hayatımın hatası

her şey içimde kaldı bütün heveslerim hayallerim....hep kalbim kırıldı.destek olmadı fiziksel olarak yanımda olsa da hiç paylaşım olmadı..her şeyime bi kulp takıldı.sakindim hep sakindim...üstüme üstüme geldiler nefret ettirdiler kendilerinden..baktım ki eşim de ailesinden farksız çıktı

sağolun inşallah her kes bişeylerin farkında... bırakıp gitmediğime pişmanım.onunla evlendiğime pişmanım....benimle evlenmek isteyip etrafımda dört dönen o kadar insan varken onu bırakmadım...ve o geçmişteki insanlardan birinden birini seçseydim eminim çok daha mutluolurdum....

Vallahi hala gencsiniz, mutlaka birileri cikar. Bence kisa kesin gitsin :1:

o hep aynıydı diyorsun ya canım,bazı insanlar karakter olarak böyle vurdumduymaz,bencil oluyor.imkanı yok düzeltemezsin ilk tanıdığından beri böyleyse.ablamda eşinden ayrıldı 11 yıllık evliliği bitti.adamın en basından beri tahammülü zor huyları vardı,ablam sabırla düzelir diye bekledi ama olmadı.sonra aldatmalarda işin içine girince bitti.düzelmeyince düzelmiyor canım.7de ne ise 77 o :ssz:

aynen canım evet malesef değişmeyecek sanırım ve benim de sabrım kalmadı kesinlikle mücadele edemem bu durumla..ablanız 11 yılda kim bilir neler yaşadı.benimki de zor biri ben de kolay değilimdir ama çözüm araarım adım atarım...benim de bi aldatmama var şuan...hatta ters bi hareket yapsa boşansam diye bekliyorum o dereceyim

Vallahi hala gencsiniz, mutlaka birileri cikar. Bence kisa kesin gitsin :1:

ah ahh içimde öyle şeyler var ki sevmek sevilmek istiyorumm.duygularımı bastırmaktan sevgisizlikten bıktım.ablam diyo ki sen bunu seviyosun uzak kalmak istemiosun dio lakin bana yakın olmadığı için taktığım için dibimde olsun istiyorum...eminim sevmiyorum onu..ailem azıcık destek olsa bitirmek istiyorum

bi eşim olsa evimin salonunda ona sürprizler hazırlasam içimden gelerek...biribirimiz için bişeyler yapsak kıymet versek daima...nerede

Oncelikle cok gecmis olsun .
Butun yazdiklarini okudum bu adama hala nasil katlaniyosun ben bile okurken bunaldim .
Tamam ailenin destegini istiyosun anliyorum da destek olmuyolar diye bu adama da katlanma yani sana da yazik isin gucun yerinde elbet birgun seversin sevilirsin hayati zindan etme kendine .
Sen bosanmaya karar verdiysen ve istiyosan ailende seni anliyip destek olurlar bence.

Oncelikle cok gecmis olsun .
Butun yazdiklarini okudum bu adama hala nasil katlaniyosun ben bile okurken bunaldim .
Tamam ailenin destegini istiyosun anliyorum da destek olmuyolar diye bu adama da katlanma yani sana da yazik isin gucun yerinde elbet birgun seversin sevilirsin hayati zindan etme kendine .
Sen bosanmaya karar verdiysen ve istiyosan ailende seni anliyip destek olurlar bence.

sağolun çok zor bi karar ama bi yandan da dayanılacak gibi değil çok güçsüzüm ya bu saat oldu hala tek başına nasıl durabiliyor bu adam insan kırgınken bile üzülmez mi
rahat yaa ayrılıcam artık dayanamıyorum ne hali varsa görsün

aynen canım evet malesef değişmeyecek sanırım ve benim de sabrım kalmadı kesinlikle mücadele edemem bu durumla..ablanız 11 yılda kim bilir neler yaşadı.benimki de zor biri ben de kolay değilimdir ama çözüm araarım adım atarım...benim de bi aldatmama var şuan...hatta ters bi hareket yapsa boşansam diye bekliyorum o dereceyim

