Hayatımın dönüm noktası...

brideoferdbak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
12
0
1
Ardahan
2004 yılından beri biriyle beraberim. Aynı lisede okuduk o zaman başladı ilişkimiz. Acı tatlı ayrılmalı barışmalı lise dönemi ilişkimizden sonra üniversitede daha da rayına oturdu her şey. O Ankara da okudu ben istanbulda. Her ayın yarısını beraber geçirirdik hiç kopmadık birbirimizden. Okulu bitirdik aynı ilde göreve başladık. Hep beraberdik hiç aklımdan gönlümden geçmedi ondan başkası .şubatta nişanlandık sonunda bulutların üstünde idim . Tayin için nikah da kıydık erken . Ta ki o karşıma çıkana kadar :((( geride bıraktığım sehirde bi vasıta ile biri ile tanıştım bana durumumu bildiği halde ölesiye aşık . O ilden ayrıldım tayinim çıktı düğünüm 10 gün sonra ancak kalbim o kişiye kaydı . Çok çetin bi imtihanla sınanıyorum . Kendini mutsuz etme cesaretli ol bırak gel benim karım ol diyor. Kahroluyorum. Diğer tarafınsa hiç suçu yok. O kişiyi bunca emekten sonra nasıl bırakırım. Ne yapmalıyım . Bugün bşraz konuyu actım sence birbirimiz için doğru kişi miyiz diye . O da seviyor beni .... Ölmek çare mi ..

Okurken kendim yaşamış gibi okudum inanın. Ben olsam sanırım evlenmek uzere oldugunuz kişiyi secerdim. Allahim sizin icin en hayırlısını versin ve size doğru kisiyi secmenize yardımcı olsun..

Benim hayatımda biri olduğunu bile bile bana aşkını ilan eden adama ben olsam güvenmezdim.
Hele ki evlisin bir de.

canım valla bende uzun süredir beraber olduğum adamı seçerdim yani aradaki sevgiyi geçtim o kadar emek var çünkü ve kader sizi her noktada birleştirmiş diğer adam da manyak mıdır nedir bence onun hislerine güvenme bi an o adamın sana sadece ulaşmak istediği hissi geldi içime canım valla iyi düşün çükü kendinde yazmışın hayatımın dönüm noktasıdır diye ondaki sevgi geçici olur ama eğer ki sende güvenemysan aklın karışıksa ben böyle şeylere çok inanırım belki yerinde olmucak ama benden sana kardeş tavsiyesi istiare yat derim yada bi büyüğün varsa o niyetlensin kadere inanıyosan belki sorunun cevabını o söyler tatlım :)

Canim sana ilk yorum yapan bendim aradan kac saat gecti aklim sende kaldi. Diger arkadaslarda ayni düşüncede olunca rahatladim. Gunahtir senin icin emek veren insanin kalbini kirma. Mutlu olursun inşallah

Hic tanimadigin bi insan var diger tarafta Ise senelerini verdigin icini disini bildigin insan bence biranlik heves bu kendini kaptirma derim.. Diger Adam hirs yapmistir erkeklere ulasilmaz olan kadinlar daha cekici gelir ve elinden gelen herseyi yapar.. Hem nasil haysiyetsiz bir insandir ki nisanli yakinda evlenecek bi bayana böyle yaklasabiliyor ve böyle sözler kullaniyor., en nefret ettigim erkek türleri hic Mi kendini karsi taraftaki erkegin yerine koymaz.. Aklini karistirmasina izin verme derim.. Insan olayin icinde olunca maalesef daha duygusal oluyo.. Allah yardimcin olsun

Bence o insanla gorusme hic konusma.. Yaptigi ayip evlencegini bile bile gunahtir ya arkadasim HIC dusunme diger tarafi sec hayatini dusun ya oburunu secersen ilerde Sana bunu hatirlatir bana baskasindan geldin falan die..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen o doguda ogretmen olan acik lisede ders veren orda bir esnafa asik olan onu 1 hafta evine davet edip opustigunu soyleyen kisisin hala bir karar veremedin mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X