• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın tokadı

mutsuzkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
110
21
98
İstanbul
2.5 yıllık bir ilişkim oldu çok sevdim çok sevildim zannediyordum iki hafta önce buluştuk güzel vakit geçirdik ve eve geldim ardından bir sms ayrılmak istiyorum kafa yapımı uymuyor dedi her yerden engelledi bu böyle bitmez dedim aptal gibiydim aynı zamanda Son 1 yıldır lenfoma tedavisi görüyordum ve beynimde Son 1 aydır kavernom yani damar yumaklanmasi ve bunundâ kanama yaptığını ara sıra nöbet gecirebilecegimi soylediler ve tedavi oldum minik bir operasyon geçirdim 2 hafta önce erkek arkadaşım bunu biliyordu hastalık psikolojisinden dolayı da nazım ona geçiyordu ufak bi şey dese surat yapıyordum bu yüzden terk etti ben doktor muyum bana ne ölürsen öl gibi konuştu bu gün gönlünü almaya gittim ve başıma vurdu defol diye tabiki ben yere yiğildim kendime gelmem yarım saat sürdü kolonya döktü yüzüme falan kendine geldin iyisin dedi taksiye bindirdi ve evime gönderdi hiç üzülmuyorum bu senin sorunun gelmeseydin bunlar olmazdı senin yüzünden dedi şimdi beynim bomboş ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sadece tek dileğim Allah dönüp dolastirsin ayağıma getirsin tekme nasıl atılır bir insana görsün istiyorum paylaşmak istediğim için yazdım yorumlarınız çok değerli belkide kendime getirir beni

yani sevgilindeki vurdumduymazlık oscarlıkmış.
insan da biraz vicdan olur be

öncelikle çok geçmiş olsun umarım sağlığınıza kavuşursunuz bir daha da böyle kötü şeyler olmaz.

normal de bir kaç aylık ilişki deseniz başla şeyler yazardım ama 2,5 yıl çok uzun bir süre.

ikiniz de kaç yaşındasınız?

ağır bir hastalık ve hasta bakıcı ( mecazen) olmak gerçekten zor bir hastayla ilgilenmek kendi moralin bozukken bile mora vermeye çalışmak.

sorunlarınız vardı da hastalık nüksettiği için ayrılamadı mı acaba diye düşündüm ama mesajla bitirmek bir de kafanıza vurup sizi suçlamak nasıl bir akla sığar nasıl bir psikoloji bilemiyorum belki de derdini adam gibi anlatsaydı bunca senenin hatırına bunlar olmazdı.

merak etmeyin ahınız tutacaktır...

bence zaten köğek gibi gelecek kapınıza ama siz sağlığınızı düşünün sadece hiç kimse sizden kıymetli değil.

• Beğen
Reactions: Oof
Ay vicdansız sen kendine bak sağlığını düşün boşver gerini gelirse de kabul etme sana vurmuş var mı ötesi

Sana vurduğu kafası kırılsın inşallah..Mutlu ol sevin merhamet sahibi insanlar çıkar karşına diliyorum bir insanda vicdan yoksa onun insan olma niteliği gider şimdi üzülüyorsun haklısın ama emin ol zamanla mantıklı düşünmen başladığı zaman öyle bir pislikten kurtulduğun için Allah a şükür edeceksin Çok geçmiş olsun şifalar diliyorum

Geçmiş olsun.
Böyle pislik birisinden kurtuldugun için şükret..
Ve o güzel canını hiç sıkma sakın..Hayatta her zaman daha iyileri vardır.Ve mutluluk biraz zaman alsada eninde sonunda seni bulur..
Önceliği sağlığına ver kimsenin seni uzmesine izin verme.

Back
X