“hayatini bir kisiye feda etme”

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kizlarr merhaba
Ben uzun zamandir begenerek takip ettigim bi astrologa dogum haritami cikardim
Kadin bana dedi ki “biri hayatina girdigi an ona hayatini feda ediyosun bu yuzden dogru duzgun hic iliskin olmamis”
Bu cok dogru
Ben birinden hoslaniyorsam daha flort asamasinda bile hayatimin merkezine aliyorum onu
Boyle surekli mesaj bekliyorum (ona yansitmiyorum) Gozum telefonda aklimda hep o vs en ufak bi ilgisizliginde ya da istemedigim davranisinda yikilmalar...
Bu arada cok gururluyumdur ve bir kez ayrilmak isteyeni asla tutmam, yolun acik olsun derim aklinizda baska turlu canlanmasin. Bu soylediklerim beni iliskide cokkk yipratiyor ve kendimi zayif hissetmeme neden oluyor
Bunu siz nasıl aşıyorsunuz
Acaba yalnız mıyımmm

Mutluluğunuzu ve değerinizi hayatınıza giren kişiye endekslediğiniz için yaşıyorsunuz bunu. Kendinizle mutlu olup kendinize değer verirseniz aşarsınız bu probleminizi. Ben önemliyim demeyi öğrenmelisiniz.

Ablacim bence astrolog seni kandirmis
Niye dersen su yazdigin sadece sana degil pekcok insana gecerli, ozellikle kadinlar
Seviyorsan seviyorsun hoslaniyorsan hoslaniyorsun karsi tarafi dusunuyorsun, onunla olmak istiyorsun, kalbin carpiyor mutlu oluyorsun karsi taraftan aynisini gormeyince mutsuz oluyorsun
Bunlar kendine deger vermedigin anlamina gelmez, duygularina gore yasayan bir insan oldugun anlamina gelir. Herkes kafasiyla yasamiyor, mantiga agirlik vermiyor, duygularini takip eden insanlar var sen de onlardan birisin o kadar. Adam gibi birine denk gelirsen mutlu mesut yasarsin. Gunumuzde adam gibi adam yok problem bence orda.

Siz kendinize deger vermezseniz karsidaki gelip de X cok degerli demiyor durduk yere. Once siz kendinize deger verin, karsidakine bunu sezdirin, ipler senin elinde sinyali vermeyin. Rahat olmaya çalışın. Kaderde ne varsa yaşanacak. Yani yazınız beraber yazılmadıysa ayrılacaksınız zaten.

Ben karşımdakini deli gibi sevsem kaybetmek istemesem bile sen kim köpek modunda davranıyorum seninle mi doğdum sensiz öleyim havasında davranıyorum kaybetme korkusunu yaşamamak için ona yaşatıyorum taş kalplilikle lanse ediliyorum ama olsun kendimi yıpratmıyorum merkezime koysam bile ona kenarda köşeydeymiş gibi davranıyorum
(Sadece aralar limoniyken) (iyiyken kendini prens sanar kötüyken sürüngen)

Bence yaşadığın şey çok insani ve normal. İlişkinin başında olması gereken heyecanları yaşıyorsun, sonrasında ayrılık olunca kolayca kabullenebilmen güçlü olduğunu gösteriyor. İnsan hep merkezde kendi olsun istiyor ama gerçekten sevip kalbin pırpır olduğu sürece merkeze o kişiyi koyuyorsun. Kendini çok kısıtlamadan duygularını yaşa bence.

Bence birine değer vermek kendini sevmemek anlamına falan gelmez. Biz kadınlar hep böyleyiz eğer birini hayatımızın merkezine almıyorsak itiraf edelimki yeteri kadar kıymet vermiyoruzdur. Flört aşamasında illaki dünya o kişinin etrafında dönüyor çünkü mutlu oluyorsun o hislerle. Elbetteki sonraki süreçlerde kendinizi ezdiriyorsanız ve sensiz olmaz imajı çiziyorsanız o hata oluyor. Birgün biryerde tak ediyor insana tüm geçmişe çizik atıp daha farklı pencereden bakmaya başlıyorsunuz ve doğru kişi o zaman geliyor. Sabredin üzülmeyin. O astrolog nil..y isimli kişi mi?

Kendi değerini bilmiyorsun da ondan.
O Yüzden karsı tarafı daha üstün tutuyorsun kendinden.
O da sorun yaratıyor işte

Astrolog a gidip doğum haritası çıkarttım desen ben de aynı şeyi söylerdim. Bence kendini önce tanı. Hatta özelliklerini prensiplerini bir kağıda sırala, bir yıl sonra listeye bak hangi özelliklerinde ve prensiplerinde tutarlı kaldiysan, hangilerinde tutarsizligindan pişman olduysan ona göre ilişki tarzını belirle.

Kadın erkek birçok kişi bu şekilde. İlk zamanlar bende böyleydim. Sevgilini hayatının merkezine koyunca ne değerin kalıyor ne kıymetin. O olmadan da yaşamına devam edebileceğini görmen ve göstermen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…