Hayatnızıda yeri olmayanlarla ilgili

Mira_88

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.384
1.243
333
36
iyi akşamlar hanımlar,
bir dert değil ama farklı fikirler duymak istiyorum, istiyorum ki bakayım benmi çok iyimser ve merhametliyim yoksa insanlarmi cok işlerini biliyor.

Eski arkadaşınız/ "akrabanız" size haksızlık yapıp kendince küçük düşürmeye çabaladığında, onları sosyal medya hesaplarınızdan çıkartıp hatta engelliyormusunuz?

Bide diyelimki herşey apacık karşı tarafın suçlu olduğunu göstermesine ragmen o kişinin sizi engellemesi üzerine ne yapardınız?

Alt tarafı sosyal medya evet, bende o yüzden engellemiyorum, hatta tam tersi eğer paylaşim yapacaksam hayatıma normal devam ettiğimi gösteren normal güzel şeyler paylaşıyorum, laf sokmali seyler degil. Kendimce onunla kendimi aynı seviyeye düşüyormüyorum, umursamıyor engellemiyorum isterse girsin baksın.
ama insanlar öyle değil.
sizce bu düşüncem fazlasiyla saf bir düşüncemi? engelleyeni sileni yoksa bende mi silmeliyim?

Bir zamanlar iyi geçinen iki insanken menfaati bitince paylaşımları durunca ve üçüncü bir kisiden "aaa bak ne güzel foto paylaşmiş" diye duyunca maalesef benimde haberim oluyor...benim engel cekmem gereken yerde önemsemiyorum görmezden geliyorum, bakiyorum karsi taraf yapmis yapacagini acikcasi kaldiramiyorum. aptallik bendemi diyorum

Biriyle sorun yaşadığımda hesabımdan silerim.
Neden dursun ki?

Oldu evet ama tepkimi sosyal medya üzerinden değil "gerçek hayatta" göstermeye çalışıyorum, gerçek hayatta görmezden geliyorum, sözlerini duymuyorum, çok muhatap olmam gerekirse soğuk ve kısa cevaplar veriyorum bir nevi "engelliyorum".

kımseye sosyal medyadan laf sokmam onların oyle cabaları oluyorsada ustume alınmıyorum ama gecen yıl cok yakın bı akrabamla barız bı gergınlık yasadık anında sıldım hesabımı bır yıldır knusmuyrdum kısa bır sure once barıstık ama yınede eklemedım kendısı ıstek gndermıs yenı bır gergınlık olmasın dıye kabul ettım eger cok yakın akrabam olmasaydı ne kolay kolay barısırdım ne de hesabıma eklerdım (barıssam dahı)

Engellemem ama face ,whatsap telefon rehberi heryerden silerim.Aslada aramam ararsada numara ezberimde olmadığı için kimsiniz diye açarım.. Karşımdaki o an mesajı alır ve birdaha aramaz.

Insanlar çok fevri davraniyor en azindan benim tanidiklarim. araya kayda deger olmayan bir sogukluk/mesafe gelince zirt pirt cikartiyorlar engelliyorlar. buda bana sacma geliyor bende o zaman canımı sıkani hemen engellim ama sonra fevri davranip pisman olmak istemiyorum. anormallik bende demek

Gerçekten hayatımda istemediğim birini gorusmedigim birini silerim sanırım.. o beni silerse de iyi yapmış derim.. umrumda olmaz..

Bir sorun yaşayınca sosyal medyadan laf sokanlara ifrit oluyorum ya cok çocukça degil mi? Bu yüzden kaynım ve eltim bende engelli.

Back
X