• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda ilk defa ölmek istiyorumm

poskolo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
463
2
0
İstanbul
evet arkadaslar bazı arkadasların hiç ama hiç önemsemediği bi konu bu fkt bnm hayatım için önemli bi konuu cnkü cevrem önemsio ve hiçbr genc kız bunuu deiştiremedi cevremdeki...Meselem kızlık zarı..kafayı yicem vallahi bakın..bir erkek arkadasm sevglm bile olmadıı ve ben yinedee kafayı yicemm..cnküü yanlslkla silinirken kesn bi zarar werdm..doktora gttm derinde dedi ama ufak bi yrtlmamı ne var dedii..hayatm zndan oldu resmen ilkgecemde kanamam şart bnm yoksaa baska carem yokk hergünüm bunu dşnmekle gecio hayatım zehir olduu..ve yırtlma varsada diktireemem kesnlkle ne yapacamı blmiorm caresizim ve ölmek istiorum Allahtan korkum olmasa suana kdr da yapardımm bunu düşünmektense..:(hergn aglıorm aklıma geldkcee ztn ckmıoki aklmdan sakın bana kültrlü anlayşlı birini bulun demeyn kim önemsemiorm dediyse önemsedigini gördümm canlı canlıı cevremdekilerden :(

siilinirken nasıl silindin kı oyle ,ama ufak bır zırtılma ,zedeleneme ıse bırsey olmamıstır merak etme

canım sılınırken derken
nasıl oldu bıraz acılayabılırmısın
yanlıs anlama yardımcı olmak adına soruyorum,cevap vermeyebılırsın
ama bu kadar kendını harab etme belkı dusundugun gıbı degıldır...
ayrıca hayatta daha önemlı seyler var ne demek ölmek ıstıyorum...
hele bır sakın ol once...
olan la ölene çare yok bılırsın...ilerıyı dusun...

siilinirken nasıl silindin kı oyle ,ama ufak bır zırtılma ,zedeleneme ıse bırsey olmamıstır merak etme

cnm sertce sildim ama bana biri dediki büyük dudakları ayırdıgında görünüomuss kzlk zarı bnde actm baktm 2 3 tane centik gibi bişi vardı yani ayrılıolrdu birbirinden fkt dktr da derinde kızlıgın dedi.. vajinanın içindeki o gördügüm et parcasımı kzlk deilse o ne offff

canım sılınırken derken
nasıl oldu bıraz acılayabılırmısın
yanlıs anlama yardımcı olmak adına soruyorum,cevap vermeyebılırsın
ama bu kadar kendını harab etme belkı dusundugun gıbı degıldır...
ayrıca hayatta daha önemlı seyler var ne demek ölmek ıstıyorum...
hele bır sakın ol once...
olan la ölene çare yok bılırsın...ilerıyı dusun...

sadece biraz vaginamın girişini ittirerek sildm meger zar girişteymş et gibi bişi görünüyo yaa kanamam da iğne ucu kdrdı 4tane fln

ben evlendikten sonra 3 kez kanadı ve baya yırtılmayı da hissettim.
basit bişey değil, silerken nasıl olur bilemedim ama içerde bu zar sonuçta.
nasıl siliyormuşsunuz yau, bence sitilinizi değiştirin, zarı geç başka zararları da vardır mikrop kapar mazallah.

ılla kanamam lazım demişsiniz ama eline erkek eli değmemiş kızların zarı esnek çıkabiliyor.ılerde eşiniz olan kişi size zaten çok güvenecektir ve emin olun ilk birlikteliğinizde kan dışında bir çok konudan bakire olduğunuz anlaşılır.

bu 2.konun sanırım,nasıl yani sen içini mi sildin ki silerken birşey olmaz.dışından sil.

silinmeyle kızlık zarı yırtılmaz arkadaşım olurmu öle şey:umursamaz:

ayrıca öle dışardan herkesin görebileceği bişe değil o, gittiğiniz doktorun diplomasını bi kontrol edin derim :kahve:

cnm sertce sildim ama bana biri dediki büyük dudakları ayırdıgında görünüomuss kzlk zarı bnde actm baktm 2 3 tane centik gibi bişi vardı yani ayrılıolrdu birbirinden fkt dktr da derinde kızlıgın dedi.. vajinanın içindeki o gördügüm et parcasımı kzlk deilse o ne offff
canım anotomik yapısını bilmediğin için kendince inceleyip korkmuşsun.o kısım vajinanın duvarları yapısı yani.kızlık zarı çok geride,açıp baktığında göremezsin.

ewet 2. konu fkt dieri jinekolojide..ya içine pecete sokarak silmedimm orda içerde et gibi bişi var o bnde cıkık yanihemen girişteymiş onu acıttım brz silerken bnm kasıntı problemim vardı ozamanlar işte

çok kaşıdığın için kanatmışsın.ama kanayan yer zar değil yani buna emin ol.başka bir dokun kanamış.
kaşıma zaten kendini sık kaşıma.mantar kremi kullan.

