Hayatımın şoku oldu ANNEM hamile!!!!

Waweylaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
484
242
53
26
Yazdigim gibi bugun annemin hamile oldugunu ogrendik..
Annem 47 babam 52 ben 24 ablam 26 yasinda.
Ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilemedim 14 aydir bebegim olmadigi icin testlerimizi yaptirdik ve temiz cikti en son hsg kalmisti onuda bugun cektirdim. Yanimda olmasi icin annemi cagirdim ve hastanede bulustuk. Geldiginde aglamaktan sismis gozleri yanima geldi ve gorunce yine aglamaya basladi. 3 4 sefer noldu dedikten sonra nedense hamilemisin demek geldi icimden ve sordugumda iyive agladi testi gosterdi... Ne hissedecegimi ne dusunecegimi bilemeden aglamaya basladim. Sakinlesip bekleyince annemin sagligi bebegin sagligini dusundum ve annem son 1 haftada guclu bi agri kesici kullanmis migreni icin cunku oyle bi ihtimali yok korunduklari halde suphesi bile olmadigi halde hamile kalmis. Ister istemez kizim istiyo olmuyo ben nasil bu yasta hamile kalirim yakinmalariyla gecti tum gunum ve suan boslukta gibiyim..

Ağrı kesici zarar vermemiştir umarım.
Onun dışında sağlıcakla gelsin, diyecek başka bir şey yok şu saatten sonra.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Evet zor bir imtihan.. sağlıcakla doğsun kardeşiniz. Allah tez zamanda size de nasip etsin.

Hayırlısı olsun, diyecek bir şey yok. Bu kadar erken dönemde ağrı kesiciden bir şey olacağını sanmam. Daha yaşın küçük kederlenecek bir yaşta değilsin. Testler de temiz diyorsun, eşinin de testlerinde bir problem yoksa psikolojik olmuyordur. Kendini rahat bırakmalısın

Hayırlısı olsun, diyecek bir şey yok. Bu kadar erken dönemde ağrı kesiciden bir şey olacağını sanmam. Daha yaşın küçük kederlenecek bir yaşta değilsin. Testler de temiz diyorsun, eşinin de testlerinde bir problem yoksa psikolojik olmuyordur. Kendini rahat bırakmalısın
Ben rahatim tam 1 sene olmadan bile gitmedim ki hastaneye belki kendiliginden olur diye. Annemin sagligini ve kardesimin gelecegini dusunmeden edemiyorum

Yazdigim gibi bugun annemin hamile oldugunu ogrendik..
Annem 47 babam 52 ben 24 ablam 26 yasinda.
Ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilemedim 14 aydir bebegim olmadigi icin testlerimizi yaptirdik ve temiz cikti en son hsg kalmisti onuda bugun cektirdim. Yanimda olmasi icin annemi cagirdim ve hastanede bulustuk. Geldiginde aglamaktan sismis gozleri yanima geldi ve gorunce yine aglamaya basladi. 3 4 sefer noldu dedikten sonra nedense hamilemisin demek geldi icimden ve sordugumda iyive agladi testi gosterdi... Ne hissedecegimi ne dusunecegimi bilemeden aglamaya basladim. Sakinlesip bekleyince annemin sagligi bebegin sagligini dusundum ve annem son 1 haftada guclu bi agri kesici kullanmis migreni icin cunku oyle bi ihtimali yok korunduklari halde suphesi bile olmadigi halde hamile kalmis. Ister istemez kizim istiyo olmuyo ben nasil bu yasta hamile kalirim yakinmalariyla gecti tum gunum ve suan boslukta gibiyim..
Annemle ablamda aynı şekilde hamile kalmışlardı.
Sizin için üzücü bir durum ama nelere vesile olur bilinmez.
Anneniz için iyi olmuş olabilir, evde bir ses bir meşgalr olur.
Benim anneme iyi geldi, umarım sizin annenize de iyi gelir.
Annem ilaç içtiği için emziremedi. Ablam süt annesi oldu, uzun süre emzirdi.
Belki annenizin duası ile sizde hamile kalırsınız . Hiç üzülmeyin, verdiyse vardır bir sebebi…

inşallah en kısa zamanda siz de bebeğinizi kucağınıza alırsınız. benim halam 2 yeğeninden küçük olabilir böyle şeyler.

