• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatimi mahvetti

tomvhj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
1
0
1
Antalya
Meraba arkadaslar biz esimle severek evlendik evlenmeden once hersey ruya gibiydi ama simdi kabus.gecen facebook girdim hareketler dokumune girdim eski sevgilisine bakmis niye baktin dedimde o bana mesaj gondermis o yuzden olmustur dedi.ertesi gun mesaj cektim eski sevgilisine ve kiz o bana durmadan arkadaslik istegi gonderiyo diyo hatta mesajda cekti diyo bi benim tipime bak bide onun tipine bak dedi.ve esimin cekti mesajlari tek tek gonderdi.seni unutamadim yazmis.aksam geldinde konustuk yok oyle bisey ben seni seviyorum onu sevmiyorum diyo sizce napiyim acil yardim edin lutfen
:50:.

Meraba arkadaslar biz esimle severek evlendik evlenmeden once hersey ruya gibiydi ama simdi kabus.gecen facebook girdim hareketler dokumune girdim eski sevgilisine bakmis niye baktin dedimde o bana mesaj gondermis o yuzden olmustur dedi.ertesi gun mesaj cektim eski sevgilisine ve kiz o bana durmadan arkadaslik istegi gonderiyo diyo hatta mesajda cekti diyo bi benim tipime bak bide onun tipine bak dedi.ve esimin cekti mesajlari tek tek gonderdi.seni unutamadim yazmis.aksam geldinde konustuk yok oyle bisey ben seni seviyorum onu sevmiyorum diyo sizce napiyim acil yardim edin lutfen

Kocanız bana masum gibi gelmedi, bu işin peşini bırakmayın..

Çok üzüldüm ya. Evli bir adam neden eski sevgilisine seni unutamadım der? Madem unutamadın baştan başka biriyle evlenmesene be adam! Nedendir
bilmiyorum acını içimde hissettim. Daha doğrusu hayal kırıklığını..

Bencede kesinlikle masum değil.Burnunu sürtmek hatta burnundan getirmek lazım..Yinede kavgaya başvurmayın bu işi cıkmaza sorar.Allah yardımcınız olsun.Cidden zor bişey .evli değilim ama evli olsaydım evi terkederdim kavgasız gürültüsüz sakince yaptıgını yüzüne vurup sonra yüzüne bile bakmazdım uzun bi müddet.

Son düzenleme:
Madem sizi seviyor da neden ona arkadaslikk istegi yollayip ustune bir de seni unutamadim yaziyor ki ?
Ve kiz mesajlarida gostermis size.
Hay Allahim ya onu unutamadiysa keske sizle evlenip sizi uzmeseydi.
Hersey apacik ortada malesef esiniz yeni heyecanlar ariyor bence.

Tipini beğenmediği adamla zamanında sevgili olmuş ama??? Nasıl laf bu? Eşin çok karakteriniz bunun için affetsen ne görürsün böyle dengesizlikler seviyesizlikler

Siderolites

Apacik ortada yalan soyluyo esini yazik yaa bi kere ewli insanlar face twtr ws ne warsa kapatmali biz esimle oyle yaptik kafamiz rahat boyle seyler oluyo malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

esiniz kesinlikle masum deil. emin olmaniz gereken sey onun size sevgisi. ama erkekler bu konuda cok guzel.oyunlar oynayabiliyor allah yardimciniz olsun

çok üzüldüm canım kadınların gururuyla onurlarıyla oynayan erkeklerden nefret ediyorum eşine bu mesajları gösterdin mi?

Apacik ortada yalan soyluyo esini yazik yaa bi kere ewli insanlar face twtr ws ne warsa kapatmali biz esimle oyle yaptik kafamiz rahat boyle seyler oluyo malesef

Face twtr vs. bunlarla ne ilgisi varki insanın içinde varsa bir şekilde eski sevgiliye ulaşabilir. Tamamen karakter, kişilik meselesi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Face twtr vs. bunlarla ne ilgisi varki insanın içinde varsa bir şekilde eski sevgiliye ulaşabilir. Tamamen karakter, kişilik meselesi...

İcinde olan hersekilde yapar,face twitter bir tercihtir.Kullanmak isteyen her yaştan herkes kullanabilir bence.

erkeklerin hepsi aynı işte duygusuzlar yeni heyecan aramaktalar hiç birine güven olmaz biz de salak gibi her söze kanıyoruz,kendime güvenimden tutunda herşeyde umutsuzum artık...

Bugun anneme dedim iki tane iliskim oldu su zamana kadar ikisindede aldatildim benim neyim eksik,nerede hata yapiyorum dedim.cevap aslinda tamda annemin dedigi gibi baban gibi adamlar kalmadi kizim kendi yetistirdigim evlat bile yapti bunu sen naparsan yap bu adamlar bu devirde rahat durmuyor karilarindan sevdiklerindende vazgecemiyor.demem o ki sen naparsan yap bu adam ne senden vazgecicek ne o kizdan cunku bunlarin iclerinde susturamadiklari bir seytan var.benim eski sevgilimde ki biz cokta birsey paylasmamistik aslinda bak ustunden 6 yil gecti arada benim 4 yillik bir iliskim oldu hala daha msj atar ozluyorum der hayatinda biri olmasina ragmen.ha ben karsilik veriyor muyum ? Asla! Ama esine illa ki bir gun biri karsilik vericek sen masumsun inan bana yapabilecegin hic birsey yok bugun burnunu surt icinde olan adam yarin gene yapar zaman bana bunu cok guzel ogretti canim.birseyleri goze alabiliyorsan affet.tabi esin af dilerse.

Yani ben şimdi anlamadım ne dememiz lazım ki size.
Kız zaten herşeyi ispatlamış kocanızın mesajlarını göstermiş
sizde kocanıza söylemişsiniz mesajları adamda yok öyle birşey demiş:51:
Neresi yok acaba doğru mu diyo yalan mı diyor diye mi düşünüyorsunuz:ssz:
Birde kusura bakmayında çok uyduruk bir konu geldi bana
ortada mesajlar var ama beyfendi yok öyle birşey demiş savunma olarak dahada başka birşey yok:31:
sizde hı iyi tamam o zaman kocacım diyip kk da aldınız soluğu
Başka nasıl hikayeleriniz var merak ettim anlatsanıza bi:27::27:

Tabiki oyle ama onlarda buyuk etken cogu kawgalar net yuzunden cikiyo sahit oldum kesinlikle bu boyle

Back
X