Hayatimdaki insanlar birer birer el oluyorlar...

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Yuzum gulmüyor ne zamandan beridir.o kadar mutsuzum ki..arkadaslarimda sebebini bilmediğim bi sogukluk var.yersiz davranislar hareketler..samimi arkadaslarim hepsi.oylr kolay yabana atilacak insanlar degiller..cok iyiydiler,cok severlerdi beni ama noldu bilemedim.okul arkadasimi anlatmistim size ..bir onceki konumda bahsetmistim.olsem ruhu duymaz.
Negatifim bu aralar.tayin isticem.3 yildan beri bulundugum ortami anilarimi birakiyorum.burda sevdim burda evlilik karari aldim ve burda ved ettjm sevdigime.bugun yine aklima geldi.ne kadar yarim biraksa da beni destek olurdu bana bu kojularda.paylasirdim derdimi..iyi gelirdi bana.onu dusunurken bi bakayim sayfasina dedim.yeni nisanlisiyla belki de karısıyla fotolar koymus.bi anda dusundum ki; hayat boyle iste..el olmak cok da zor degilmis..aklima gelmeyecek seyler..
Can yakmadim,kimseye kotuluk etmedim..ama neden hayatimdan cikiyoar..biliyorum o kadar cok cevap var ki..ama kalbime isleyecek bir cevap yok.nasil mutlu olcam ben.
Hayata yeni insanlar almaya calistim.onj da daha onceki konumda yazmistum.olmadi gitti arkadasima yazdi.kucuk seyler ,degmez diyecegum seyler ama ust uste geldikce dayanamiyorum artik..
Arkadaslarim niye boyle davraniyor.insanlar nede n benden v azgeciyor...gercekten neden sevilmiyorum...neyim eksik..ne yapabilirim...

35 yaşındayım şöyle geriye gittiğimde hayatıma kimler girdi kimler çıktı
Görüştüğüm ömür boyunca ayrılmayacağım dediğim dostlarımdan ayrıldım el oldular
Şimdi düşününce tebessümle anıyorum
Hayatıma giren yeni dostlarımıda çok seviyorum
Üzülmeyin hayat birazda böyle birileri gelir ve gider
Ve bunda aslında kimsede suçlu değildir

eger bı ınsan bırını sevmek ısterse bahane bulur
sevmemek ısterse de

bu sebeple ınsanlar benı nıye sevmıyor dıye uzulmeyın bence
aslolan dogru kısıye hala rast gelmeyısınızdır

cok fazla fedakar, mukemmele en yakın insanlarda cok sevılmez
ama cok yalan soyledıgını gordugunuz dedıkoducu olup cevresı genıs olan mutlu bı evlılıgı olan tanıdıgınızda vardır elbet...

sadece dogru zaman dogru ınsan meselesı ...
gecmıste cok takılı kalıp arastırıp karıstırmayın bence noktayı koyup onunuze bakın derım

Yasayarak öğrendiğim ama asla uygulayamadigim (kendim olmayi seviyorum herseye ragmen) seyi soyleyeyim size hickimse ama hickimae icin kendinizi paralamayin.fazla fedakar olmayin.cok sevmeyin en cok kendinizi sevin.cunku en cok sevdiginoz,deger verdiginiz dost,es,akraba,aile gun gelip uzaklasiyor hemde bazen cok sudan sebeplerle.arkadasinda dedigi gibi sevmek yada sevmemek icin bahane aradi mi bulunur.cok kafaniza takmayin.birileri giderse yenileri gelir.rabbim iyi insanlarla denk getirsin. .

İnsanlar kusurlu yaratıklar,hepimiz gibi.Sen gibi ben gibi.
Kusuru onlarda arama,yaradılışları gereği böyleler.
Adını arkadaş diye koyan da sensin,dost değil arkadaşsa bir bildiğin vardır,üzülme,
Kendi yoluna bak.
Onlar arkadaş sadece,fazla anlam yüklemenin manası yok.
bu devirde dost kelimesinin agirligini kaldirabilcek sayıyla insan vardir eminim.dost kelimesinin bile fazla oldugu insanlar gitti hayatimdan.keske bir 70lerde falan yasasaymisiz insanlarin daha duygulu, anlayisli,sevgili oldugu zamanlarda..

bu devirde dost kelimesinin agirligini kaldirabilcek sayıyla insan vardir eminim.dost kelimesinin bile fazla oldugu insanlar gitti hayatimdan.keske bir 70lerde falan yasasaymisiz insanlarin daha duygulu, anlayisli,sevgili oldugu zamanlarda..
Ben o sayılı şanslı insanlardan biriyim ,
Rabbim iyilerle karşılaştırsın