Annemle ablamda aynı şekilde hamile kalmışlardı.
Sizin için üzücü bir durum ama nelere vesile olur bilinmez.
Anneniz için iyi olmuş olabilir, evde bir ses bir meşgalr olur.
Benim anneme iyi geldi, umarım sizin annenize de iyi gelir.
Annem ilaç içtiği için emziremedi. Ablam süt annesi oldu, uzun süre emzirdi.
Belki annenizin duası ile sizde hamile kalırsınız . Hiç üzülmeyin, verdiyse vardır bir sebebi…
Uzulmuyorum ama buruk bi sevinc oldu nasil bakicam nasil dogurucam diye aglama krizlerine girdi kalp ve tiroid sorunlari var. Saglikli dogarmi diye ve ben saglikli olurmuyum diye endiseleri cok fazla..

Hayırlı olsun.Bizim bi tanıdık kızıyla beraber doğum yaptı.Sorun olarak görmeyin nolur.
Sorun degil tabiki yillarca bi kardesim olsun istedim cunku 2 kardesiz. Ama suan annemin sagligi ve bebegin gelecegibi dusunmeden edemiyorum ve annemde bebege karsi bi isteksizlik gordum neden dedikce allah verdi oldu dedim surekli

Tam korunamamış demek ki aileniz. Hayırlısı olsun inşallah anneniz de bebekte sağlıklı olur

Uzulmuyorum ama buruk bi sevinc oldu nasil bakicam nasil dogurucam diye aglama krizlerine girdi kalp ve tiroid sorunlari var. Saglikli dogarmi diye ve ben saglikli olurmuyum diye endiseleri cok fazla..
Dur bakalım takma kafana. Zaten ileri yaş gebeliklerde özel bir kontrol programı oluyor. Doktorlar hayati bir tehlike olursa baştan uyarır zaten.

Tam korunamamış demek ki aileniz. Hayırlısı olsun inşallah anneniz de bebekte sağlıklı olur
Ben dogdum dogali yani daha annem 23 yasindayken korunduklari gibi korunmuslar.. gelecegi varmis diyorum saglicakla gelsin saglikli olsun insallah. Anneme bakma yetistirme gucu versin insallah cunku nasil bakarim diyip duruyor

Dur bakalım takma kafana. Zaten ileri yaş gebeliklerde özel bir kontrol programı oluyor. Doktorlar hayati bir tehlike olursa baştan uyarır zaten.
Insallah olmaz annem ve babam sonlandirmak istemez insallah. Kurtaja karsiyken hele ki kardes diye dusununce iyice kotu oluyorum.

Insallah olmaz annem ve babam sonlandirmak istemez insallah. Kurtaja karsiyken hele ki kardes diye dusununce iyice kotu oluyorum

Ben dogdum dogali yani daha annem 23 yasindayken korunduklari gibi korunmuslar.. gelecegi varmis diyorum saglicakla gelsin saglikli olsun insallah. Anneme bakma yetistirme gucu versin insallah cunku nasil bakarim diyip duruyor

Allah ın izniyle bakar sağlıklı olsun yeter ki sizlere nasıl baktıysa öyle bakar inşallah

Allah ın izniyle bakar sağlıklı olsun yeter ki sizlere nasıl baktıysa öyle bakar inşallah
Bende ayni seyi soyledim biz yardimci oluruz diye ama biz genc degiliz babanla dedi nasil yeteriz bi bebege artik dedi ve bebeklikle bitmiceni oda biliyor. Ilerisi icon daha cok korkuyor 20 yasina geldidinde baban 72 yasinda olucak diyo erkenden yanliz kalmasindan ve buyuturken yasli olmaktan ve daha binlerce sey saydi..

Back
X