- 15 Eylül 2025
- 4
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi butterflyfullofhope
Merhaba, ben 22 yaşındayım ve üniversite son sınıfa geçtim. Son zamanlarda hayatımda ne yapacağımı asla bilmiyorum. Son sınıf olmak ve okul hayatının sonsuza dek bitmesi beni çok korkutuyor. İş hayatı beni korkutuyor, tüm günümü stres içinde geçirmek beni korkutuyor. Bugüne kadar hiçbir şey yapmamışım başaramamışım gibi hissediyorum. Yaşıtlarım evleniyor, benim karmaşık bir ilişkim var, ne olacağını kestiremiyorum. İçim daraldığında bir kahve içecek arkadaşım yok yapayalnız hissediyorum. Benim için çok değerli olan bir teklif almıştım yurtdışından, çalışmadığım için babamdan alacağım parayla gidecektim, babam planımı ayarladığım zamanda ailevi problemlerden ötürü sinirlendi ve yurtdışını unut dedi. Bir şeyler başarmış gibi hissedecekken her şey yine elimde patladı. Geç kalmış hissediyorum ve kesinlik olmadığından ötürü kaybolmuş hissediyorum önümü göremiyorum inanılmaz umutsuzum. Kendimi eve kapadım çıkmak dahi istemiyorum, yataktan kalkacak gücüm yok. Benden yaşca büyük ablalarım, yardımınıza ihtiyacım var. Hayatınızda böyle hissettiğiniz bir dönem oldu mu?