Hayatımın ilk lerini yaşıyorum moralim çok bozuk fikirlerinize ihtiyacım var..:(

tahaecrinRY

EVLİ MUTLU 2 ÇOCUKLU :) :)
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
441
1
116
öncelikle yaşımı belirteyim 29 yaşındayım ve 5 yaşında bir kızım var,geçen ay sık kanama şikayetiyle doktora gittim 5cm kist olduğunu söyledive rahimde iltihap olduğunu söyledi fitil ilaç kullandım bugün tekrar gittim kontrole kist 2cm e düşmüş,evet bunda ne var sevinmelisin diyorsunuzdur ayrıca bugün smear testide aldı,7 gün önce adet kanamam bitti,bu akşam tekrar kanamam geldi bu kadar küçük kist bu kadar az aralıklarla kanama yaparmı yoksa altında başka şeylermi var offff inanılmaz stres oldum şuan ağlamamak için zor duruyorumhormaonlarımmı bozuldu sizce hiç böyle olmazdım,günü gününe kanamalarım olurdu,inanın üzüntüden midem tuttu yine..benim yaşadıklarımı yaşayan varsa bi yardımcı olabilirmi kendimi hiç iyi hissetmiyorum açıkçası..yarın doktorumu arayacağım bakalım ne diyecek..böyel 1 hafta aralıklarla hep kanayacakmıyım yanii ...

bu ak$amki gelen reglemi benziyor
smear testinden sonra olabiliyordu galiba kanama ama emin deilim
stres yapma, rabbim dermansiz dert vermesin
dr unu arayip soyle vardir herseyin bi çaresi ..

bu ak$amki gelen reglemi benziyor
smear testinden sonra olabiliyordu galiba kanama ama emin deilim
stres yapma, rabbim dermansiz dert vermesin
dr unu arayip soyle vardir herseyin bi çaresi ..

ama doktorum hiç bişi demedi bu konu hakkındaöyle Canım Rabbim hayırlı hastalık versin ama gerçekten insan stres oluyor

çok geçmiş olsun cnm

konu hakkında bişi bilmıyorum endişelenme
yarın doktorunla görüş

Geçmiş olsun....

Kist yüzünden 3 ameliyat geçirdim ve benimde kanamalarım oluyordu adet bittikten 4-5 gün sonra bir ped batırmayacak kadar az 2-3 gün sürüyordu kanamalar,daha sonra geçiyordu ve bir süre sonra tekrar devam ediyordu kistim 7 cm çıktığında 20 gün kanamam olmuştu ve ameliyat olmak zorunda kalmıştı patlamak üzere demişti doktorum...

Ama sizin kistiniz küçülmüş ve bu çok iyi bence,belki stresten de olabilir kanamalarınız biraz sakin olun ne güzel küçülmüş kistini de.

inşallah strestendir canım ya inan ki hayatımı kabusa çevirdi geçen ayda böyle ara kanamalrım olmuştu bu ayda korkuyordum acaba olurmu diye yine oldu..napalım hayırlısı sanada geçmiş olsun canım..kadınlık zor zanaat..

Korkma zaten kötü bir şey olsa doktorun söylerdi.Hem takibe almış kistini küçülecek mi yoksa büyüyecek mi diye,

Evet zor zanaat 22 yaşında başladım k. doğum doktoruna 30 yaşındayım hala devam...

ahh canım ya Rabbim yardımcın olsun bol şifalar diliyorum,bugün sadece doğum kontrol hapı yazdı adetinin ilk günü al dedi 2 ay kullancakmışım ama gebelik düşünüyorum dedim ozaman 1 ay kullan sonra tekrar gel dedi başka yerlerde de smeardan sonra lekelenmeler olabiliyomuş az önce wcye gittim hiç bişi yok hatta akıntım beyaz o azcık kanama onun içinmiydi acaba sabaha kadar sürerse yarın ararım bakalım Allah herkese şifa versin..

Amin Allah hiç kimseye dermansız dert vermesin...

Hapın küçülüp erimesine faydası olur inş. bir daha ki ay tertemiz çıkar,sıkma canını dediğim gibi kötü bir şey olsa doktorun söylerdi...

Amin Allah hiç kimseye dermansız dert vermesin...

Hapın küçülüp erimesine faydası olur inş. bir daha ki ay tertemiz çıkar,sıkma canını dediğim gibi kötü bir şey olsa doktorun söylerdi...

inşallah canım inşallah,çok saol inan içime su serptin Allah razı olsuninsan bu kkda terapi oluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…