• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın en berbat dönemindeyim sanırım

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
Annem psikolojimi bozuyor, bana sürekli çeyizlik şeyler yapıyor, örüyor dikiyor, ne güzel oldu bi evlenseydin de kullansaydın şu yaptıklarımı diyor. Zaten nişan atmışım ben moralim bozuk, kısmetimin kapalı olduğunu düşünüyorum. Bir de annem ben artık torun sevmek istiyorum abi de sen de evlenemediniz diyor, hayırlı bi kısmet çıksa keşke diyor. Moralim alt üst oluyor. 25 yaşında içince gücünde insanım, benimle yaşadığım şehre geldiler birlikte yaşıyoruz kendimi embesil gibi hissediyorum. Yaşıtlarım çoluğa çocuğa karışmış, mutlu Mesut herkes bense arkadaşıma gitmek için babamdan izin alıyorum. Hayatımın o kadar zor bir evresindeyim ki kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.

Annem psikolojimi bozuyor, bana sürekli çeyizlik şeyler yapıyor, örüyor dikiyor, ne güzel oldu bi evlenseydin de kullansaydın şu yaptıklarımı diyor. Zaten nişan atmışım ben moralim bozuk, kısmetimin kapalı olduğunu düşünüyorum. Bir de annem ben artık torun sevmek istiyorum abi de sen de evlenemediniz diyor, hayırlı bi kısmet çıksa keşke diyor. Moralim alt üst oluyor. 25 yaşında içince gücünde insanım, benimle yaşadığım şehre geldiler birlikte yaşıyoruz kendimi embesil gibi hissediyorum. Yaşıtlarım çoluğa çocuğa karışmış, mutlu Mesut herkes bense arkadaşıma gitmek için babamdan izin alıyorum. Hayatımın o kadar zor bir evresindeyim ki kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.

sen bu bunalmışlıkla pişman olacağın hatalar yapacaksın demedi deme. kafanı nadasa al biraz, kitap oku, film izle, okumuş etmiş kızsın...

Çoğu anne öyle canım üzülme lütfen o da seni sevdiğinden kötülüğünü istemiyor ki onlar eski jenerasyon
Mutluluğu en çok evlilikte zannediyorlar.
Ama şimdiki evlilikler çocuk oyuncağına döndü.
Sabir yok sadakat yok anlayış yok...

Olan da var ama nadir.

Allah karşına en hayırlı insanları çıkarsın.
Siz annenize deyin ki annem ben de istiyorum ama vakti gelmedi demekki daha kotuyle evlenmemi ister misin ?
Birak geç olsun güç olmasın deyin.
Öpün ellerinden ayy kıyamam ya hic erinmeyip bir şeyler orermis bir de ah bu eskiler gözlerine bile acimazlarmis 🥰🥰🥰🥰🥰

Evet keşke tek başına yaşamaya devam ediyor olsaydınız biraz daha rahat olabilirdiniz. Keşke bende yalnız yaşayabilsem :(

Evlenince de eşinden izin alanlar var. Önemli olan her koşulda ayaklarımızın üstünde durabilmek. Evlenmek aile evinden kaçış değil. Ya da daha iyi hayat koşulları değil. Yani aslında şunu söylemeye çalışıyorum, babamdan izin almayım, yaşıtlarım çoluk çocuğa karıştı diye evlenmeyin.
Nişan atmışsınız çok ama çok zor bir süreçtir sizi anlıyorum. Ama insanlardan kafanızı toplamanız için süre isteyin ve bu konuyu açmamalarını rica edin. Ne güzel 25 yaşında genç çalışan bir kadınsınız. Çok şanslısınız. Kötü bir evliliktense tanışma sürecinde ayrılmışsınız. Her şerde vardır bir hayır. Belki bu yaşadığınız sizi olgunlaştıracak ve hayatınızın daha güzel bir evresinde olacaksınız.
Konularınızı görüyorum, önümüzdeki günlerde daha sağlıklı düşüneceğinize inanıyorum. Şimdilik her şey çok yeni kendinize zaman verin.

Yaşıtız boşanıyorum. Evlilik marifet değilmiş. Erken evlenmek yerine yaşınızda evlenmek en mantıklısı 29 30a kadar yolunuz var stres yapıp sıkmayın canınızı. Hemen evlenmek değil doğru kişiyle evlenmek doğru olan.

İzin istemek yerine sadece bilgi vermekle başlayın.
Evlenmek isteseniz bile evlenmek istemediğinize inandırın. O zaman susarlar.
Özgürce flört edin, evlenmek istiyorsanız bile evlilik odaklı imajı çizmeyin, evlenmiş olmka için evlenmeyin, doğru insanla evlenin.

Çoğu anne öyle canım üzülme lütfen o da seni sevdiğinden kötülüğünü istemiyor ki onlar eski jenerasyon
Mutluluğu en çok evlilikte zannediyorlar.
Ama şimdiki evlilikler çocuk oyuncağına döndü.
Sabir yok sadakat yok anlayış yok...

Olan da var ama nadir.

Allah karşına en hayırlı insanları çıkarsın.
Siz annenize deyin ki annem ben de istiyorum ama vakti gelmedi demekki daha kotuyle evlenmemi ister misin ?
Birak geç olsun güç olmasın deyin.
Öpün ellerinden ayy kıyamam ya hic erinmeyip bir şeyler orermis bir de ah bu eskiler gözlerine bile acimazlarmis 🥰🥰🥰🥰🥰
Sende ki bu sevgi pıtırcıklığı da beni öldürüyor 🤣

Evlenince daha rahat olmuyor insan daha cok sorumluluk biniyor insanin ustune 27 yaşındayım 6 yıldır evliyim baba evinde daha cok geziyordum şimdide geziyorum ama eve dönünce çamaşırı bulasigi temizliği düşünmek bide cocuk eklenince gezdigimdende anlamiyroum 25 yaş icin bence bunlar erken şimdiki aklım olsa 30dan once kendim evlenmezdim😂

Sende ki bu sevgi pıtırcıklığı da beni öldürüyor 🤣
Ama anne ya baksana el işi mi kaldı yine de yapıyormuş benim anne ne işledi bakıyorum evet sonuç olarak hic bir şey işlememiş.
Olsun çocuğum olunca patik yapmıştı torun başka 🤣🤣🤣😍

En basta evliligi bir ozgurluk saniyor olmaniz en yanlisi.
30 yasina kadar evlenmedim, geleneklerim geregi anneme gidip geldigim yerleri bildirerek hayatimi yasadim.
Dikkatini cekerim, izin almak degil, sadece merak etmesin neredeyim diye bildiriyordum.

hayatinizin gemlerini elinize almak istiyorsaniz, bunun icin bir erkege ihtiyaciniz yok.
Bir gunde olmaz ama zaman icerisinde hayatiniza sahip cikabilirsiniz.
Baskalarinin evlenmeleri nedeniyle bir evlilik yaparsaniz, hayatiniz boyunca pismanlik yasarsiniz.
Hele ki ozgurluk adi altina siginarak bir evlilik yaparsaniz, geleceginiz bu gununuzden daha beter olur.

Ama anne ya baksana el işi mi kaldı yine de yapıyormuş benim anne ne işledi bakıyorum evet sonuç olarak hic bir şey işlememiş.
Olsun çocuğum olunca patik yapmıştı torun başka 🤣🤣🤣😍
Yani tek bu konudaki yorumun için demedim. Genelde gülücükler saçıyorsun dikkatimi çekti 🤣

Back
X