Hayatimin en kötü gecesi yardim edin

Maddi imkan elinizdeyken neden atmadınız evden ne işi ne dili varmış siz ezildikce ezmiş sizi resmen birde 10 sene geçmiş cocuk olmuş bundan sonra çekmeyin bosayin gitsin ne hali varsa görsün oğlunuzda büyük 8 yas anlayabilir

niye bukadar kirici oliorsunuz ?
Kırıcı olan biz miyiz? Konunu bidaha oku insan 10 yılda biraz akıllanır hadi gençtin toydun bide bu mükemmel evliliğe çocuk yapayım demişsin aferim. Tr den muhtaç bir çocuk al 10 yıl bak desek kimse bakmaz ama 2 koynuna girip dayak yemeye bayılıyorlar sizin bu vizyonunuzu seveyim

Son düzenleme:
Su an hayatimin en kötü gecesini yasiorum. Esimle bir bucuk sene önce severek evlendik. O cok iyi birisiydi beni el üstünde tutiodu ve cok asikdi bana. Onu türkiyeden almanyaya getirdim, kendisi insaat mühendisi. Yavas yavas herseye sinirlenmeye basladi herseye kiziodu. Sonra bana küfür etmeye basladi sonudada tokat. Bugünde yine bsey icin tartisdik ve surat asdim diye güler yüzlo olmadim diye bana tokat atdi okadar sert vurdu ki yere düsdüm beynim sarsildi. Beni kendi evimden atdi git dedi seni istemiorum dedi. Üstüne yine ben agladim yine ben özür diledim. Gururun yok mu dedi git dedi. Kendisi ne dili ögrene bildi nede is buldu. Evi ben gecindiriorum. Bide akraba evliligi. Napicami bilmiorum. Sanki iki kisiliyi var. Biri cok iyi beni cok sever ama tepesi atdi mi kötü birisi olio. Bavulumu toplayip gidemedim. Napicami bilmiorum onu cok seviodum ama su an hic bsey hisetmiorum. Esine tokat atan vuran küfreden bir erkek nasil sevebilir ki esini. Kayinvaldeme söylemek istiorum önce. ya da önce kime gitsem söylesem cok üzgünüm ölmek istiorum. Lütfen yardim edin...
Akraba evliliği kısmından sonra okumaya gerek görmedim.. almanya türkiye dar gelmiş erkek kıtmış herhalde

Su an hayatimin en kötü gecesini yasiorum. Esimle bir bucuk sene önce severek evlendik. O cok iyi birisiydi beni el üstünde tutiodu ve cok asikdi bana. Onu türkiyeden almanyaya getirdim, kendisi insaat mühendisi. Yavas yavas herseye sinirlenmeye basladi herseye kiziodu. Sonra bana küfür etmeye basladi sonudada tokat. Bugünde yine bsey icin tartisdik ve surat asdim diye güler yüzlo olmadim diye bana tokat atdi okadar sert vurdu ki yere düsdüm beynim sarsildi. Beni kendi evimden atdi git dedi seni istemiorum dedi. Üstüne yine ben agladim yine ben özür diledim. Gururun yok mu dedi git dedi. Kendisi ne dili ögrene bildi nede is buldu. Evi ben gecindiriorum. Bide akraba evliligi. Napicami bilmiorum. Sanki iki kisiliyi var. Biri cok iyi beni cok sever ama tepesi atdi mi kötü birisi olio. Bavulumu toplayip gidemedim. Napicami bilmiorum onu cok seviodum ama su an hic bsey hisetmiorum. Esine tokat atan vuran küfreden bir erkek nasil sevebilir ki esini. Kayinvaldeme söylemek istiorum önce. ya da önce kime gitsem söylesem cok üzgünüm ölmek istiorum. Lütfen yardim edin...
Polise git sınırdışı ettir sürünsün bir baltaya sao olamamış hıncını senden alıyor çaba sarfetseydi dil ve iş için acıma hiç..

Türkiyeden ithal koca. Bir de akraba. Anca o kadar olabilmiş işte. Dövüş vuruş oturursunuz evde. Çocuğunuz da büyüyünce bana layık gördüğün aile hayatı bu mu der ikinize birden zittiri çeker gider. Siz de ölene kadar aynı ithal kocayı adam etmeye uğraşırsınız.
Bir 10 yıl daha sonra gelin beni alıntılayın. Dediklerimin tersi çıkmayacak eminim.

Polise git sınırdışü etsinler. Bunu da mı biz söyleyelim

Esine tokat atan vuran küfreden bir erkek nasil sevebilir ki esini.

Nasil sevildiğini biz bilmiyoruzda hala sevdiğinize göre siz daha iyi biliyorsunuz.
Ayrıca eşinizi çöp bir adam olsada her şeye susarak onu bu hale siz getirmiş, tepenize çıkarmışsınız. Birde adam açık açık söylemiş kendine sinir çizen birini istediğini. Sizde bunu görmeyincede eziyor. Umarım kendinize gelir evdeki bu gereksizden kurtulursunuz.

Back
X