Hayatima giren bütün erkekler beni mutsuz etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Babam, benimle hic bir zaman dogru düzgün iletisim kurmadi. Annemi aldattii, Ona deger vermedi
Abim erkek arkadas secimlerimde kiskanmaktan baska hicbirsey yapmadi ...cocuklugm abimin dayaklariyla gecti
Ilk asik oldugum erkek beni baskasi icin terketti
Kocam evlenene kadar baska evlendikten sonra bambaska biri oldu.. Sadece kendi isteklerinin pesinden gitti benim mutsuz olmama aldirmadan...

Eşiniz sadece kendi isteklerinin peşinden gitti derken, size ne tarz sorunlar çıkardı mesela? Gönlünüz feraha çıksın inşallah.

Eşiniz sadece kendi isteklerinin peşinden gitti derken, size ne tarz sorunlar çıkardı mesela? Gönlünüz feraha çıksın inşallah.

Önceligi hep kendisi , kendi isi, kendi istekleri oldu her konuda, yalniz ve mutsuz olucagimi bilmesi e ragmen gurbette yasamaya mecbur etti .. Benim icin ve evliligimiz icin hicbir fedakarlik yapmadi, hep Ben verdim

çok üzüldüm allah yardımcınız olsun... eşinize tepkinizi koyun bence anlasın dünyanın onun etrafında dönmediğini bu yaşamı tek başına yaşamadığını

Önceligi hep kendisi , kendi isi, kendi istekleri oldu her konuda, yalniz ve mutsuz olucagimi bilmesi e ragmen gurbette yasamaya mecbur etti .. Benim icin ve evliligimiz icin hicbir fedakarlik yapmadi, hep Ben verdim

Zor evet ama bizim kültürümüz de genelde böyle. Erkek kadını peşinden götürüyor iş güç söz konusu olunca. O yüzden baştan kaldıramıyacağı yükün altına girmemesi lazım insanların. Yurtdışında mısınız?

Çok genel konuşmuşsunuz. Nasıl fedakarlıklar yaptığınızı bilmiyorum ama yuvanızı bozmayı düşündürecek kadar ağır darbeler almadıysanız geçmişte takılıp kalmayın. Keşkeler, şöyle olsaydı böyle yapardımlar insanı bir yere götürmüyor. Bulunduğunuz yerde bugün için çözümler üretmeye çalışın. Sizi mutlu edebilecek yeni alternatifler düşünün.

Vermeyin o zaman. Daha fazla vermeyin.

Ozveri iyi bir sey degil ki, insan vere vere kendi ozunu yitiriyor.

"Ben" demeyi bir ogrenin. Erkekler sizi mutsuz etmiyor, siz onlarin sizi mutsuz etmesine izin veriyorsunuz. Esiniz yalniz ve mutsuz olacaginizi bile bile yurtdisina tasinmis, peki bunlar olurken siz nerdeydiniz? Gitmeseydiniz pesinden y ada ben gelemem, benimle evli kalmak istiyorsan sen de gitmemelisin deseydiniz. Bastan benliginizi yok etmeyi kabul etmissiniz, simdi niye sikayet ediyorsun demez mi adam?

Alin esinizi karsiniza, konusun. Ben mutsuzum diyin, beni mutlu etmek icin farkli davran , sunlari sunlari yap diyin. Yok yapmam derse, iki seceneginiz var. Ya sizi gercekten onemseyen bir iliski arayisi icin terk edersiniz ya da varolmamayi secmeye devam edersiniz.

Son düzenleme:

Hepsinin cevabı çekim yasadı ve psikolojı ile alakalı
Şöyleki ; insan psikolojik olarak çocukluğunda yaşadığı travmaları(baba ve abi) bilinçaltında tekrar etmek ister ve o travmayı yaratan insanlarla ayni enerjiye sahip ve yüksek ihtimalle aynı şeyleri yaşatıcak insanı hayatına çeker ve özellikle seçer..
Buna halk ; annenin kaderini kızda yaşarmış gibi dogmatik yollarla inanıyor ama işin aslı bu..terapi alıp o travmaları yokedin ve hayatınızda doğru secimler yapmayı öğrenin..

herkesın kendıne aıt bı dünyası olmalı..
neden etrafınızdakı erkeklere bu kadar bel bağladınız kı,
umursamayın..kendınızı mutlu edın sadece..

Evin nasil tek penceresi yoktur da her baktigin penceresen farkli manzara gorursun.hatta komsularimizla bile ayni bahceye bakarken farkli seyler goruruz.hayat da boyledir.sen buna sansizlik.penceresinden bakarsan baska bir sey goremezsin zaten.haklar hic bir zaman tepside sunulmaz,soke soke alinir.hayatiniz hakkindaki kararlari verirken sen hic karismadiysan tek hatali esin mi acaba?evrene bir dilek firlatirsin pozitifsen pozitif seyleri cekersin,negatifsen negatiflik yakani birakmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…