Hayatımı mahvettiniz hala ne istiyorsunuz ablalarım!

gercektn yabanci insanlarin hani kiskanmasi falan anlarim ama abla kardesini yada kardes ablasini nasil kiskanabiliyo anlamiyorum.Cok enteresan bi durum.senin iyiligini istiyolarsa bile cok abartmislar. yatiklari seyler iyilikten cikmis.Nekadar enteresan.Tahmin ediyorumki cok uzuluyorsundur.Insaallah yoluna girer hersey.Insaallah cok mutlu olursun evlendiginde.

tsk ederim, insallah hersey düzelir..ben bayram günü bayramini kutladim ama bugüne kadar sadece uzaktan uzaga bir iki kelime konustuk yani hala sogukluk var..artik gerisinide o getirsin degilmi :96:

bizde dört kiz kardesiz...
ve onlar benim herseyim...
onlarsiz bir hayat düsünemiyorum...
bizde cok tartisiriz ama iki dakika sonra bakar birbirimize güleriz...
her zaman yanimda oldu ücüde...
biz birbirimize cok bagliyiz..
umarim ablanlarla aran düzelir...
cünkü inan bana disarda koca cok arkadasta ama insanin cani bambaska...

ailen karşı çıkıyorsa bir bildikleri var demekki.
kimse kardeşinin tırnağına taş değsin istemez.koca, erkek bulunmaz hint kumaşı değil.
ama kardeş bulamazsınız.koca dediin nedir ya

Iyide yaptiklari iyilikten cok kotuluge donusmus bir insan iyiligini dusunuyorum diyerekte kardesine bu kadar zarar vermez. Herseyi dozunda birakmali ben kiskancliktan baska bir sebep goremiyorum mademki cok onemli bir konu var bildikleri seninle paylassinlar. Hem onemli bir sebep suremiyorlar ortaya hem evlenmesini istemiyorlar buna dupeduz kiskanclik denir

arkadaslar ben galiba biraz yalnis ifade ettim kendimi, ben asla ailemin geçerli bir sebeb göstererek kabul etmedigi bir erkek için ailemi satmam onlarin yeri ayri! ama bosyere bana haksizlik yapiliyorsa gidipte kendi hayatimi göz göre göre mahvettirmem sirf onlar istiyo diye sevdigim adamdanmi vazgeçecegim onlarin keyfi olsun diye?? beni galiba ailemi umursamayan, akli havada bir genç kiz sandiniz..

arkadaslar ben galiba biraz yalnis ifade ettim kendimi, ben asla ailemin geçerli bir sebeb göstererek kabul etmedigi bir erkek için ailemi satmam onlarin yeri ayri! ama bosyere bana haksizlik yapiliyorsa gidipte kendi hayatimi göz göre göre mahvettirmem sirf onlar istiyo diye sevdigim adamdanmi vazgeçecegim onlarin keyfi olsun diye?? beni galiba ailemi umursamayan, akli havada bir genç kiz sandiniz..

Tabi canim zaten olmasi gerekende bu mesela ablan der ki bu adam kumar oynuyor, seni aldatiyor kanitlarim var veya daha baska kotu aliskanliklari var vs ...bu kisiden ayrilmalisin. O zaman dusunursun tasinirsin ve hak verirsin ayrilirsin. AMA ZATEN erkek arkadasini ablanlarda seviyormus taki isler ciddilesinceye kadar. Onlarin senin adian sevinmesi gerekirdi genelde aile bireyleri boyle bir durumda daha da mutlu olurlar cunku kimse kardesinin ablasinin onunla bununla gezmesini bir yere varmayacak iliskiler icerisinde cok oyalanmasini istemez. Sen ondan buna kosmamissin herkesle flort etmemissin gayet duzgun bir iliskiye yonelmissin nasil mutlu olmazlar anlamiyorum

Son düzenleme:
Bak canım sana son kez tavsiyede bulunucam.empati kuruyorum seni anlamaya çalışıyorum.aileni savunmuyorumda.erkek arkadaşınla görüş yani nişanlınla asla bitir demem.fakat evlilik tarihini uzat.biliyorum çok zor geliyor,evde ki baskı,kavgalar,istenmemeler,evde dk bile durmak sana ceza gibi.fakat orası seninde evin.bunu unutma sakın ailenden kaçarak kolay yolu seçme.bu belkide zor olandır kimbilir evlenince daha da kötü olur.eşinin kötü bi olayını görürsün,yada eşinin ailesiyle çok sorunlar yaşarsın.felaket tellalığı değil amacım.kurtulmak için başka bir hata yapma.sevgidine kötü demiyorum.ama şuan da çok hashas bi dönemdesin.bi çok şeyi görmüyor,yada ihmal ediyor olabilirsin sevdiğin gözüne mekemmel ötesi görünüyor olabilir.sadece sabret zaman herşeyi gösterir.eğer o adam senin nasibinnse yıllar sonra ayrılsanız bile birleşirsiniz.sen sadece kendini düşün.zor da olsa bu şekilde devam et.ilerde keşke demeni istemem.allah yardımcın olsun.

zaten oluruna biraktim herseyi, eskisi gibi acele etmiyorum..benim istedigim Allah izin verirse zaten olacak (sevdigim, deger verdigim adamla bir ömür boyu beraberlik). bakalim hayat bize daha neler sunacak, belkide bu günlerimi arayacagim :31:

Back
X