Hayatının kilolu günlerine benimle el sallar mısın:):):)

cicekb

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
77
12
13
Kahramanmaraş
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 6 yıldır sürekli kilo alıp, vermeye çalışan biriyim ve kendimi bildim bileli kiloluyum ama artık dur dedim siz de katılın beraber el sallayalım bu kilolara ben 98 kiloyum 173 boyundayım ama bir daha bu kiloyu görmeyeceğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Katılın beraber bir plan oluşturalım kararlı olup bir daha asla şişman olmamaya adım atalım

Oncelikle hosgeldin. Birilerinin sana katilip katilmadigini umursama, Ben de gunlugumu actigimda pek kimse ugramadi, olsun, biz kendimiz icin bi seyler yapiyoruz.

Mutlaka menulerini, yaptigin spor, egzersizlerden bahset. Ben su an 102 kiloyum, zayiflama yolculuguma devam ediyorum.yine ugrarim canim

Oncelikle hosgeldin. Birilerinin sana katilip katilmadigini umursama, Ben de gunlugumu actigimda pek kimse ugramadi, olsun, biz kendimiz icin bi seyler yapiyoruz.

Mutlaka menulerini, yaptigin spor, egzersizlerden bahset. Ben su an 102 kiloyum, zayiflama yolculuguma devam ediyorum.yine ugrarim canim

Teşekkür ederim tavsiyeniz için kimse katılmasa da dediğiniz gibi umursamıycam çünkü ben bir karar verdim hayatımın en güzel zamanını böyle geçirmeyeceğim ben de size yakınım 98 kiloyum ama yarın bile olsa bu kiloyu görmeyecegim :):):)

Önce beslenmemizdeki hataları buluyoruz ve neler olmadan da yaşayabileceğimizi düşünüyoruz ve kendimize eğlenceli bir spor programı oluşturuyoruz :):):) bu arada adın ne

98 kiloyum ama yarın bile olsa bu kiloyu görmeyecegim :):):)

Bak bu cok guzel bir yaklasim. 100 gr bile insani mutlu etmeye yetiyor. Ben hep kendimi bu yolla motive ediyorum. Mesela tartida 120 gordugum an, uzerinden 3 gun geciyor ve hoop 118 ve tartiyla konusuyorum, evet artik 120 geride kaldi bi daha bu rakamlara cikmicaksin artik. 120 cooooook gerilerde kaldi diyorum kendi kendime. Bu her giden gram ve ya kilo icin boyle.

Bak bu cok guzel bir yaklasim. 100 gr bile insani mutlu etmeye yetiyor. Ben hep kendimi bu yolla motive ediyorum. Mesela tartida 120 gordugum an, uzerinden 3 gun geciyor ve hoop 118 ve tartiyla konusuyorum, evet artik 120 geride kaldi bi daha bu rakamlara cikmicaksin artik. 120 cooooook gerilerde kaldi diyorum kendi kendime. Bu her giden gram ve ya kilo icin boyle.

Aynen öyle dün senin günlüğünu okudum seni tekrar çok tebrik ediyorum

Evet bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım
1 kibrit kutusu peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı reçel

Back
X