hayatima bi anlam vermek istiyorum...yardim

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
mrb kizlar...ben kendimi bombos hissediyorum,hafta ici isteyken kendimi iyi hissediyorum hayaller kuruyorum guzel seyler duusnuyorum, ama bu sabah uyandim ole yasama istegim yok ne bileyim bole sanki hayatimin bi anlami yok...hani bole sabah kalkip bi hevesle bi mutlulukla kalkmak stiyorum sunu bunu yapicam vs...evli degilim sevgilimden yeni ayrildik...biseyleri cabalamak icin beni motive eden bisey yok...paylasacagim biri olmadigindan olsa gerek...ben birine bagimli olmak istemiyorum yanimda kimse olmasada hayati sevmek biseyler yapmak icin endenim olsun istiyorum...bi hevesle yatip hevesle sabah kalkmak yeni bi gun yeni biseyler umidiyle kalkmak off cnm skkin sabah sabah olcak sey mi ya...oysa nasl bekledim haftasonu gelsin hatta cuma aksami olsun ise gitmicem diye dinlencem kendim icin biseler yapcam diye dort gozle bekliyordum...kuzenimle buluscaktik ama benim evden cikasim yok pis pis oturasim var yemekle tikinasim var :(( ben bole olmak istemiyorum ya napmam lazim akil verin

ne güzel bak bugün çalışmıyormuşsun...geldik c.tesi de olsa
çalışıyoruz...ahh diyorum ben de şu c.tesileri çalışmayaydım,
neler yapardım neler...zaman yetmiyor...hava güzel ama ben
takılıyorum bir koşturma içinde her şey yarım:25: çalışsaydın daha
kıymetli olurdu...Allah dert keder vermesin gerçekten,çoğu zaman
şükür bilmediğimiz için mutlu olamıyoruz...şart mı biri,hava çok
güzel..çık tek başına sahilde bir yerde kahvaltı yap...yada sen donat
bir sofra ,ardından bir kahve keyfi...sonrasında yine çıkıp gez...:6:

Mevsimsel bi durum da olabilir bence.:6::6::6:Ben de bütün gün oturuyorum boş boş,sürekli çikolata yiyorum,kimseyi göresim yok.:19:Geçer inşallah,şükret elindekilere ve senden kötü durumda olanları düşün.:28:

ne güzel bak bugün çalışmıyormuşsun...geldik c.tesi de olsa
çalışıyoruz...ahh diyorum ben de şu c.tesileri çalışmayaydım,
neler yapardım neler...zaman yetmiyor...hava güzel ama ben
takılıyorum bir koşturma içinde her şey yarım:25: çalışsaydın daha
kıymetli olurdu...Allah dert keder vermesin gerçekten,çoğu zaman
şükür bilmediğimiz için mutlu olamıyoruz...şart mı biri,hava çok
güzel..çık tek başına sahilde bir yerde kahvaltı yap...yada sen donat
bir sofra ,ardından bir kahve keyfi...sonrasında yine çıkıp gez...:6:
cok haklisin cnm bende degistirmek istiyorum bu konuda kendimi...tek disari cikayim gezeyim bos zmnimi iyi degerlendireyim...aslinda cok sey yapmak istiyorum ama yapmaya gelince hep erteliyorum:)off cok uyuz oluyorum kendime yaa nasl bi varligim ben bole
Mevsimsel bi durum da olabilir bence.:6::6::6:Ben de bütün gün oturuyorum boş boş,sürekli çikolata yiyorum,kimseyi göresim yok.:19:Geçer inşallah,şükret elindekilere ve senden kötü durumda olanları düşün.:28:

bende az once kahvaltilik aldim cnm simdi oturdum yiyiorum patlayana kdr :)disari ciktim hava cok guzel hafif serin ama eve kapanasim var uff...2 gunum var haftada bos hic bisey yapasim yok ya...yillar sonra dicem ''keske o zmn yapsaydim biseyleri" vs vs...haftaici hep o 2gunu bekliyorum gelincede fos...ama yok bu bole devam edemez etmemeli..bugun azck tembellik edicem gene :D sonra guzelce bi odami temizlicem aticam bazi esyalari..sonrada oturup dusuncem ne yapabilirim diye ve ins bu sefer uygulamaya koyarim:)

benimde bu aralar kimseyi göresim yok
ama evimde çok mutluyum seviyorum evde boş boş durmayı
dediğim gibi kimse gelip gitmesin bana sevmiyorum şuan
normalde çok sosyelimdir:27::27::27:

mrb kizlar...ben kendimi bombos hissediyorum,hafta ici isteyken kendimi iyi hissediyorum hayaller kuruyorum guzel seyler duusnuyorum, ama bu sabah uyandim ole yasama istegim yok ne bileyim bole sanki hayatimin bi anlami yok...hani bole sabah kalkip bi hevesle bi mutlulukla kalkmak stiyorum sunu bunu yapicam vs...evli degilim sevgilimden yeni ayrildik...biseyleri cabalamak icin beni motive eden bisey yok...paylasacagim biri olmadigindan olsa gerek...ben birine bagimli olmak istemiyorum yanimda kimse olmasada hayati sevmek biseyler yapmak icin endenim olsun istiyorum...bi hevesle yatip hevesle sabah kalkmak yeni bi gun yeni biseyler umidiyle kalkmak off cnm skkin sabah sabah olcak sey mi ya...oysa nasl bekledim haftasonu gelsin hatta cuma aksami olsun ise gitmicem diye dinlencem kendim icin biseler yapcam diye dort gozle bekliyordum...kuzenimle buluscaktik ama benim evden cikasim yok pis pis oturasim var yemekle tikinasim var :(( ben bole olmak istemiyorum ya napmam lazim akil verin

