- 31 Mayıs 2020
- 31
- 58
- 38
Merhaba arkadaşlar benim bir derdim olarak değil de hissettiklerimi buraya dökmek istiyorum. 6 aylik evliyim ve 10 gün sonra bosanma davam var(resmî nikah önceden kıyıldı anlaşmalı 1 yil için doldu). 2 sene nişanlılık 2 sene sevgililik. Iyisiyle kötüsüyle geçti ama hep sevgi vardi ama şimdi yok. Yaşadığımız olaylar dış etmenler bizi yıprattı. Ve biz de birbirimizi yıprattık. Bu evlilik öncesindeki 2 ayda benimle çok iyiydi. Yalnız evlendikten bir iki ay sonra benimle koptu. Nedenini çok acı öğrendim. Çocuklu boşanmış yaşca büyük bir kadın vardi.ve bu kadın çok önceden de varmış benim haberim yokmuş. Ispatlayamadim somut delilim yoktu ama emindim. Çünkü bazı durumlar vardi onlara girmek istemiyorum ve hislerim de vardi. Konduramadim ama artık ilgisizliği beni dusunmeyisi artik emin oldum . Bana kafanda kuruyosun dese de inanmadim.aramiyordu sormuyordu umrunda değildim. İlgisizlik sevgisizlik bitirdi bendekileride. Ve davayı actim. Çok ağladım çok yiprandim inanın çok düştüm ama kalktım. Napıyorsun aylizbon dedim asla buna katlanmak zorunda değilsin sen bu değilsin. Aklım başıma geldi inanın pişman değilim iyikide bitirdim. Tek isteğim bir an önce soyadından kurtulmak. Demem o ki kimseye muhtaç kalmayın. Emin olmadan çocuk yapmayın benim öyle bir durumum allahtan olmadi çok şükür bağım kalmadi. Elalemi dinlemiyorum umrumda değil ailem arkamda ekonomik özgürlüğüm var iyikide varlar. Çok dedikodu mu yapacaklar ama inanın çekmeye raziyim yeterki bitsin
demem o ki neler geçiyormuş ölmüyoruz allah yeniden güç veriyor kalkıyoruz. Sadece biraz zaman eminim ki birkaç ay sonra çok daha iyi olacağım. Yeni bir sene yeni mutlu hayatlarımıza