hayatımızda sorun olmaktan vazgecın artık

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
96
İstanbul
azevel nısanlımla konustuk kafayı yıcem ya telefnuna bı mesaj gelmıs kız kardeısn bırıyle beraber felan yazıomus tam olarak ne yazdgnı solemedı numarayı arıomus açmıomus cok gergın ve sınırlıydı artık mesajda ne yazıosa dgunumuze 13gun kaldı yıne bı sorun yarattı sevgılı aılesı kızlar ne yapmalıyım bnde kım oldgnu ne oldgnu ogren ıcın rahat etsın canm ama bızı etkılemesın artık hayatnda bende varım bızı uzme dedım çok ustnede gtmek ıstmyrm
sızce gorumcemı arayıp haberdar edımmı yoksa sesszce olayları ızlemedemı kalıyım off bıze uzaga tasındılar ama yınede etkılıolar en guzel gunlerımzde yıne sorun çıkarıolar ya :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne arayacaksın görümceni...
Abi kardeş sorunlarını halletsinler..konu senin dışında gelişen bişey...
Sen relax ol,düğün hazırlıklarına devam et...
nişanlın stresliyse de, üzerine gitme,seninle ilgili olmayan konuya müdahil olma bence...

araya girme sakın,nasıl niyette insanlar bilemem ama,senin yaptırdığını falan düşünürlen mazallah...
sen köşende otur canım..mutluluklar...

cok gerıldım bırden duyunca yane yapsam bılemedım bıanda hemen buraya yazdım aramamam en dogrusu olucak elbettekı nısanlımında cok gırmemesını ıstyr acıkcası ne yapcam ya öfff pöfff

canım sıkma kendini bu kadar sen . . . nişanlın kardeşiyle kendisi halletsin sorununu . sen görümcene birşey dersen ileride senin üstüne kalma olasılığı yüksek olur . . . sen nişanlını sakinleştir sadece . çok fevri davranmasın. elbette öğrenmeli kimn msj attığını ....sengözlerimebaksanab

enıyısı öle yapmak tabı ama kımbılır ne ısler cevırdı bızım gorumce hanım off askımın basını belaya sokmasında kendısı ıstedgı gıbı yasasın bızı etkılemesın ıstyrm mafoldumben

telefon numarası belliyse ilgili gsm operatöründen kim olduğunu ve adresini öğrenebilir. hatta öyle bilinmeyen numaraların öğrenildiği bir telefon bile var. bulsun o kişiyi gidip işin aslını öğrensin.

evlenmenizi istemeyen birilerinin son dakika golü falan olmasın bu iş. araştırın bence.
ayrıca sen bu duruma çok müdehale etme. bizi düşün, bizi etkilemesin falan demen bile nişanlında ters tepki yapabilir. bu durumda bile kendini düşünüyor der.
hem ne olmuş kardeşi biriyle flört ediyorsa. siz de bir zamanla flört etmiyormuydunuz. görücü usulü mü yoksa.

ben şu erkeklerin şu huyuna da sinir oluyorum ayrıca. yani kendileri bir kızla flört ediyorlar ama kız kardeşleri biriyle flört edince asarım keserim havalarındalar. ne yani senin flört ettğin kız da insan evladı. onun da bir ailesi var. yani çok kötü bir şeyse sen niye yapıyorsun. ben erkeğim. e sen erkeksin karşı taraftaki kız. aynı şeyi aileler de yapıyor. erkek çocukları çapkınlık yapıp flört etti mi aslanım benim, kız çocukları flört ettimi hayatı zindan ediyorlar. konu dışına çıkmak istemem ama her zaman yadırgadığım bir konudur.

kızlr sımdı cıkıyrm haber verırım sıze ay allah korusun ya evlenmemızı ıstemeyen kımse yok ama bırı kotu bı şaka yapıodur ıns neyse kızlar ben cıkıyrm kendınıze ıyı bakın haber verırım opuldunz

Nişanlının kızkardeşinin biriyle çıkması niye sizin ilişkinizi etkiliyor ki ne alaka yani...
Kız biriyle çıkıyor diye niye sizin ilşkinizde sorun yaratmış oluyor anlayamadım

Nişanlının kızkardeşinin biriyle çıkması niye sizin ilişkinizi etkiliyor ki ne alaka yani...
Kız biriyle çıkıyor diye niye sizin ilşkinizde sorun yaratmış oluyor anlayamadım

bencede

sen dusgun hazırlıkalrıne devam et ooooo evlenınce kımlerın daha kımlerın derdı sızı ılgılendırecek
bıraz sıkıntı yapmaya erken baslamıssın

Bence bunu nişanlının ailesi yapmaz.Çünkü kimse adının biriyle boş yere çıkmasını göze alamaz abisinin evliliğini bozmak için...Bence nişanlının ailesi değil de başka bir yakını olabilir...

wallahı dugunume 13 gun kala nısanlım benı arayıpda bı msj yuzunden gergınlık yaratırsa dugun olmadan bıter benım ıcın..ne sacmalık bı mej yuzunden hayatımın en guzel gunlerını zehır etmeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…