hayatımda herşeyi takıyorum...

Hassas bir yapınız var. Ben de akrep burcuyum. Resim kursuna gidip içinizdekileri kağıda resmetmeyi, müzik kursuna gidip duygularınızı notalara aktarmayı deneyebilirsiniz.

kardesim herkes onu sevsin istiyor, kimseyi kirmiyim diyor.
Gerek yok diyor. icine atiyor.

halbuki ogrenmeniz lazimki insanlar seni sessiz olunca sevmez, kisiligini ortaya koyunca sever.
Siz susarak bi kisilik sunmuyosunuzki insanlar kisilik gormuyo ortada.
ve evet, bu bazende bagirmayi kavga etmeyi gerektirir.
aslında kardeşiniz ilgi beklemiyor kendi çevreye nasıl davranıyorsa onlarında ona öle davranmasını istiyor sadece bu

Hassas bir yapınız var. Ben de akrep burcuyum. Resim kursuna gidip içinizdekileri kağıda resmetmeyi, müzik kursuna gidip duygularınızı notalara aktarmayı deneyebilirsiniz.
keman dersi aldım bana ve kişiliğime en uygun enstrüman o ama oda beni değiştirmedi sadece 5 dk rahatlatıyor

Bu yapı meselesi olmalı. Sağlığıma yansıdığını biliyorum çok fazla takıp üzüldüğüm için. Zor ama bu sadece senin elinde. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

aslında kardeşiniz ilgi beklemiyor kendi çevreye nasıl davranıyorsa onlarında ona öle davranmasını istiyor sadece bu
ama hayat ne zaman istedigini vermiski insana?
insanlar sana uymuyorsa sen onlara uyucaksin.
Seni kirani sende kir, paramparca et.
Doganin kanunu bu.
iyi davrananlara yine iyi davran, ona bisey ddigimiz yok.

iyi davranıyorsun yaptıklarının karşılığını alamıyorsun af edersiniz ama nankörlük yapıyorlar

Bende böyleyim maalesef çok fena bir şey her şeyi kafama takıyorum kafam hep bunlarla dolu "acaba böyle mi yapsaydım,acaba şöyle mi yapsaydım? diye hep düşünürüm" Ve hala düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun en iyisi kafaya takmamak ama işte çok zor..

Bende her şeyi kafaya takarım hatta bazen çok aşırı oluyor baş ağrısından duramıyorum ama yinede bu huyumdan kurtulamıyorum daha rahat bir insan olmayı o kadar çok isterdim ki bikaç gün önce arkadaşlarımla alakalı bi konu açmıştım o mevzuda da her şeyi hep kafaya takıyorum kim ne dediyse acaba ne düşündü ne demek istedi diye kendi kendimi yiyorum ama ilk sayfadaki bayan haklı cidden insanlara karakterini göstermen konularda tepkini göstermen lazım ki toplum içinde var olasın

Akrepler böyle sanırsam. Herşey batar, Herşey kırar seni talan edeer. Başkasına anlatsan sana bi tarafıyla güler. Bende senin gibiyim ve akrebim. Çareyi örgü örmekte buldum. Sürekli bişeyler örmeye başladım. Film izlesende kitap okusanda bulaşık yıkasanda çıkmaz o aklından. Seni tam anlamıyla odaklanacak şeyler bulman lazım.

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. Gerçekten Yardıma ihtiyacım var.. 6yıldır görüştüğüm kişi ile nişanlıyım. Geçmişte çok zor dönemler geçirdim 4-5 kez aldattı. Telefon da yakalamıştım hiç bir şekilde buluşma olmadıgını söylemişti. Suan da da hep geçmişle yasıyorum ne yapsa şüphe oluyor içimde ve bu iliskiye yansıyor. Suan Nişanlıyız ve agustos da düğün var :/

Herseyi kafama çok takıyorum her dk nerdeyse düşünüyorum.. Arkadaşlarıma da anlatamıyorum. Insan tanımadığı kişiye daha kolay anlatıyor derdini. Cok düşünmekten çok şüpheden nasıl kurtulabilirim

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. Gerçekten Yardıma ihtiyacım var.. 6yıldır görüştüğüm kişi ile nişanlıyım. Geçmişte çok zor dönemler geçirdim 4-5 kez aldattı. Telefon da yakalamıştım hiç bir şekilde buluşma olmadıgını söylemişti. Suan da da hep geçmişle yasıyorum ne yapsa şüphe oluyor içimde ve bu iliskiye yansıyor. Suan Nişanlıyız ve agustos da düğün var :/
Ya arkadasim 4 5 aldatma diyorsun. Bu adamın senin yaninda ne isi var ki? İlk aldatma onun sucuydu ama diğerleri senin kusura bakma.
Ayrıca yeni bir konu açıp anlatsan daha iyi fikirler alırsın.

Back
X