ablam çok sessiz kaldı canım herşeye.yeğenim için sabretti.6 yaşında olmasına rağmen şimdi "iyiki boşandın anne" diyor.biliyor çünkü babasının psikopatlıklarını.bazı insanlar kendilerinde nasıl bir hak görüyorlarsa başkalarına rahatlıkla eziyet edebiliyorlar..seni görmezden geldikce senin sinirlerin daha çok bozulacak.sen adım attıkca onun totosu kalkacak.bunları ablamın evliliğinden biliyorum canım.ters bi hareket yeterince yapıyor zaten.dua edelim hayırlısıysa düzelsin eşin inşallah

canım bekara karı boşamak kolay olur, böyle durumlarda kadın milleti hep birbirini gaza getirir ama kendi başına gelince asla kocalarını boşamazlar...Ayrıca biz arkadaşlarla oturup konuştuğumuzda gördükki hepimizin kocası aynı(senin kocası aynısı) artık gülüp geçiyoruz. ve ben anladımki ağlamayan çocuğa meme verilmez misali sen gel dışarı çıkalım demeden kocaların aklına gelmiyor... kavga edip hayatı hem kendine hem ona zehir edeceğine elindeki nimetlerle mutlu ol. ortada büyük bişey klasik öküz erkek modeli benim tüm arkadaşlarımın kocası da tıpkısının aynısı. siz bir yıldır hasta ve evde olduğunuz için farkında olmasanızda bunalımdasınızdır o yüzden alıngan olmuşsunuzdur. psikolojinizi düzeltecek şeyler araştırıp yapın, kendi doktorunuz olun. ve bol bol dua edin. rabbim yuvanızı cennet bahçesine çevirsin inşallah

Bence bu otur artılarını eksiklerini düşün, iyi karar ver, burdan hiz boşa demek kolayda, ne umutlarla kurulan yuvayı ne yapmış olsa olsun bitirmek büyük cesaret ister, sen şimdiden şöyle bir eşim olsa hayallerine girmişsin, haklı yada haksız demiyorum sana ama dediğim gibi artı eksi yap, iyi bir istiaatte bulun!
Bir insan hem iyi bir eş, hem iyi bir baba, hem iyi bir insan olamıyor malesef, iyi düşün biri bile mutlu olmana yetebilir, çok umutsuz gördüm seni dua et, sabır selamete ulaştırır, rabbim yardımcın olsun çok gençsin, hayakkere takılıp gitmeden önce emin ol herşeyden

iyi geceler kızlar...1 buçuk yıllık evliyim eşimle tanışarak evlendik...nişan sevgililik dönemlerinde hep problem evlendik yine problem derken artık doldum taşıyorum...bu kadar kavga dövüş anlaşmazlık bizi biribirimizden tamamen soğuttu...aramızda hiç bir bağ oluşmadı....o hep istediği olsun ayrı takılalım ister bana hiç bağlı değil ne yapsam bilemedim ve hiç bi şekilde çözüm aramıyor kendisinden taviz vermiyor....çok sıkıldım artık:26:
En başından beri sorunlar yaşıyorsanız neden evlendiniz?
Terapiste gidin

canım bekara karı boşamak kolay olur, böyle durumlarda kadın milleti hep birbirini gaza getirir ama kendi başına gelince asla kocalarını boşamazlar...Ayrıca biz arkadaşlarla oturup konuştuğumuzda gördükki hepimizin kocası aynı(senin kocası aynısı) artık gülüp geçiyoruz. ve ben anladımki ağlamayan çocuğa meme verilmez misali sen gel dışarı çıkalım demeden kocaların aklına gelmiyor... kavga edip hayatı hem kendine hem ona zehir edeceğine elindeki nimetlerle mutlu ol. ortada büyük bişey klasik öküz erkek modeli benim tüm arkadaşlarımın kocası da tıpkısının aynısı. siz bir yıldır hasta ve evde olduğunuz için farkında olmasanızda bunalımdasınızdır o yüzden alıngan olmuşsunuzdur. psikolojinizi düzeltecek şeyler araştırıp yapın, kendi doktorunuz olun. ve bol bol dua edin. rabbim yuvanızı cennet bahçesine çevirsin inşallah
En mantıklı yorumlardan biri... 👍

Back
X