hayatımızı birleştireceğimiz insan dogduguzda yazılımıdır??

nikimbenim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
7
0
16
Ankara
arkadaslar sizce kaderimizdeki insan daha önceden bize takdir edillmişmiidr..yoksa insan kendi kaderini kendımı bulur.. ama mesela cok gezmelısın kurslara gitmelısın dıyorla 30 una gelmıs ınsanlara ee pekı evde oturan ev kızları nasıl evlenıyor?? ben bunun kader olduguna inanalardanım yaz siz??

kader değil arkadaşım bazen şansın yardım ediyor ama kader olmuyor yoksa bunca kadın sabah akşam sorun yaşayıp dayak yemezdi. kadere bak hayatını birleştirdin ama hergün hakaret ve dayak yiyorsun olurmu böyle şey. ev kızları dediklerin görücü usulü evlenip elalemin evinde hizmetçilik yapıyorlar. böyle olmakmı istersin?

genelde öyle derler..
eşimizin kaderimizde yazdığını söylerler,faal biri olsan da olmasan da cıkar karsına bır yerde elbet.

kader değil arkadaşım bazen şansın yardım ediyor ama kader olmuyor yoksa bunca kadın sabah akşam sorun yaşayıp dayak yemezdi. kadere bak hayatını birleştirdin ama hergün hakaret ve dayak yiyorsun olurmu böyle şey. ev kızları dediklerin görücü usulü evlenip elalemin evinde hizmetçilik yapıyorlar. böyle olmakmı istersin?

sen cok genellemıssın arkadasım ev kızı olupta unuıversıte mezunu olanlarda iş bulamayan evde oturan surekli para yok dıye cıkıp gezemeyen

bahsettiklerin ev kızı olmuyorki ama onlar bir şekilde internetten filan kendine çevre oluşturuyorlar benim anladığım hiçbir imkanı olmayanlar.
ama soruna gelirsek kaderini biraz sen yaratıyorsun her şeye kader deyip evde oturup çalışmazsan hem geçimin olmaz hem hayallerin gerçekleşmez.

Back
X