ah ah kiyamam :) maalesef sanirim sizin aradiginiz gibi hikayeler anlatamayacagim hayatim hakkinda, hayattan yedigim en buyuk darbe su anda icinde bulundugum bosanma olayim cunku. O yuzden halime yatip kalkip sukur ediyorum.
kisacik bir hikayeden bahsetmek istiyorum. bir gun trendeydim is cikisi. karsimda bir delikanli. benimle sohbet etmek istemis cani herhaldeki, basladi anlatmaya. daha once danimarkada yasadigindan, oradaki sorunlu iliskisinden, olumcul hasta annesinden uzak olusundan, is sikintilarindan vs vs. Buraya kadar normal hersey, olabilir sikintili bir hayat. Ama su soyledigi okadar hosuma gittiki; baktimki kafamda bir suru process (islem) ayni anda calisiyor, hicbiriside enerji ve umut vermiyor bana. Bende naaptim; kiz arkadasimdan ayrildim. istifami verdim. danimarkadan tekrar hollandaya goctum. hasta olan annemin yanindayim. ve yeni bir is buldum. yani kafamda su anda sadece bir tane karisik proces kaldi, oda annemin hastaligi. ama yaninda olarak ona destek oluyorumya, en onemlisi o. dedi.
yani demem o ki; dertlerinizden en kolayini en cozumu basit olanini cozmekle baslayin. cozemediklerinizide mecburen kabulleneceksiniz. ve yolunuza sukurle devam edeceksiniz. Allah yardimciniz olsun :)