolata yiyorum,kimseyi göresim yok. Geçer inşallah,şükret elindekilere ve senden kötü durumda olanları düşün.
mrb kizlar...ben kendimi bombos hissediyorum,hafta ici isteyken kendimi iyi hissediyorum hayaller kuruyorum guzel seyler duusnuyorum, ama bu sabah uyandim ole yasama istegim yok ne bileyim bole sanki hayatimin bi anlami yok...hani bole sabah kalkip bi hevesle bi mutlulukla kalkmak stiyorum sunu bunu yapicam vs...evli degilim sevgilimden yeni ayrildik...biseyleri cabalamak icin beni motive eden bisey yok...paylasacagim biri olmadigindan olsa gerek...ben birine bagimli olmak istemiyorum yanimda kimse olmasada hayati sevmek biseyler yapmak icin endenim olsun istiyorum...bi hevesle yatip hevesle sabah kalkmak yeni bi gun yeni biseyler umidiyle kalkmak off cnm skkin sabah sabah olcak sey mi ya...oysa nasl bekledim haftasonu gelsin hatta cuma aksami olsun ise gitmicem diye dinlencem kendim icin biseler yapcam diye dort gozle bekliyordum...kuzenimle buluscaktik ama benim evden cikasim yok pis pis oturasim var yemekle tikinasim var( ben bole olmak istemiyorum ya napmam lazim akil verin
benimde bu aralar kimseyi göresim yok
ama evimde çok mutluyum seviyorum evde boş boş durmayı
dediğim gibi kimse gelip gitmesin bana sevmiyorum şuan
normalde çok sosyelimdir
sevgilinden ayrıldığın için böyle olabilirsin,ayrılana kadar hayatta birşeyler yapmak için nedenin o'ydu sanırım ama böyle düşünme,bunu sen başarabilirsin sadece,yeni uğraşlar edin,arkadaş çevrende vardır haftasonu gez toz stres at,bak bugün kuzeninle buluşucakmışsın hazırlan çık gez..tabiki herkesin sevgiye,ilgiye,birazda sahiplenilmeye ihtiyacı var,sana bunları hissettiricek kişi doğru zamanda çıkıcaktır karşına...şimdi güzel şeyler düşün
bak çok istediğim bir şeydir ama elim kolum bağlı..
pek çok kurs var,gidebilirsin içlerinden birini seçip..
benim hiç mi hiç vaktim yook bu konuda...:26:
bence bunu da bir araştır..h.sonları fazlasıyla
vaktini ayırabileceğin bir durum.....hatta aklıma
geldi,bu güzel havada bir gölgenin altında,
kitap okumak bile fevkaladenin de fevkinde olurdu ..
Her hafta sonu için ayrı program yapsan ve buna uysan hayat daha anlamlı gelir sanırım... Bir iki hafta yapsan daha sonra sen istesen de duramazsın evde...
evet cnm aynen ole yapmak istiyorum..ins gercekten faydasi olurda evde duramam:))hep biseyler yapayim kafam dagilsin istiyorum evde dura dura dusunceler daliyor insan bunalasi gelir...ama bu haftasonu izinliyimyoooooo beni kimse evden disari cikaramaz
Sen çıkmak istiyor musun gerçekten...O kadar tavsiye veriliyor direk olumsuz bir cevap yazıyorsun yapmak için çaba göstermiyorsun bile...Bence uzmandan yardım almalısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?