Hayatiniz daki tereddutleriniz !!!!!!

melektayfun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
25
5
3
34
Arkadaşlar ben meslegimi yapamicamdan ve bazen evlilikten tereddüt ediyorum sizin nelerdir acaba hayatinizda zaman zaman tereddüt ettiğiniz yorumlarinizi paylaşabilir siniz :)

İkilemde kalma her zaman yaşanır. Adım attığım şey beni nasıl etkileyecek derim :) Mesleğimi yapamam ? Çalışırsın çabalarsın en son olmadı dersin. Daha önünde ne kadar uzun zman var. Evlilik ise tereddütlerin varsa eksikler vardır o seçimde. Kararsız kalmaktansa bir seçim yap. Verdiğin kararın üzerinde dur. Evlilikte de kimseyi çok iyi tanıyamazsın ben buna inanmıyorum. Karşındaki insanının hareketlerine bakar bir karar verirsin. Fikirlerin %90 uyumlu olmalı.
Görüşlerini , baktığı pencereyi iyi görmek lazım.

Evlilik için tereddüt ettiğim insandan hep vazgeçtim. işle ilgili tereddüt ettiğim şeylerde de hayır görmedim.

Aslında evlilikten kastim evlenecegim insandan tereddüt etmiyorum kesinlikle ona güveniyorum bana en iyi şekilde bakabilir sedace evlilik değişecek olan yasamimdan tereddüt ediyorum çocuk olacak artik eskisi gibi serbestlik yok ve 3 aklen birden olacak ben çok kalabalık tan hoşlanmayan biriyim zaman zaman kalabalıkta bulunuyorum tabi ama gelinlik yapabilir miyim evlilik büyük sorumluluk gerektiriyo'

ülkemdeki gelecek kaygısı....ksınlıkle bu ülkeye cocuk getırmek delilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…