hayatımdaki ilk sevgililer günü :))))))

hayal_perisi07

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
132
4
318
merhaba kızlar dün benim için harika bir gündü sizinle de mutluluğumu paylaşmak istedim.ben antalyada yaşıyorum nişalıyım.nişanlım istanbul da yaşıyor.benim büyük ablam da nişanlı onun nişanlısı da istanbul da yaşıyor.ben bu güne kadar bütün sevgililer gününü yanlız geçirdim.zaten öyle çok fazla sevgililerim falan da olmadı.nişanlım ara ara gelirdi buraya beni görmeye..belki forumda görmüşsünüzdür son zamanlarda estetik ameliyatı ile ilgili araştırmalar yapıyordum.ablam nişanlısına süpriz yapıp istanbula bilet aldı.nişanlısının ablasının evinde kalıyorlar.ben de kendi nişanlıma süpriz yapmayı çok istiyordum ama benim kalacak yerim yoktu orda.daha doğrusu ablamın nişanlısının ablasına zaten yük olmak istemedim ki pek de tanımıyoruz.nişanlım deseniz o da erkek arkadaşlarıyla kalıyor öğrenci yan orda da kalamazdım aynı gün içinde dönüş bileti de yoktu yani sonuç olarak gidemedim.ablam istanbula gitti onu nişanlım karşıladı ve nişanlısına götürdü.nişanlımında hiç buraya gelme gibi bir durumu yoktu bikaç halletmesi gereken işler vardı orada.neyse dün yani 14 şubat yemek yedik ben tam balkona çıktım meyve falan hazırlayıp içeri götürcem.bilen bilir dün öğlenden itibaren antalya da çok feci bir yağmur ve gök gürültüsü vardı aralıksız geç saatlere kadar sürdü.neyse ben balkondaydım zil çaldı annem kapıya bakacaktı sonra geldi bana sen bak ellerim kirli falan dedi bende kapıyı açtım ki birde ne göreyim karşımda nişanlım ıslanmış saçlarından yağmur suları akıyor gülümseyip bana bakıyordu.ya ne bilim gerçekten böyle anlatınca normal gelebilir ama inanın bunu yaşamak bambaşka birşey.ben normalde cin gibi bir kızım yani bir açıgını yakalardım ama nişanlım benden usta çıktı gerçekten :P ha nişanlımı görünce ne yaptığımı sorarsanız eğer inanın tam olarak hatırlamıyorum.sanki donmuş kalmıştım bilincimi yitirmiş gibi ne bilim hiç bi his falan yok yüzümün o anki görünüşü hareketlerim falan hiç birini atırlamıyorum şoka girmiştim gerçekten.daha sonra kendime gelince hemen nişanlıma sarıldım ağladım falan.benim için harika bir sürizdi gerçekten.o yokken suratım asıkbir şekilde evin içinde dolanıp duruyordum.zaten bir önceki gün o bana ablamı bahane edip şakasına gerçekten seven geliyor bak falan diye takılıyordu..dün geç saate kadar hasret giderdik.hediye olarakta bana çikolatalar ve cliniquenin 3 adımlı setini alıp getirmiş ki bunu bayadır almayı düşünüyordum..dün o mutluluğa hiç ara vermek istemedim o yüzden yazamadım.şimdi fırsatını bulmuşken hemen sizinle de paylaşmak istedim.nişanlım şimdi mutfakta suşi hazırlıyor :)) neyse kızlar umarım hepiniz bu kadar güzel süprizler yaşarsınız umarım çok güzel aşklar yaşarsınız darısı hepinizin başına :)

vayyy süpermiş canım valla tebrik ederim:))tabi bide maşallah diyelim hep böyle devam etsin. bizi gibi saplar da böyle ağzının suyu aka aka okurlar sadee:((

vayyy süpermiş canım valla tebrik ederim:))tabi bide maşallah diyelim hep böyle devam etsin. bizi gibi saplar da böyle ağzının suyu aka aka okurlar sadee:((

Tatlim uzulme bende bugune kadar hep aglayarak yalniz gecirirdim sevgililer gununu.etrafmdakiler sevgilileriyle takilirken ben sap gibi kalirdim.ama hayat gercekten bi gun herkesin karsisina dogru kisiyi cikartiyor ve cok buyuk mutluluklar yasatiyor.umarim senin ruh ikizinde bir an once karsina cikar da buyuk mutluluklar yasarsin onla

Tatlim uzulme bende bugune kadar hep aglayarak yalniz gecirirdim sevgililer gununu.etrafmdakiler sevgilileriyle takilirken ben sap gibi kalirdim.ama hayat gercekten bi gun herkesin karsisina dogru kisiyi cikartiyor ve cok buyuk mutluluklar yasatiyor.umarim senin ruh ikizinde bir an once karsina cikar da buyuk mutluluklar yasarsin onla
önemli olan ruh ikizi değil romantik ruh ikizi:DD

Son düzenleme:
Allah daha nice sevgililer günü göstersin inşallah :)

Benim nişanlım yurt dışında oldugu için gelemedi balonları cok sevdiğimi bildiği için balonlarla çikolata göndermişti 10 dakika sonra orkidelerim geldi ve sonrasında da kocaman bir ayıı :)
cok mutlu etmişti beni ama kendi gelseydi cok cok daha mutlu olurdum tabi orası ayrı :)

Allah daha nice sevgililer günü göstersin inşallah :)

Benim nişanlım yurt dışında oldugu için gelemedi balonları cok sevdiğimi bildiği için balonlarla çikolata göndermişti 10 dakika sonra orkidelerim geldi ve sonrasında da kocaman bir ayıı :)
cok mutlu etmişti beni ama kendi gelseydi cok cok daha mutlu olurdum tabi orası ayrı :)

Tesekkur ederim canim :)) size ve tum sevgililere ins :)
ya ne bilim ben isin hediye kismina pek takilmiyorum yan yana olmak birlikte o ani gecirmek gulmek eglenmek cok guzel.sonradan izlemeyi biraktigim bir diziden ornek verim mesela gonul celende kobra ve gulnaz vardi kobra tam hatirlamiyorum ama evlenme teklif ettiginde gulnaza kolo kutusu kapagiydi yada mandal demiriydi sanirim onu yuzuk olarak teklif etmisti ya ne bilim cok sekerlerdi hani parmaktaki pirlanta yada kutu kola kapagi fark etmiyor amac size nasil ne duygularla sunuldugu ;)

Back
X