hayatımın hiç eskisi gibi olmaması

temmzgnesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2025
2
0
1
25
merhaba uzun zamandır yaşadıgım bir problem var belki yardımcı olabilirsiniz bu konuda yardım aldım ilaç kullandım belki psikolojiktir diye ama düzelmedi ben normalde asla hasta olmayan bir insandım burnum bile akmazdı bir kaç ay önce yaşadıgım bir saglık probleminden sonra hayatım hiçbir zaman eskisi gibi olmadı o günden beri her gün hastalenelerde geziyorum saat gibi işleyen regl duzenim artık yok inanılmaz düzensizleşti sürekli bir geniz akıntım var sürekli antibiyotik kullanıyorum sürekli bir yerlerim ağrıyor ve sürekli hastayım antibiyotigim daha bitmeden tekrar hastalanıyorum ve bogazım boynum bütün vücudum tekrar agrımaya başlıyor otoimmun hastalıklardan tutun bütün kan testlerime kadar yapıldı ama zaten bu artık spesifik bir agrıyı geçti vitaminlerime de baktırdım sadece demirim çok düşük zaten takviye kullanıyorum hayatımdan şekeri gluteni bile çıkarttım sürekli takviye içiyorum kalın giyiniyorum asla fast food tüketmiyorum bitkisel kürler de içiyorum aklınıza gelebilecek her şeyi deniyorum ama nafile aylardır ya hastayım ya da bir yerim agrıyor artık çok ütopik olacak ama (ki asla normalde böyle şeylere ihtimal veren biri degilimdir ya da saçma bulurum) üzerimde ya nazar ya da büyü bile oldugunu ya da Allah korusun kanser oldumy düşünmeye bile başladım aynı zamanda bu konular hakkında da yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum,aynı durumlardan geçtiyseniz bana lütfen akıl verin

bu arada ne alaka diyebilirsiniz ama söylemiş olayım son 6 aydır falan belki okulum belki ekran süremden kaynaklı hiç düzenli uyuyamıyorum uyudugum zamanda cogu zaman yani haftanın 4-5 günü uyku felci yaşıyorum karabasanda diyebiliriz azalmıştı ama bu aralar tekrar artmaya başladı abdestli abdestsiz ne zaman yataga girsem hep aynısı oluyor haraket edemiyorum korkunç şeyler görüyorum nefes alamıyorum vs vs.

Gluten hassasiyetiniz yoksa gluteni bırakmayın, regl düzensizliği muhtemelen stres kaynaklı, vücut ağrılarınız belki kas zayıflığından olabilir vakit ayirabilirseniz spora başlayın.

Muhtemelen bu durumları kafaya çok takıp stres oluyorsunuz, stres de yine yaşadığınız uyku felci, regl düzensizliği vs durumları tetikliyor. Vücudunuz strese bağlı fazla kortizon salgiliyor ve bunun sonucunda vücut direnciniz düşüyor olabilir. Döngüye girmiş gibi sizin durumunuz. Yapabilirseniz akşamları spora gidin veya evde telefondaki programlari kullanarak yapın, üstüne duş alıp yatarsınız, hem uyku düzeniniz oturmuş olur hem spor da stresi azaltır.

çok tesekkür ederim cevap icin bende gerçekten döngüye girdigini ve stres oldukca bagısıklıgımın düstügünü düsünüyorum söylediklerinizi deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…