hayatımın sonuna kadar yalnız yaşamaya karar verdim

amma ezdin kendini, aptalım falan, ne oluyor?

konuştuğun çocuk sana daha önceki kız arkadaşlarından bahsetti mi?
Cevabın evet ise, sen de anlat. Ya daha önce XXX kişisiyle şu ölçülerde görüştük ama ailem de onaylamayınca hak verdim ayrıldım sonrasında çok rahatsız etti, başkasından duymadan önce ben söyleyeyim istedim dersin.
Eğer konuştuğun kişi anlatmadıysa,
sen de anlatma.

başkasından duyduğu şeyleri, seni tanıdığı halde sana sormadan hakkında hüküm verebilecek ve fikre kapılabilecek biriyle de birlikte olma.

"hayatımın sonuna kadar yalnız yaşamaya karar verdim" dediğim bi anda eşimle tanışmıştım,zor günler geçirmiştim...umudunu sakın yitirme,herşeyi anlat şimdiki sevgiline..seni anlar ve yanında olursa harika ama şüpheyle yaklaşırsa sana ipi bırakırsın gider..
sevmekten bu kadar çabuk vazgeçme lütfen..

Son düzenleme:
Bence de yeni erkek arkadaşına anlatmalısın. En azından durumu bilir ve sana inanıp inanmayacağını da davranışlarından başında görmüş olursun. :31::31: Anlatmakta çekinecek bir konu da değil zaten.

Yeni görüştüğüm çocukla konuştuk az önce bir şeyden haberi yok.Ben de pat diye anlatamadım.zaten sadece nette Konuştuk şimdiye kadar.o kadar yeni ki.Korkup kaçmak istemiyorum.sizin de söylediğiniz gibi ezik ezik konuşmak da istemiyorum. Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.İçimi döktüm destek oldunuz göremediklerimi söylediniz.Biraz daha zaman geçsin çok ayrıntıya girmeden kısaca anlatıcam.o da güvenirse yanımda olur güvenmezse de kendisi bilir.Herşey olacağına varır.

canım hepimizin başında olmuştur dönem dönem bir psikopat,üzülme...
benim psikopat evimi mi basmadı,anneme mi ulaşmadı ,ohooo neler neler
ama şimdi geçtiiii gitti
herşey unutuluyo zamanla.Eğer sen o p.çe korktuğunu belli edersen seni hep aynı yerden vurmaya kalkar.Tirtir titresen de sakın ona belli etme!
mesajlarına cevap verme,hatta direkt engelle numarasını.
şimdi konuştuğun çocuğa da söylerse söylesin,sana mı güvenecek ona mı? Benim şerefsizin sevgilime benim hakkımda anlattıklarını saysam on günlük ban yerim sitede.Sonuç olarak ne oldu,ona mı inandı? Tabiiki hayır! "madem o kadar kötü bi insanım seninle ilişkim olduğunu öğrenene kadar neden barışmak için yırtındı durdu?Hazmedemiyo mutlu olmamı" dedim oldu bitti.Ben birşey söylemişken (doğruluğundan şüphe bile etse) bir başkasının sözüne inanan erkeğe zaten ihtiyaç yok...

bence sen yeni çocuğu değerlendirmeye çalış,neden hemen kestirip atasın? aynı hesapla köyün delisi de çıkıp hayalperestle gizli gizli görüştüm diyebilir yani,hayatını iftira atılabilir korkusuyla yaşayamazsın.
Biraz güçlü ol ve o psikopata korkmadığını belli et!
ailene bile danışmışsın -anlatmışsın ilişkinin boyutunu.Sonra mantıklı düşünüp ayrılma kararı almışsın. Elaleme ne??

böyle psikopatlar hayatımızın her döneminde oluyor. pabuç bırakmamak lazım. sen dürüst ol, karşındaki insanın insaniyetine kalmış. olmazsa olmaz. çok ayrıntıya girmene de gerek yok. bilmesi gerekenleri, en azından seni yanlış yargılamamasını sağlayacak kadarını söylesen yeter. bu psiko yüzünden nereye kadar böyle davranabilirsin? böyle yaparsan o psikoyu cesaretlendirirsin. sen cesur ol, o pasifleşsin.

Hayattan bu kadar korkarsan hep kaybedersin.
Yapmadığın kötülüğün, iftiranin cenemesini bırak atan çeksin.
Herseyde kendini böyle geri çekme.
Yoksa hep kaybedersin, yasayamadigin seylerin hayaliyle dolu gecer hayatın.
Sen görüştüğün kişiye herseyi anlat.anlarsa ne ala.
Etrafin sözüne bakacak biriyse zaten bitsin de.
Fakat önce anlat.

Gorustgnz kisi ndn sizi yadirgasn ki. Kotu bise yapmamssnz ki. O szn ne annenz ne babanz.

Bir şey yaşamadığın bir insandan neden bu kadar korktuğunu anlayamadım açıkçası? Biriyle flört etmek çok doğal.Eminim şu an konuştuğun kişi bunu anlayışla karşılayabilir.Neticede sende onun ilk konuştuğu kız değilsin.Bence açık ol her şeyi anlat.Ki anlatacak bir şey yok aslında.Kimsenin seni yargılamaya da hakkı yok.

bırak konuşsun konuşsun susar..
seni korkutmasına sakın izin verme...
dik dur karşısında...
şimdiki arkadaşınada anlat bence baştan durumu açık açık...

Hayatımda ilk defa bir insanı tanımaya karar verdim ve 5-6 görüştük,çıktık,sevgili olduk ya da her neyse.Doğru düzgün tokalaşmadım bile sınırları aşmasına izin vermeden görüştüm tanımaya çalıştım.Ama hiç bir zaman aşık olamadım.Sonra güvendim ve aileme söyledim.ailem bana yakıştırmadı ve ben de daha fazla uzatmayıp ayrıldım.Bana çok aşıktı güya ama kaldıramadı içinden iğrenç bir insan çıktı.Saçma sapan küfürler,hakaretler.Daha çok soğudum.başta üzülüyorken haksızlık yaptığımı düşünüyorken iyi ki bitmiş iyi ki ciddi bir şey olmamış dedim.
aradan 6 ay geçti ve ben 2 haftadır yeni bana uygun bir insanla görüşüyorum.eski pisikopat görüştüğümü öğrenmiş.Saçma sapan mesajlar attı yine.korkuyorum.insanlara benimle ilgili kötü şeyler anlatmasından şimdi görüştüğüm kişinin ona inanmasından korkuyorum.Bu arada yeni görüştüğüm kişiye bu piskopattan bahsetmedim.Çünkü daha yeni ve arkadaşça konuşuyoruz.ve küçük bir yerde yaşıyorum.Arkamdan konuşulmasından çok korkuyorum.Şimdi yeni görüştüğüm insana seni tanımak istemiyorum artık diye mesaj atıp konuyu kapatayım mı kızlar.Çünkü beni yargılamasını istemiyorum.Bu konuyla ilgili onunla konuşmak istemiyorum.Çok kötüyüm.Ben insanlara güvenerek hata mı yapıyorum.:43::43::43::43:

bu kadar hayatından ödün verme. senin alnın aksa eğer iftiraları sonuçsuz kalacaktır. bırak kendi pisliğinde boğulsun.

Back
X