2.5 yıllık bir ilişkim oldu çok sevdim çok sevildim zannediyordum iki hafta önce buluştuk güzel vakit geçirdik ve eve geldim ardından bir sms ayrılmak istiyorum kafa yapımı uymuyor dedi her yerden engelledi bu böyle bitmez dedim aptal gibiydim aynı zamanda Son 1 yıldır lenfoma tedavisi görüyordum ve beynimde Son 1 aydır kavernom yani damar yumaklanmasi ve bunundâ kanama yaptığını ara sıra nöbet gecirebilecegimi soylediler ve tedavi oldum minik bir operasyon geçirdim 2 hafta önce erkek arkadaşım bunu biliyordu hastalık psikolojisinden dolayı da nazım ona geçiyordu ufak bi şey dese surat yapıyordum bu yüzden terk etti ben doktor muyum bana ne ölürsen öl gibi konuştu bu gün gönlünü almaya gittim ve başıma vurdu defol diye tabiki ben yere yiğildim kendime gelmem yarım saat sürdü kolonya döktü yüzüme falan kendine geldin iyisin dedi taksiye bindirdi ve evime gönderdi hiç üzülmuyorum bu senin sorunun gelmeseydin bunlar olmazdı senin yüzünden dedi şimdi beynim bomboş ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sadece tek dileğim Allah dönüp dolastirsin ayağıma getirsin tekme nasıl atılır bir insana görsün istiyorum paylaşmak istediğim için yazdım yorumlarınız çok değerli belkide kendime getirir beni