Bu konuda bende inanılmaz sanssizim...
Annem ve babam çok kardeşli ailenin çocukları..
Çok kuzenim var .
Ama gelin görün ki her biri birbirini arar,sorar,gezerler ederler ama beni hiç aramazlar...
Aynı ortamda dahi dislarlar..
Onlardan daha eğitimliyim..
Kimseye bir lafım, sözüm yok.
Kalp kirmam ama durum bu ..
Zaten diğerlerini saymıyorum bile..
Aynı kaptan yediğimiz düşman oldu.
Ama ben artık alıştım.
Bende onlara mesafeli duruyorum .
Mesele taraf tutmaksa ben karşı taraftayim.
Siz de bunu uygulayin..
Bırakın onlar size erisemesin..

Bu konuda bende inanılmaz sanssizim...
Annem ve babam çok kardeşli ailenin çocukları..
Çok kuzenim var .
Ama gelin görün ki her biri birbirini arar,sorar,gezerler ederler ama beni hiç aramazlar...
Aynı ortamda dahi dislarlar..
Onlardan daha eğitimliyim..
Kimseye bir lafım, sözüm yok.
Kalp kirmam ama durum bu ..
Zaten diğerlerini saymıyorum bile..
Aynı kaptan yediğimiz düşman oldu.
Ama ben artık alıştım.
Bende onlara mesafeli duruyorum .
Mesele taraf tutmaksa ben karşı taraftayim.
Siz de bunu uygulayin..
Bırakın onlar size erisemesin..
Bu dur kendimi degersiz hissettiriyo.neden sevilmiyorum.dislanoyorum.herjes arkadaslari ile mutlu iken ben niye onemsenmiyorum.belki hatam vardir diyorum. Kendimde degisiklik yapmaya calisiyorum.ama yine ayni ayjimo kadar uzagim ki insanlara

Yuzum gulmüyor ne zamandan beridir.o kadar mutsuzum ki..arkadaslarimda sebebini bilmediğim bi sogukluk var.yersiz davranislar hareketler..samimi arkadaslarim hepsi.oylr kolay yabana atilacak insanlar degiller..cok iyiydiler,cok severlerdi beni ama noldu bilemedim.okul arkadasimi anlatmistim size ..bir onceki konumda bahsetmistim.olsem ruhu duymaz.
Negatifim bu aralar.tayin isticem.3 yildan beri bulundugum ortami anilarimi birakiyorum.burda sevdim burda evlilik karari aldim ve burda ved ettjm sevdigime.bugun yine aklima geldi.ne kadar yarim biraksa da beni destek olurdu bana bu kojularda.paylasirdim derdimi..iyi gelirdi bana.onu dusunurken bi bakayim sayfasina dedim.yeni nisanlisiyla belki de karısıyla fotolar koymus.bi anda dusundum ki; hayat boyle iste..el olmak cok da zor degilmis..aklima gelmeyecek seyler..
Can yakmadim,kimseye kotuluk etmedim..ama neden hayatimdan cikiyoar..biliyorum o kadar cok cevap var ki..ama kalbime isleyecek bir cevap yok.nasil mutlu olcam ben.
Hayata yeni insanlar almaya calistim.onj da daha onceki konumda yazmistum.olmadi gitti arkadasima yazdi.kucuk seyler ,degmez diyecegum seyler ama ust uste geldikce dayanamiyorum artik..
Arkadaslarim niye boyle davraniyor.insanlar nede n benden v azgeciyor...gercekten neden sevilmiyorum...neyim eksik..ne yapabilirim...
işte seni mutlu edemeyen insanların hayatını mesgul etmeye ne luzumları var. güzelliklerin gelmesi için eskilerin postalanıp yer açılması lazım yeni ve iyilere.

Bu dur kendimi degersiz hissettiriyo.neden sevilmiyorum.dislanoyorum.herjes arkadaslari ile mutlu iken ben niye onemsenmiyorum.belki hatam vardir diyorum. Kendimde degisiklik yapmaya calisiyorum.ama yine ayni ayjimo kadar uzagim ki insanlara
Bence sorun bizde değil ..
Onlar da..
Bazı kişiler gerçekten oturması kalkmasi konuşması ile farklı oluyor ..
Belki sende oylesindir ve farklı olmani cekemiyor olabilirler.

Back
X