- 2 Eylül 2018
- 181
- 87
- 98
- 27
- Konu Sahibi Reyhan_98_
-
Peki izlemek istediğim yol mantıklı mı?Büyük konuşacak bir şey yok sakın evlenme bu yaşta. Evlilik bir kaçış bir kurtuluş değil çünkü aman diyeyim. Oku mesleğini eline al.
Benimde gönlüm sigortamın başlamış olması ama pat diye işten çıkartır diye korkuyorum, ama okumamış kimseye sigorta yapmazlarki. İlla ki sömürüyorlar.Sigortasız az bir ücret ile çalışmayın kesinlikle. Çalışacaksanız sigorta yapsınlar bu emek hırsızlığı. AÖF okuyacaksınız ama hangi bölümü? Ne yapmak istiyorsunuz önemli olan bu. Açık öğretim olmasa bile normal örgün öğretime giderek yarım gün çalışabilirsiniz. Okul içinde harçlık çıkarmış olursunuz. Kyk ya da başvurursunuz belki burs çıkar.
Yaparlar canım kurumsal bir yere girersen yapmak zorundalar. Sen nerede çalışmayı düşünüyorsun ki, uyduruk bir yere gidip çalışma BİM’e A101’e kafelere git çalış asgari ücret alırsın zaten hem sigortan başlar. Ama dediğim gibi ben olsam okulu öncelik tutarım. Okurken aynı zamanda yarım gün çalışırdım. Sen diğer türlü yapacaksan sigortasız yere gitmeBenimde gönlüm sigortamın başlamış olması ama pat diye işten çıkartır diye korkuyorum, ama okumamış kimseye sigorta yapmazlarki. İlla ki sömürüyorlar.
Market yapamam ki ya, market hiç benlik değil. Kafe olur bak.Yaparım. Etrafımızda kafe yok o da var.Yaparlar canım kurumsal bir yere girersen yapmak zorundalar. Sen nerede çalışmayı düşünüyorsun ki, uyduruk bir yere gidip çalışma BİM’e A101’e kafelere git çalış asgari ücret alırsın zaten hem sigortan başlar. Ama dediğim gibi ben olsam okulu öncelik tutarım. Okurken aynı zamanda yarım gün çalışırdım. Sen diğer türlü yapacaksan sigortasız yere gitme
Yazdım açıklama da, bölüm yok aklımda.Neden örgün okumuyorsun üniversiteyi.
Çok teşekkür ederim, inşallah.Mutlaka oku belli ki aklı basinda bir kizsin .yaşadığın zorluklar seni daha azimli yapsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?