sevgilinden ayrıldığın için böyle olabilirsin,ayrılana kadar hayatta birşeyler yapmak için nedenin o'ydu sanırım ama böyle düşünme,bunu sen başarabilirsin sadece,yeni uğraşlar edin,arkadaş çevrende vardır haftasonu gez toz stres at,bak bugün kuzeninle buluşucakmışsın hazırlan çık gez..tabiki herkesin sevgiye,ilgiye,birazda sahiplenilmeye ihtiyacı var,sana bunları hissettiricek kişi doğru zamanda çıkıcaktır karşına...şimdi güzel şeyler düşün:34:

bak çok istediğim bir şeydir ama elim kolum bağlı..
pek çok kurs var,gidebilirsin içlerinden birini seçip..
benim hiç mi hiç vaktim yook bu konuda...:26:
bence bunu da bir araştır..h.sonları fazlasıyla
vaktini ayırabileceğin bir durum.....hatta aklıma
geldi,bu güzel havada bir gölgenin altında,
kitap okumak bile fevkaladenin de fevkinde olurdu ..:27:

benimde bu aralar kimseyi göresim yok
ama evimde çok mutluyum seviyorum evde boş boş durmayı
dediğim gibi kimse gelip gitmesin bana sevmiyorum şuan
normalde çok sosyelimdir:27::27::27:

bende seviyorum evde durmayi ole bos bos :)) ama bn bos bos oturmak istemiyorum tmm bazen olabilir ama ben bos zmnlarimda kendim icin biseyler yapmak istiyorum o yuzden suan kendime kiziyorum ya...bole bos oturarak gecirmek istemiyorum haftasonumu...yoksa bole giderse acayip tembel olucam yakinda yataktan bile kalkmicam :D:D

Her hafta sonu için ayrı program yapsan ve buna uysan hayat daha anlamlı gelir sanırım... Bir iki hafta yapsan daha sonra sen istesen de duramazsın evde... :34::34::34:

sevgilinden ayrıldığın için böyle olabilirsin,ayrılana kadar hayatta birşeyler yapmak için nedenin o'ydu sanırım ama böyle düşünme,bunu sen başarabilirsin sadece,yeni uğraşlar edin,arkadaş çevrende vardır haftasonu gez toz stres at,bak bugün kuzeninle buluşucakmışsın hazırlan çık gez..tabiki herkesin sevgiye,ilgiye,birazda sahiplenilmeye ihtiyacı var,sana bunları hissettiricek kişi doğru zamanda çıkıcaktır karşına...şimdi güzel şeyler düşün:34:

bende ona bagliyorum bu durumumu cnm...ayriliga...yok bugun beni disari cikmaya kimse zorlayamaz:D cikamiyorummmm ne bu be beni bole engelleyen:D neyse bugunde bole gececek galiba...aksam yatarke ok hersey sabah bi kalkiyorum bole bi uyusukluk:D delircem...bakalim yarin sabah nasl olcam

bak çok istediğim bir şeydir ama elim kolum bağlı..
pek çok kurs var,gidebilirsin içlerinden birini seçip..
benim hiç mi hiç vaktim yook bu konuda...:26:
bence bunu da bir araştır..h.sonları fazlasıyla
vaktini ayırabileceğin bir durum.....hatta aklıma
geldi,bu güzel havada bir gölgenin altında,
kitap okumak bile fevkaladenin de fevkinde olurdu ..:27:

ben cumartesileri ingilizce dersi aliyordum cnm bugunde vardi hatta ama aradimm hocami ve dedimki ben gelmicem bugun hatta birkac gun gelmicem bi sure ara vermek istiyorum dedim...tmm dedi ne zmn kaldigmiz yerden devam etmek istersen ararsin dedi...ben yemek yapmaya baslamayi dusunuyorum cnm aslinda seviyorum biseyler yapmayi ama pek mutfaga girmem:D simdi diceksin seviyorsunda neden girmiyorsun mutfaga:D valla nedenini ben dahi bilmiyorum...haftasonlarini mutfakta mi gecirsem diyorum yeni tarifler denerim vs vs hem kendimi gelistiririm:)ama bugun hic bisey yapmicam..odami toparlasam bugun yeter:D

Son düzenleme:
Her hafta sonu için ayrı program yapsan ve buna uysan hayat daha anlamlı gelir sanırım... Bir iki hafta yapsan daha sonra sen istesen de duramazsın evde... :34::34::34:

evet cnm aynen ole yapmak istiyorum..ins gercekten faydasi olurda evde duramam:))hep biseyler yapayim kafam dagilsin istiyorum evde dura dura dusunceler daliyor insan bunalasi gelir...ama bu haftasonu izinliyim:D yoooooo beni kimse evden disari cikaramaz

evet cnm aynen ole yapmak istiyorum..ins gercekten faydasi olurda evde duramam:))hep biseyler yapayim kafam dagilsin istiyorum evde dura dura dusunceler daliyor insan bunalasi gelir...ama bu haftasonu izinliyim:D yoooooo beni kimse evden disari cikaramaz

Sen çıkmak istiyor musun gerçekten...O kadar tavsiye veriliyor direk olumsuz bir cevap yazıyorsun yapmak için çaba göstermiyorsun bile...Bence uzmandan yardım almalısın...

Sen çıkmak istiyor musun gerçekten...O kadar tavsiye veriliyor direk olumsuz bir cevap yazıyorsun yapmak için çaba göstermiyorsun bile...Bence uzmandan yardım almalısın...

istiyorum ama cikamiyorum useniyorum:D uzmanada bi gorunsem fena olmaz...verilen tavsiyeleri hpsini uygulucam ama bugun gunu degil kendime soz geciremiyorum...cok tsk ederim hepinize

Son düzenleme:
Back
X