Hayatın sillesini yiyince anlıyorsun bazı şeyleri

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.185
115
43
21
Bu belkide buraya açtığım en mantıklı konu buraya hep dertlerimi mutsuzluğumu yazmıştım ama 1 hafta içinde şunu anladım hayat sana bazen öyle bir tokat çarpıyor ki keşke hiç üzülmeseymişim diyorsun biraz kendimden bahsedeyim sorunlu bir ailenin içinde büyüdüm çok agresif yetiştim hırsımı atamadığım için psikiyatriste gittim çeşitli ilaçlar kullandım çok şükür iyileştim spora başladım kendimi geliştirdim ama sorun şuydu ki ben kendimi savunmayı bilmeyen dünyanın en güçsüz insanıydım bir gün çok sevdiğim bir arkadaşım öyle bir konuşma yaptı ki gerçekler tokat gibi çarptı yüzüme meğer ben salakmışım ne gereksiz şeyler için heba etmişim kendimi sağlığımı bozmuşum beş para etmeze bel bağlamışım bunu 1 hafta içinde anladım hastaneden çıkamayınca sağlık olmayınca istersen Sabancı’nın varisi ol bir hiç nolur kendinizi gereksiz şeylere üzmeyin en ufak şey bile olsa mutlu olmaya çalışın acısı çok pis çıkıyor Allah sizi öyle bir sınıyor ki keşke diyorsunuz verdiği bedene daha iyi baksaydım diyorsunuz bu bir yardım konusu değildi içimi dökmek size yaşadıklarımı anlatmak istedim.

Kendinden başka dayanağın yok bu hayatta. En başta kendimiz sağlıklı ve güçlü olacağız. Tabii bu hemen anlaşılmıyor. Düşüyorsun, daha güçlü bir şekilde kalkıyor, üstelik kalkmayı da öğreniyorsun.
Hayat zor bi yolculuk ve imtihan dolu.

Bu belkide buraya açtığım en mantıklı konu buraya hep dertlerimi mutsuzluğumu yazmıştım ama 1 hafta içinde şunu anladım hayat sana bazen öyle bir tokat çarpıyor ki keşke hiç üzülmeseymişim diyorsun biraz kendimden bahsedeyim sorunlu bir ailenin içinde büyüdüm çok agresif yetiştim hırsımı atamadığım için psikiyatriste gittim çeşitli ilaçlar kullandım çok şükür iyileştim spora başladım kendimi geliştirdim ama sorun şuydu ki ben kendimi savunmayı bilmeyen dünyanın en güçsüz insanıydım bir gün çok sevdiğim bir arkadaşım öyle bir konuşma yaptı ki gerçekler tokat gibi çarptı yüzüme meğer ben salakmışım ne gereksiz şeyler için heba etmişim kendimi sağlığımı bozmuşum beş para etmeze bel bağlamışım bunu 1 hafta içinde anladım hastaneden çıkamayınca sağlık olmayınca istersen Sabancı’nın varisi ol bir hiç nolur kendinizi gereksiz şeylere üzmeyin en ufak şey bile olsa mutlu olmaya çalışın acısı çok pis çıkıyor Allah sizi öyle bir sınıyor ki keşke diyorsunuz verdiği bedene daha iyi baksaydım diyorsunuz bu bir yardım konusu değildi içimi dökmek size yaşadıklarımı anlatmak istedim.
Herşeyin başı sağlık katılıyorum ama dediğiniz gibi olması da mümkün değil bence.sağlıklı olmak bir amaç değil araç çünkü.zaten olması gereken bu.yaşayacağımız şeyler için bir vesile bedenimiz.bedende bir sorun olmayıp, hiç elle tutulur birşeyler yaşamamak da anlamsız oluyor.şu an anladığım kadarıyla olaylar taze olduğu için böyle hissediyorsunuz ama normal hayatın içinde de sırf sağlıklıyım diye mutlu olunmaz yani.doğamıza ters.aaa ne güzel nefes alıyorum, yürüyorum da olmaz yani.o kadar da değil.siz de olaylar biraz soğuyunca eski hâlinize döneceksiniz zaten.eski hırslarınız, beklentileriniz,zaaflarınız geri gelmeye başlayacak.hayat anlattığınız gibi olamaz maalesef.daha iyi bakıp da ne yapacaktınız ki zaten? Normal yaşıyoruz işte.

Son düzenleme:
Back
X