• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimi bana bagislayana

EsinBanu

İnsanlık İnce İş
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.140
14
158
Diğer
Gece yatarken düsünüyorum,acaba sabah uyanabilecek miyim diye.
Sabah gözlerimi aciyorum,bir bakiyorum hayattayim.
Deli oldugumu düsünmeyin,ama cok seviniyorum :)
Yapmayi planladigim,ögrenmeyi istedigim o kadar cok sey var ki.

Bana hergün hayatimi bagislayana binlerce kez tesekkürler.

ne güzel cümleler..... okuyunca yüzümde gülümseme oluşturduğun için bende sana teşekkür ederim:21:

Gece yatarken düsünüyorum,acaba sabah uyanabilecek miyim diye.
Sabah gözlerimi aciyorum,bir bakiyorum hayattayim.
Deli oldugumu düsünmeyin,ama cok seviniyorum :)
Yapmayi planladigim,ögrenmeyi istedigim o kadar cok sey var ki.

Bana hergün hayatimi bagislayana binlerce kez tesekkürler.

Ben de kendimi deli zannederdim yalnız değilmişim:):):) Ve yine çok enteresandır ki ; bu cümlenin aynısını kurmuştum, sanıyorum domuz gribi mevzuları ortalıktaydı, annem bitkisel kürlere meraklıydı, dedim bana bir kür yap bağışıklık sistemim kuvvetlensin, domuz gribi olup ölmek istemiyorum. Bir de devlet yurdundayım bulaşması için harika bir ortam.

Annem de amann ne kadar canına düşkün bir insansın se ya demiş gülmüştü:

Aynen şu cevabı verdim: Ama anne yapmak ve öğrenmek istediğim o kadar çok şey var ki, daha yaptıklarım yapacaklarımın çeyreği bile değil.

Sonra annem bu cevabıma çok şaşırmıştı:)

Ben de kendimi deli zannederdim yalnız değilmişim:):):) Ve yine çok enteresandır ki ; bu cümlenin aynısını kurmuştum, sanıyorum domuz gribi mevzuları ortalıktaydı, annem bitkisel kürlere meraklıydı, dedim bana bir kür yap bağışıklık sistemim kuvvetlensin, domuz gribi olup ölmek istemiyorum. Bir de devlet yurdundayım bulaşması için harika bir ortam.

Annem de amann ne kadar canına düşkün bir insansın se ya demiş gülmüştü:

Aynen şu cevabı verdim: Ama anne yapmak ve öğrenmek istediğim o kadar çok şey var ki, daha yaptıklarım yapacaklarımın çeyreği bile değil.

Sonra annem bu cevabıma çok şaşırmıştı:)

:)
Herseye ragmen yasamak güzel, size de kendime de hayirli, uzun, ögrenilmis ve ögretilmis
milyonlarca bilgiyle dolu bir ömür diliyorum.

Back
X