- 29 Temmuz 2010
- 53
- 34
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında kardeşiniz ilgi beklemiyor kendi çevreye nasıl davranıyorsa onlarında ona öle davranmasını istiyor sadece bukardesim herkes onu sevsin istiyor, kimseyi kirmiyim diyor.
Gerek yok diyor. icine atiyor.
halbuki ogrenmeniz lazimki insanlar seni sessiz olunca sevmez, kisiligini ortaya koyunca sever.
Siz susarak bi kisilik sunmuyosunuzki insanlar kisilik gormuyo ortada.
ve evet, bu bazende bagirmayi kavga etmeyi gerektirir.
keman dersi aldım bana ve kişiliğime en uygun enstrüman o ama oda beni değiştirmedi sadece 5 dk rahatlatıyorHassas bir yapınız var. Ben de akrep burcuyum. Resim kursuna gidip içinizdekileri kağıda resmetmeyi, müzik kursuna gidip duygularınızı notalara aktarmayı deneyebilirsiniz.
Anlıyorum seni canım.sıkma canını.unutma bu dünyada en değerli sensin!
benim için herkes değerli kendim dışındaSenin için en değerli sensin manasında canım.neyse canım![]()
ama hayat ne zaman istedigini vermiski insana?aslında kardeşiniz ilgi beklemiyor kendi çevreye nasıl davranıyorsa onlarında ona öle davranmasını istiyor sadece bu
Akrepler böyle sanırsam. Herşey batar, Herşey kırar seni talan edeer. Başkasına anlatsan sana bi tarafıyla güler. Bende senin gibiyim ve akrebim. Çareyi örgü örmekte buldum. Sürekli bişeyler örmeye başladım. Film izlesende kitap okusanda bulaşık yıkasanda çıkmaz o aklından. Seni tam anlamıyla odaklanacak şeyler bulman lazım.
Ya arkadasim 4 5 aldatma diyorsun. Bu adamın senin yaninda ne isi var ki? İlk aldatma onun sucuydu ama diğerleri senin kusura bakma.Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. Gerçekten Yardıma ihtiyacım var.. 6yıldır görüştüğüm kişi ile nişanlıyım. Geçmişte çok zor dönemler geçirdim 4-5 kez aldattı. Telefon da yakalamıştım hiç bir şekilde buluşma olmadıgını söylemişti. Suan da da hep geçmişle yasıyorum ne yapsa şüphe oluyor içimde ve bu iliskiye yansıyor. Suan Nişanlıyız ve agustos da düğün var :/