Hayatimdaki garip olaylar

fatmasimsek55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
126
52
18
36
Arkadaslar biliyorum yeni üyeyim ve bu ikinci konum. Bazi konular varki Beni düsündürüyor ve meraklandiriyor. Burda sizin gibi akilli, tecrübeli kadinlarin fikirleri benim icin önemli. Hanimlar ilk konumdada yazdim Ben bosandim diye. Yaklasik bundan bi 5 ay önce bana birisi faceden yazdi ve fake degil bu kisi. Bana Fatma hanim xy beyi taniyormusunuz dedi. Güvendigim arkadaslarima bahsettim Karin agrisi neymis bir sor dediler. Sordum. derdini nedir dedim. Söyledigi aynen su. Senin eski esin annesi ve bacisi bana ve cevreme cok cektirdiler. Kan kusturdular. Olmadik iftiralar attilar. O yüzden size yazdim sizinle konusunca belki canlari Yanar diye. Ki o zaman eski es nisanliydi. Intikam almak isteyen eski ese degil yeni nisanliya yönelinir bence. Dedim Beni nerden buldunuz. Sözde bir tek adimi biliyomus. Facede ara bölgesine adimi yazmis ve nasil oldugunu anlamamis direk Ben cikmisim. O yüzden de bana yazmis benim eski esin, esi oldugunda Emin olmadan. Hanimlar siz olsaniz ne düsünürdünüz? Sizce bu insanin maksadi nedir?
Hanimlar bu konudada bir El atin, yardim edin lütfen. Tecrübelerinize güveniyorum.
Simdiden coooookkk tesekkür ediyorum fikirleriniz icin :*

Konuşmayın olsun bitsin

Bu kadar Facebook odaklı yaşamayın

Her yazana da cevap mı veriyorsunuz

Iyi ki şu hesaplardan uzağım diyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…