Merhaba arkadaslar ben yeni bir uyeyim sizlerle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Sevgilimle iliski baslangicimiz cok guzel oldu ve ilk bir hafta her sey mukemmeldi benim icin deli divane oluyordu. Zamanla ilgisi azalmaya başlasa da hayatinin geri kalanini benimle geçirmek istiyor gelecekle ilgili butun planlarina beni katiyor. Ben de onunla bir gelecek istiyorum ama son zamanlarda iyice ilgisizlesti. Seviyor biliyorum ama ben cok mutsuzum. Kuru kuru uzaktan sevmek bana yetmiyor ki bizim iliskimiz zaten onun aşırı ilgisi sayesinde basladi. Benle o kadar cok ilgileniyor o kadar cok sevgisini gosteriyordu ki cok mutlu ediyordu beni o guzel davranislari ilgisi alakasi sevgisi... Beni bu sekilde tavladi ama benim de ona olan sevgimi ilgimi gordukce ilgisi cok azaldi. Sadece ilgi degil bana ve iliskimize gosterdigi özen de azaldi. Boyle devam ederse onunla nasil bir gelecek dusunebilirim ki. Hayatimin geri kalaninda ilgisiz bir erkekle gecirmek istemiyorum ben iliskimde ilgi ararim sevgi ararim butun iliskilerimde bu boyleydi... Onu nasil eski haline dondurebilirim veya nasil ilgisini arttirabilirim hic bilmiyorum. Ipin ucu kacti bir kere, ona olan aşkımın sonsuz olduğunu biliyor. Hani kacan kovalanır taktigini falan bu saatten sonra nasil uygulayabilirim ki ya da ilgisini geri nasil uzerime cekebilirim? Su siralar hayatimda zorlu bir donemdeyim ve en cok ona ihtiyacım varken onu haftada bir veya 10 gunde bir ancak goruyorum. Bu yüzden acilen bu sorunu cozmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum kızlar
Bu konuyu onunla cok konustum duzgunce de konustuk kavga da ettik ama nafile... Ne yaptiysam bugune kadar hicbiri ise yaramadi cok mutsuzummm