Hayatımı değiştirmek istiyorum.

dlkplttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
72
65
3
37
Arkadaşlar merhaba,
Ben 27 yaşındayım, İstanbul'da muhasebe elemanı olarak çalışıyorum ama ne yaşadığım şehri ne işimi ne de şu anda içinde bulunduğumuz düzeni sevmiyorum. Benim bambaşka hayallerim var. Doğayla iç içe yaşamak, toprakta yürümek, gece yıldızları seyretmek, gökyüzüne bakmak, ata binmek, bisiklet sürmek, ağaçlar ve çiçekler ekmek, üretmek, dağ tepe tırmanmak, gölde yüzmek vs. isterdim. İçinde bulunduğum şu an ki hayat, arabalar, binalar, vücutlarını şişiren ama beyinleri boş erkekler, tek derdi bugün ne giyeceği olan kuaför güzeli kadınlar, kurallar beni boğuyor, nefes alamıyorum, göğsüm daralıyor. Hiç mutlu değilim. Ama hayatımı değiştirmek için yaptığım tek şey oturup bir mucize olmasını beklemek. Açıkçası ne yapacağımı, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Belki biraz cesarete, biraz fikire ihtiyacım var. Hayallerini gerçekleştirebilen arkadaşlar nasıl başardınız? Nasıl yırttınız kozanızı? Yorumlarınıza, başarı hikayelerinize öyle ihtiyacım var ki...

Not: Olumsuz, ümit kırıcı yorumlar yapmamanızı rica ederim. Bu tarz cümleleri sıkça duyuyorum zaten, benim desteğe ihtiyacım var. Lütfen.

benim ve eşiminde aynen senin gibi hayallerimiz var...
doğayla içiçe olup hayvan beslemek tarım yapmak...
trafık patron cılesı olmadan...
ıkımızde memuruz bakalım nasıl ne zaman olacak.
ama kararlıyız.
ara sıra cnn de cem seymeni izlemeni tavsiye ederim...

benim ve eşiminde aynen senin gibi hayallerimiz var...
doğayla içiçe olup hayvan beslemek tarım yapmak...
trafık patron cılesı olmadan...
ıkımızde memuruz bakalım nasıl ne zaman olacak.
ama kararlıyız.
ara sıra cnn de cem seymeni izlemeni tavsiye ederim...

İnşallah yapabilirsiniz. Ben bekarım, bana destek olacak, aynı hayalleri paylaştığım biri bile yok :/

canım senın gıbı hayallerım hiçççç olmadı,o sevmeidğim şeylerle beslenıyorum,hoşuma gıdıyor,sana sadece tek birşey sölerım,istediğin gerçekleştiğinde aslında çokda mutlu olmayacaksın,kanına karışmış bu zehır,büyü,bu kaos,bunu özleyeceksın,ve o yaşam sadece şimdi sana çekıcı geliyor,dene bak,gör,endulus dmeişti diyeceksın,sıkılırsın,bunalırsın,emın ol

canım senın gıbı hayallerım hiçççç olmadı,o sevmeidğim şeylerle beslenıyorum,hoşuma gıdıyor,sana sadece tek birşey sölerım,istediğin gerçekleştiğinde aslında çokda mutlu olmayacaksın,kanına karışmış bu zehır,büyü,bu kaos,bunu özleyeceksın,ve o yaşam sadece şimdi sana çekıcı geliyor,dene bak,gör,endulus dmeişti diyeceksın,sıkılırsın,bunalırsın,emın ol

Bu yeni bişey değil ama benim için kendimi bildim bileli istiyorum bunu ve yaptımda. Üniversite bahanesiyle gittim Muğlada yaşadım ve asla dönmek istemedim ama mecbur kaldım. Yani denediğim, tadını aldığım birşeyden söz ediyorum.

Canım bir mesleğin de varsa kastamonu gibi doğa ile iç içe bir memlekete taşınabilirsin. Orda kiralar da çok uygun. Pazardaki ürünlerin çoğu doğal. Al bisikletini çık gez. Ilgaz dağına git gel. Harika bir yer

Arkadaşlar merhaba,
Ben 27 yaşındayım, İstanbul'da muhasebe elemanı olarak çalışıyorum ama ne yaşadığım şehri ne işimi ne de şu anda içinde bulunduğumuz düzeni sevmiyorum. Benim bambaşka hayallerim var. Doğayla iç içe yaşamak, toprakta yürümek, gece yıldızları seyretmek, gökyüzüne bakmak, ata binmek, bisiklet sürmek, ağaçlar ve çiçekler ekmek, üretmek, dağ tepe tırmanmak, gölde yüzmek vs. isterdim. İçinde bulunduğum şu an ki hayat, arabalar, binalar, vücutlarını şişiren ama beyinleri boş erkekler, tek derdi bugün ne giyeceği olan kuaför güzeli kadınlar, kurallar beni boğuyor, nefes alamıyorum, göğsüm daralıyor. Hiç mutlu değilim. Ama hayatımı değiştirmek için yaptığım tek şey oturup bir mucize olmasını beklemek. Açıkçası ne yapacağımı, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Belki biraz cesarete, biraz fikire ihtiyacım var. Hayallerini gerçekleştirebilen arkadaşlar nasıl başardınız? Nasıl yırttınız kozanızı? Yorumlarınıza, başarı hikayelerinize öyle ihtiyacım var ki...

Not: Olumsuz, ümit kırıcı yorumlar yapmamanızı rica ederim. Bu tarz cümleleri sıkça duyuyorum zaten, benim desteğe ihtiyacım var. Lütfen.

Bütçeniz müsaitse haftasonları günübirlik turlara katılarak kafanızı rahatlatmanızı öneririm. Edirne, Bolu, Düzce, Bursa vb vb birsürü güzel mekan var. Veya trekking gruplarına katılın ve boş vakitlerinizde kafanızın uyuştuğu bir gruba girerek dağ bayır gezin. Boğulduğunuz ortamlarda bulunmazsanız görmezsiniz ve etkilenmezsiniz. Kendinizi rahatlatın.

Back
X