Anlasalardı nikahta da rica etmiştim onlardan o zaman anlarlardı.
Fakat hırslarını yada birbirlerine olan kinlerinin intikamını benim en önemli günlerimde almaya devam ettiler.
Biliyorum ki bu yine böyle olacak.
o zaman kafana takmamaya çalış mademki onlar seni düşünmüyo sende onları düşünme bence sonuçta o gün senin hayattaki en özel günlerinden biri olacak zaten senin gerginliğin sana yetiyoken anlayış göstermiyolarsa bırak naparlarsa yapsınlar bence... yorumum belki bencilce gelebilir ama ben olsam böyle bi durumda umursamaz davranırdım
Aslında mantıklı olan bu, dışarıdan bakıldığında yapılması gereken de, fakat gel görki başarmak neredeyse imkansız.
O zaman sende Rica seklinin Dozajını artır ve sert bir sekilde uyar.
artık bende coluk cocuga karıstım yeterin bee de gir söze.
ya sedece sen ve cocugun için gelsinler yada mümkünse gelmesinler.
en tatlı anlarında eger gerçekten seni önemsiyorlarsa bu uyarıdan sonra sorun yapacaklarını sanmıyorum. önemsemiyorlarsada onları bu sekilde uyarırsam kırılırlar felan diye düşünme.
ayyyyy bebişinle ilk bakısman.ilk gözgöze gelme anınnn off offfffffffff
kimselere hiç ettirme o anı
allah ananlı-babalı,saglıklı,huzurlu büyütsün şimdiden
bilmiyorum banada başlarda imkansız geliyodu ama artık ailem bile olsa fedakarlık yapmamaya çalışıyorum fazla... çünkü hep ben onları üzmemeye çalıştım hep ben anlayışlı oldum ama bana kimse anlayışlı olmadı sıkıldım artık bende artık önce kendi huzurumu düşünür olduminşallah o gün bi tatsızlık çıkmaz şimdiden tebrik ederim :teselli:
Anlasalardı nikahta da rica etmiştim onlardan o zaman anlarlardı.
Fakat hırslarını yada birbirlerine olan kinlerinin intikamını benim en önemli günlerimde almaya devam ettiler.
Biliyorum ki bu yine böyle olacak.
canım bu hayatta her zaman ben diyeceksin, önce sen, tamam başkalarını da düşüneceksin üzmemeye kırmamaya çalışacaksın ama madem ki annen baban kendi egoları için seni kırmaktan çekinmiyolar sen de bu durumda önce ben diyeceksin, üstelik artık önce sen de değil, önce bebeğin, yaa düşünsene bebeğini kucağına aldığın ilk an, ona ilk dokunduğun ilk öptüğün an, onun ağlamasını ilk duyduğun an, yaa bu ilkler anlatılmaz yaşanır, sen bebeğine konsantre ol güzelim, mutlaka haklısın insan annesini babasını yanında ister ama artık önce bebeğin, şu anda bunu anlayamazsın, yüzünü görmeden sesini duymadan ona dokunmadan bu tadı anlayamazsın, ama bu tadı bi kere aldın mı inan o zaman hiçkimseyi gözün görmeyecek, seni delirttiği anlarda bile yine onu çok sevmeye devam edeceksin, o senin herşeyin olacak ve başka hiçkimseyi takmayacaksın, arkadaşların da dediği gibi önc güzellikle uyar, olmadı sert bi dille uyar, olmadı salla gitsin, sen bebeğini düşün, o güzel anları düşün, hayal et ve gerçekleştir, bak bu şekilde sen üzülünce bebeğin de üzülüyo, üzme o meleği lütfenŞeniz unutma önce sen ve meleğin, inşallah hayırlısıyla sorunsuz bi doğum geçirirsiniz, sen bebişini kucağına al da gör bak hiç başka bişey düşünüyonmu, varsa yoksa bebeğin olacak artık, bırak naparlarsa yapsınlar, sen bebeğinle mutlu ol Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?