- 7 Nisan 2017
- 16
- 5
- 1
- Konu Sahibi Cileklipasta89
Biraz uzun olacak simdiden hakkinizi helal edin.Kızlar ben yıllarca dışarıda okudum.Ailem bana destek olamadı.Halamın yardımlarıyla okudum.ben üniversiteyı kazandığım sıra ablam evden kaçtı.Ama benim haberim olmadığı hade beni suçlu gördüler senin haberin vardı bize söylemedin dediler.ve Üni. Başladım 1 dönem boyunca ailem beni aramadı.yurt köşelerinde sessizce ağladım.Arkadaşlarım hep sordu neden annenle babanla hiç konuşmuyorsun halan ile konuşuyorsun diye.cevap vermekte çok zorlandım.okulda konuşuyorum size denk gelmiyor diyerek geçiştirmeye çalıştım. Aslında ablamın kaçmasına diğer ablam(büyük ablam) neden oldu ama olayı benim üzerime yıktılar. Ben hicbir şeyden habersiz muafiyet sınavlarına için yoldaydim.kendimi ne kadar savunduysam o kadar dibe soktular beni.üniversiteyi çok zor şartlar altında bitirdim.ilk dönem deniz kıyısında ağlarken bir el dokundu omuzuma.Balıkçı seher teyzem.Hava çok soğuk gel sana bir çay doldurayım dedi.Ve bir garsona ihtiyacı olduğunu söyledi o gün itibariyle orada ise başladım. Her gün balık kokusu ile yurda geliyordum arkadaşlarımın dalga konusu olmuştum. Odaya girip duşa giriyordum aaa geldiğini anladık zaten koridorun başından diyorlardı.yine de yılmadım Zaman geçti çalıştım kazandım okulumu bir şekil de bitirdim.(eşimin(o zamanlar sevgiliydik) desteği çok büyük oldu) sıra geldi evlenmeye ve ailem bana destek olmayacaklarını söylediler. Para yok mu var biliyorum.Dedemden kalan daire satıldı ama benim payım bana verilmedi.sesimi çıkarmadım.Annem herhalde düğünümde kullanacak dedim o da olmadı.çeyizlerimi eşimle beraber aldık.Ailem ufak tefek şeyler aldılar ve Adına da ceyiz dediler.neyse biz eşimle aldığımiz şeylerin borcunu halen daha ödüyoruz.Ama şimdi kardeşim evleniyor.A dan Z ye Herşeyini aldılar ve halen daha da alıyorlar. Kıskanmıyorum kesinlikle tabi ki de alsınlar o benim kardeşim.Ama annemin ve ablalarımın böyle yapması beni çok üzüyor.Ve düğünden sonra şunu öğrendim annem bana aldığı bi kaç şeyi düğünden önce bana takılması için verilen altınlarla almış.ve bana söylemedi sonradan öğrendim.şimdi kızlar hep hayattan darbe yedim yine de yılmadım hep iyi niyetle baktım.Ama artık iyi niyetle anneme bile yaklasamiyorum.Artık çok şüpheci oldum.bu durumdan nasıl çıkabilirim?