Hayatimdaki büyük değişiklikler

Gecegolge

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
5
0
6
35
Ankara
1 yıl oldu evleneli severek ve aşık olarak evlendik . Ayni zamanda ben tüm gemileri yakip da kurdum yuvami ailemden okulumdan herseyden vazgectim. Beklemedigimiz zamanda bebegimiz oldu su an 2 aylik ben bu hizli hayatima ayak uyduramiyorum sosyal hayatim sifira indi eşimle sık sık kavga ediyoruz . Arkadasim da yok derdimi dinleyecek kimsem yok hayatimdaki bu keskin degisiklikler beni bunalıma sürüklüyor morale ve güce ihtiyacim var

Sana destek olmasi gereken insan esin niye kavga ediyorsunuz ki. Bebeginiz daha 2 aylik.yeni evlisiniz. Yogun tempo bebegin bakimi ev isleri falanmi?

Eşiniz biraz yardımcı olursa kısa zamanda hayatınıza alışırsınız. Bebek muhtemelen yormuş sizi, bir de daha çok küçük. Lohusalık döneminin gerginliği de vardır. Eşinizden destek isteyin bence.

Aile, okul, her şey bırakılıp da kurulan bir yuva.
Doğal olarak ardından gelen yalnızlık...
Bir de üstüne çocuk.
Normaldir böyle olması.
Sen şimdilik sadece bebeğine ve kendine odaklan.
Olumlu,umutlu ol. Bu konuda yazılar oku, videolar izle ki teşvik edici olsun.
Sorunlarına boğulma yani.
Eşinle de sana destek olması, yükünü hafifletmesi için güzelce konuş.
Derdini, hislerini paylaş ki seni anlasın.
Bu durumun altına her şeyi iterek girdiysen güçlü duracaksın.

Sana destek olmasi gereken insan esin niye kavga ediyorsunuz ki. Bebeginiz daha 2 aylik.yeni evlisiniz. Yogun tempo bebegin bakimi ev isleri falanmi?
Önceden yedi yirmidört beraberdik simdi yoğun iş temposuna girdi ilgisi dogal olarak azaldi ne zaman ona derdimi anlatsam alinacak bir seyler buluyor kiriliyor veya fevri davraniyor

Cok tesekkur ederim . Olumlu olmaya calissamda bazen hayat akisinda yine umutsuzluga kapiliyorum. Güc verdi soylediklerin cabakamam gerek biraz daha

nasil destek alabilirim onun da destege ihtiyaci var o da şaşkin bu hizli hayatimizda

nasil destek alabilirim onun da destege ihtiyaci var o da şaşkin bu hizli hayatimizda

senın kafanı dagıtmaya ıhtıyacın var yenı duzen kurmussun buyuk kararlar almıssın bırden bebek olmus kolay degıl tabı ama bugunler gecıcektır buna ınan bı arkadasımda boyle seyler yasamıstı ustuste gelmıstı esıyle cozum bulamıyor daha cok tartısıyordu tartısmaktan kacın tartısmak tartısmayı getırır ınan cozum olmaz daha da buyur kendıne bır mesgulıyet bul bu ev ıcındede olabılır emınım bebek cok vaktını alıyordur sana kalan bos zamanlarında bır elısı yap orgu gıbı dantel gıbı kafan bıraz da olsa dagılır cık yuruyus yap dıcem bebek var mevsım kıs zor olur varsa kardesını cagır bırkac gun sende kalsın hep beraber oturur yemek yer cay ıcersınız degısıklık olur cok basbasa kalmaz tartırmassınız esınde senın gıbı hıssedıyordur bırden oldu hersey dıyosun dua et canım ferahlar rahatlarsın ınternetın var arada fılm ac ızle komedı fılmlerını sec ozellıkle bır kıtap oku mesala gunde bır saatte olsa ama kıtabın konusu agır olmasın bunada dıkkat et morel olur sen bunlardan bırkacını yapabılırsen emınım daha pozıtıf olur esınede pozıtıf yaklasırsın bakalım sana ozaman tavrı neolucak ıyı olursa aynen devam et zamanla duzelır ınsallah bunları yapmana ragmen yıne olmazsa psıkıloga gorun cnm esınle

Önceden yedi yirmidört beraberdik simdi yoğun iş temposuna girdi ilgisi dogal olarak azaldi ne zaman ona derdimi anlatsam alinacak bir seyler buluyor kiriliyor veya fevri davraniyor

benimde bebeğim oluğunda eşimin işyerinde pozisyonu değişti ve çok yoğundu. o iş stresi yaşıyo bense doğum sonrası stresi. çok zor bir dönemdi bebek 1 yaşına girdikten sonra herşey yoluna girmeye başladı. bunun geçici olduğunu bilin ve sürekli evliliğim kötüye gidiyo diye düşünmeyin. evliliğimin 3.yılı hamile kaldım şimdi diyorum keşke 1. yıl olsaymış şimdi kocaman olurdu.

eşiniz bebeğe olan ilginizide kıskanıyo olabilir bizim öyle olmuştu eşim itiraf etmedi tabiki ama bir kavgamıza şahit olan kv anlaı ve bana açıkladı bu durumu. ondan sonrada bişeyler rayına oturdu diyebilirim.

eşinizin yoğun temposunu anladığınızı günün nasıl geçtiğini yorulmasının sizi üzdüğünü falan söyleyin mesela kısa bir süre bunu yaparsanız oda zamanla düzelir inşallah.

maalesef erkeklerin hepsi bu dönemde eşlerine destek olmuyor. duumu toparlamak için kadının fedakarlık yapması gerekiyor.

allah yardımcınız olsun. eşiniz ve bebeğinizle sağlıklı uzun ömürler.

Keşke bu kadar acele etmeseydiniz evlenmek için. En azından okulunuz bitseydi. Bebeğinize bir bakıcı bulur,çalışırdınız. En azından birkaç tane insan görürdünüz. Hayatınızda bir hareket olurdu. Evlenmişsiniz,yeni de anne olmuşsunuz,sürekli evdesiniz. Hayatınızda 180 derecelik bir değişim söz konusu olmuş. Bunalıyorsunuz. Hava iyi olduğunda bebeğinizi alın,yürüyüş yapın,hava almış olursunuz;stresiniz,sıkıntınız bir nebze de olsun geçer. Umarım eşinizle de aranız düzelir. Allah,verdiğiniz kararlardan dolayı sizi pişman etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…