cnm kasımamstm zatenn içerden geldine eminim kanamanın ondn hayatıım ztn böle hergnm düşünmekle gecioo önemli bu bnm için ama bu muayeneden snra asla alttn muayene olmam bidaha

sanırım sızde mantar var ve mantar kasıntıda yapar bu yuzdende tahrıs etmenız cok normal ..
ama gercekdende doktora gıtmelısınız yoksa mantar yumurtalıklaraada zarar verıyo..
Vajinal mantar enfeksiyonunun en önemli ve en sık görülen belirtisi kaşıntıdır. Bu kaşıntı geceleri şiddetlenir ve sıcak etkisi ile artar.
Özellikle idrar yaparken, idrarın değdiği bölgelerde şiddetli yanma hissi olur.
yanı kızlık zarı sılme ıle gercekdende bozulması cok guctur..
aklınızı saglıgınızı bozabılırsınız dıkkatlı olun derım..

cnm ben mantar tedavisi oldm zaten şimdide smear alındıı..cidden kanamam içerdendi fkt ck asırı deildi bilmiorm ama ruh saglgm bozuldu bile

canım sen normal silmemişsin ozaman.bi kaşıdım diyosun bi sildim diyosun anlamadım ben seni.
silmekle olmaz.dürüstçe anlatsan daha fazla yardımcı olurdum.
dikkat edicektin.ölmeyi gerektircek bişey değil bu ayrıca.

cnm ben mantar tedavisi oldm zaten şimdide smear alındıı..cidden kanamam içerdendi fkt ck asırı deildi bilmiorm ama ruh saglgm bozuldu bile
[FONT=Helvetica, Arial][FONT=Arial, Helvetica]ıyıde smear Rahim ağzındaki (serviks) kanser başlangıcı olabilecek herhangi bir hücresel değişikliği belirleyen basit bir testtir. Bu[/FONT] [/FONT][FONT=Arial, Helvetica][FONT=Helvetica, Arial]test bazen hafif bir enfeksiyon belirtisinin yakalanabilmesini de sağlar.[/FONT][/FONT]bundan dolayıda sert tahrıs etmıs olabılırsın..

canım sen normal silmemişsin ozaman.bi kaşıdım diyosun bi sildim diyosun anlamadım ben seni.
silmekle olmaz.dürüstçe anlatsan daha fazla yardımcı olurdum.
dikkat edicektin.ölmeyi gerektircek bişey değil bu ayrıca.

kasıdım demedim ki cnm ya kasıntım vardı dedimm..afedersn alttan o vagina girişini peceteyle sertçe sildm haff içeri gtti yanlslkla peceteyle elim fkt cnm acıdı psikolojkmi bilmiorum ama acı 10 gn sürdü kan da iğne ucu kdr 4 5 dmla bu

Silmekten ya da kaşımaktan kızlık zarı bozulurmu?..
Gittiğiniz dr.ne dedi..Hafif yırtık mı?..Allah Allah enteresan..
Olurmu öyle şey..
Kızlık zarı yapısı ,kişiden kişiye değişir de..
Öyle bisiklete binmekle,ağaçtan düşmekle,silmekle bozulmaz yani..

canım kızlık senin gördüğün birkaç damla kanamayla olmaz ilişkide bile tek ilişkide bitmiyor o kanama merak etme. ileride evlendiğinde anlayacaksın neden bu kadar taktım diye.
daha önceki konunu da biliyorum şimdi bize inanmıyorsun istersen bir kere daha sert davran oraya tekrar kanayacak gör ondan sonra otur üzül. çok kızdım sana. bu kadar üzme kendini lütfen.

Silmekten ya da kaşımaktan kızlık zarı bozulurmu?..
Gittiğiniz dr.ne dedi..Hafif yırtık mı?..Allah Allah enteresan..
Olurmu öyle şey..
Kızlık zarı yapısı ,kişiden kişiye değişir de..
Öyle bisiklete binmekle,ağaçtan düşmekle,silmekle bozulmaz yani..

doktor aynen şöle yaptı cnm; baktıktn snra ama.. ilşkiye girdinmi hyr dedm eminmisin dedi tabikii dedimm..ya ufak bişi gördm yırtk gibi fktt cok derinde kızlık zarın senin anatominde o olabilir dedi..yani anatomim delk gibi görünenden olablrmiş..dedmki ama başta evet yırtık dednz dedm ya cidden yanls görmüşümdür ben dedi sen ck kastın kendini fazla germek istemiorum cnm ilşkn olmadysa bişi olmazz elini okdr derine sokamazsn zaten dedi fkt anlayamadıgım şuu hem ikilem var hemde hymen ayna ile görülür uygun pozisyonda diorr btn doktrlar ben acıp baknca et gibi bişi görüorm içimdee acıyanda oyduu...

Back
X