Arkadaşlar şuan o kadar çok soktayım ki neyi nasıl anlatacagımı bile bilemiyorum,

önceki konumda babamdan bahsetmiştim, babam kanser hastası ailesinin yapmadığı söylemediği laf kalmamıştı köyden kovmuslardı babama beş kuruş vermemişlerdi, alternatif tıp uygulandığı için tedavisi yarım kalmıştı cebinde beş kuruş parası olmadığı için, durumu çok kötüydü,
Ben elimde avcumda ne var ne yok satıp kredi kartlarınında son kuruşuna kadar babama harcadım, hastaneye yatrmıştık babamı 10 gündür hastanede AC susuz uykusuz babamın basında bekledim, gözlerim ağlamaktan açılmaz oldu , ayaklarım o kadar şiştiki üzerine basamaz oldum
Babamı bugüne kadar hüç aramadılar sormadılar babama para vermezken tedavisi için, üstüne 250. Bin liraya traktör almışlar daha neler neler neyse işte bugün amcam geldi ilk kez babamın yanına ağlamış oldu (1 aydır hiç arayan soran olmamıştı) nasıl anlatsam bilmiyorum babam resmen bizi sattı ya hemen kardeşi oldu, bana söylemediği laf kalmadı

sen karışma bana sanane kardeşim sizden kıymetli ne diye demediğini bırakmadı şok oldum ben resmen babam beni enayi yerine koydu

o kadar zorum gidiyorki ne düşünceğimi şaşırdım

bu zamana kadar saygıda zerre kusur etmedim ama artık yeter siz şimdi taburcu oldu amcamı görünce hiç bişeyi kalmadı çay içmeye gittiler siz olsanız naparsınız ya hasta diye her şeye benim gibi susarmısınız yoksa mesafe mi koyarsınız , her defasında böyle yapıyordu ama bunu hiç yapmamıştı beni kullandı resmen ya